Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Grafika nadal daje radę z modami. Jak można zachwalać zeldy wszelakie a morrowinda jechać za grafikę 15 lat po premierze:). Figaro prawdziwy użytkownik ps4 fankowi może piątkę przybić.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Opieram się na faktach, obserwacjach i empiryce. Nie muszę niczego wymyślać. Inni jednak też mają prawo wiedzieć, zwłaszcza że trolli i bulopupnych frustratów-manipulantów tu nie brakuje.

Lecz sprzedaż Playstation pokazuje, że ludzie są coraz lepiej uświadomieni. Cieszę się że mogę tu dokładać do tego swoją cegiełkę ;)

Widze ze tydzien zaczynasz od porzadnej dawki mocarza przyjmowanego odbytnio.

NIE MASZ TYPIE PS4 ANI KOMPA - CZAISZ TO? :D A wypowiadasz sie o obu sprzetach jakbys mial jakakolwiek inna wiedze niz 15min obcowanie z sprzetem na stoisku w Realu obok (pipi)a promocji na ogorki za 1,99zl

PC-ta miałem, wystarczy upadlania się, z obserwacji wynika że nic się od tamtej pory nie zmieniło w kwestii bolączek, za to strasznie zchuyowiła się biblioteka i podejście wydawców do platformy.

Co do PS4, na pewno nabędę (tak jak większość).

Lecz w tym tkwi całe sedno obecnie. Jestem bowiem bezstronny. Bo ja w przeciwieństwie do Ciebie nie muszę sobie wmawiać, że kupiłem właśnie drogą platformę, i pęka mi pupa gdy tylko ktoś wypomni mi że źle wybrałem. Ty masz typowe podejście snoba-janusza, który kupił sobie pc-ta za zylion, i teraz nie dopuszcza myśli że mógł sfrajerzyć tyle szmalu. Będziesz bronił zaciekle tego szmelceta (nawet jak wydawcy nawet nie będą ukrywać, że mają Cię w poważaniu, vide Konami czy Ubisoft, czy wielu innych) byleby tylko nie wyszło jak bardzo nie znasz się na rynku.

Ja przy zachowaniu wiedzy i kierowaniu się weryfikowalnymi faktami, mogę powiedzieć bolesną prawdę, bo co mi szkodzi?

Poza tym nie wiem kim jesteś nawet, nie podałeś nawet PSN ID, równie dobrze możesz być alterem/trollem/randomem którego nie powinno się w ogóle brać pod uwagę.

Także jeśli Twoim jedynym argumentem jest: "nie jadłeś kupy (cukierków), nie znasz smaku", to faktycznie nie mamy o czym dyskutować...

Opublikowano

Przypatrzcie sie na ostatnie zdjecie Lewego i to co trzyma w obu rekach :facepalmz:

Opublikowano

Lecz w tym tkwi całe sedno obecnie. Jestem bowiem bezstronny. Bo ja w przeciwieństwie do Ciebie nie muszę sobie wmawiać, że kupiłem właśnie drogą platformę, i pęka mi pupa gdy tylko ktoś wypomni mi że źle wybrałem.

Nie no kuhwa wcale xD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Oho, Mendrek uważa chyba, że jego zdanie ktoś bierze na poważnie. :dynia:

Kurfa, jak nie stulejarz Figaro, to masturbator Mendrek. :/

Edytowane przez Hum

Opublikowano

mendrek jakie hity ogrywasz teraz po SR4?

Opublikowano

No przecież widzisz, że tokyo jungle xd

Opublikowano

Po ograniu lary, mp3 i fear3 na padzie to gow jakiś dziwny. Użycie LR nie centruje na wrogu, celownik się porusza ślimaczo. Przeciwnicy nie mają pasków z hp. Jak na razie ukończyłem tylko tutorial i kawałek pierwszej misji( schowałem się i czekałem aż moja drużyna ich wybije :P).

Alter transhumanisty? :Coolface:

Opublikowano

No przecież widzisz, że tokyo jungle xd

Masz numer do mendrka, chcialbym wyslac smsa o tresci ''Pomagam''?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

@figuś

raczej czlowiek ktory kupil zla konsole

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Mogl kupic ps4, tam nawet na konsoli jest pasek hp.

Opublikowano

image_tokyo_jungle-20265-2135_0016.jpg

mendrek chce odreagować po spotkaniu z kingą

kur.wa jaka gierka xDD takie exy tylko u sony

Opublikowano

BTW jeśli ktos mysli ze mendrek jest genialnym trollem, to uswiadamiam ze nie jest. Na zlocie pokazal ze jest psychofanem marki.

Opublikowano

@figuś

raczej czlowiek ktory kupil zla konsole

W sumie :yao:

Mogl kupic ps4, tam nawet na konsoli jest pasek hp.

Śmiechłem XD

image_tokyo_jungle-20265-2135_0016.jpg

mendrek chce odreagować po spotkaniu z kingą

kur.wa jaka gierka xDD takie exy tylko u sony

Pewnie ma zapchloną sunie :yao: i przeszły na niego

Opublikowano

BTW jeśli ktos mysli ze mendrek jest genialnym trollem, to uswiadamiam ze nie jest. Na zlocie pokazal ze jest psychofanem marki.

No własnie ja się tego obawiałem od dawna, ale jego syptomy zdradzały to już dawno bo w HP wrzucał filmik w koszulce sony, pisał do ludzi per 'botki' a nawet tutaj w CW pisał, że on na poważnie bo wszyscy są poważni. Do tego te psychiczne jaranie się starym szrotem wziętym z providentu to nie jest normalne.

Opublikowano

Serio? Kurcze jestem troszke zawiedziony... ale dalej bede chyba wierzyl.

btw. mraku, pre-order zlozony na edycje ps4 z motywem black opsa 3? :yao:

CPkWAEhUsAA3Bn0.jpg

<RZYGI>

Opublikowano

te pomarańczowe gałki xd

xboxone.jpg

tak to sie robi  :sir:

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Wszystkie te limitowane konsole wyglądają jak guwno

Gamecube.jpg

to było coś

Opublikowano

Jaka konsola takie wykonanie edycji limitowanych xD co za żenada gdybym miał ps4 m to bałbym sie wychodzić na ulice zeby ludzie mnie nie wytykali palcami

Klapy jak wy to robicie ?

Opublikowano

glij_030203_system.jpg

albo to

Opublikowano

Wszystkie te limitowane konsole wyglądają jak guwno

Oprocz jednej:

2748144-ps4_20_12.jpg

Opublikowano

CPkWAEhUsAA3Bn0.jpg

<RZYGI>

te pomarańczowe gałki xd

xboxone.jpg

tak to sie robi  :sir:

xDDDDDDDDDDDD

nie ma co porównywać

1 to badziew bez gustu z plastiku po Daewoo Tico

2 klasa sama w sobie

Opublikowano

no ta mejma wyglada jak guwno ktore juz lekko zwapnialo

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Kur.wa najbardziej rozje.bują mnie te odpustowe pady dla dzieci call of duty, kolorowe guwna 

Opublikowano

No ale to przecież jest właśnie dla dzieci robione bluber. Co na przykładzie mraka idealnie widać.

102978122_o.jpg

O Jezusiczku... :ohboy:

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.