Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

RDR3 jak już... Red Dead Revolver był przed Red Dead Redemption. Ogarnij temat chociaż zanim zaczniesz po kim jeździsz :reggie:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Revolver a Redemption to też różnica typie

Opublikowano

Dawno nie zaglądałem do CW.

Co jest teraz najgorszym guwnem: PS4, X1 czy PC?

Opublikowano

Nie powiemy Ci.

Opublikowano

Wtedy zostanę najsmutniejszym człowiekiem.

Proszę tylko o poważne odpowiedzi. 

Opublikowano

bo 3 wiedzmin to nie tasiemiec, olo pozdro i poćwicz

:rotfl:

3 czesci w 8 lat vs 6 czesci w 7 lat

Cod z japonii. :rotfl:

ile kurfa?

2009 - Demon's Souls

2011 - Dark Souls

2014 - Dark Souls II

2015 - Dark Souls II REMASTER(podbita rodziałka i 60fps xd) i Bloodborne

2016 - Dark Souls III

W 3 lata 4 odsłony tego samego. Nawet CoD tak nie rakuje, to już bliżej do asasyna tej serii. :niedobrze:

A skoro bliżej do asasyna to już wiemy czemu nasze forumowe WARZYWO ją tak lubi. :kaz:

image.jpg

edit: btw pomijając zupełnie inny flow walki porównanie BB z Soulsami do RDR i GTA jest jak najbardziej na miejscu. suteq nie wstyd ci czekać na tego raka branży RDR2 aka GTA #18? 

Nie, bo mylisz pojęcia dziecko. :problem:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

RDR3 jak już... Red Dead Revolver był przed Red Dead Redemption. Ogarnij temat chociaż zanim zaczniesz po kim jeździsz :reggie:

tak. a Dark Souls 3 powinien mieć cyfrę 4 bo wcześniej wyszedł Demon's Souls.  :facepalmz:

Opublikowano

Suteq jaki tryhard

Opublikowano

RDR? Dziękuję, nie chcę. Patataj na koniku przez prerie, ojoj, ależ to ciekawe i zajmujące. Chcę Bully 2. Trzoda w szkole - bójki, lachony, lekcje biologii.

Edytowane przez aux

Opublikowano

2009 - Demon's Souls

2011 - Dark Souls

2014 - Dark Souls II

2015 - Dark Souls II REMASTER(podbita rodziałka i 60fps xd) i Bloodborne

2016 - Dark Souls III

W 3 lata 4 odsłony tego samego. Nawet CoD tak nie rakuje, to już bliżej do asasyna tej serii. :niedobrze:

ten jaki cwaniak, nawet remaster wlicza. choy mnie obchodzi DS2 i jego remaster. najlepszy Soulsy powstały wraz z twórcą ich serii Miyazakim, który jak na razie odpowiada za Demonsy, pierwszego Dark, oraz właśnie Bloodborne.

edit: btw pomijając zupełnie inny flow walki porównanie BB z Soulsami do RDR i GTA jest jak najbardziej na miejscu. suteq nie wstyd ci czekać na tego raka branży RDR2 aka GTA #18? 

Nie, bo mylisz pojęcia dziecko.  :problem:

w sumie racja. system walki w BB zbyt odstaje od Soulsów, więc porównanie z tymi klonem GTA nie ma sensu

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Myslalem, ze na tym forum tylko ja hejtuje RDR :sir:

Opublikowano

Nie tylko :lapka: nudy fhui

:shotgun:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

RDR nie jest złe, w końcu to giereczka od R*

ale słodki jezu ja pier,dolę jak to gównianie działa na PS3, przecież w to ledwo się da grać

Szkoda, że na PC nie wyszło :/. Tak to są tylko dwie wersje: stabilna w subHD na X360 i niestabilna w subHD na PS3. Obie gów,no rozmazane, do tego jedna klatkuje jak głupia. No super :[

Opublikowano

tak to jest jak rozpoczyna się przygodę z gra R* od walki o platynę w trybie online :sir:

a ty tam 2 posty wyżej janusz nie zmieniaj tematu  :daddy:

Opublikowano

Zorałem Cie i kalafiorka na poprzedniej stronie. Temat został wyczerpany. :daddy:

Opublikowano

tak to jest jak rozpoczyna się przygodę z gra R* od walki o platynę w trybie online :sir:

Nigdy nie zrozumiem jak mejm mógł coś takiego odwalić. Przecież to idiotyczne.

Opublikowano

Ale co ma fakt zagrania multi przed singlem do ch.ujowej historii i nudnych misji? "Walki o platyne" xD, tak to w sumie dobrze napisane. To byl prawdziwy survival, musialem dla puchara te gre ukonczyc w singlu :reggie:

Opublikowano

Chyba kupię w końcu tego X360 żeby ograć Forzę Horizon i RDR w ludzkim framerate'cie.

A ograles juz wszystkie 639 gier na Steamie ze x360 chcesz kupowac? :Coolface:

Opublikowano

Zorałem Cie i kalafiorka na poprzedniej stronie. Temat został wyczerpany. :daddy:

Zaorales się to kupując konsole, które ma same tasiemce line upie i teraz miotasz się jak padła ryba i konika przyklepujesz do 8 fallouta

Opublikowano

A ty do kolejnego asasyna. :pawel:

Dalej wychodzę na tym lepiej. 

P.S KALAFIORKA? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Chyba kupię w końcu tego X360 żeby ograć Forzę Horizon i RDR w ludzkim framerate'cie.

A ograles juz wszystkie 639 gier na Steamie ze x360 chcesz kupowac? :Coolface:

Kiedyś ogram wierze

Opublikowano

Ja żartowałem, RDR super gierka. Wkurzało mnie tylko "pomogę jak zrobisz dla mnie misję" x200. No i jeszcze nietrafianie w drzwi. Z początku myślałem że Xbox mnie troluje, że coś mam źle ustawione. Ale potem w Forumogadce ziomki mówili o tym samym, że ciężko we framugę trafić.

Rockstar coś przycichł ostatnio (gdzie singlowe dodatki do GTAV?), ale mam nadzieję że nowe RDR i Bully są właśnie robione, a GTA odpoczywa.

ale słodki jezu ja pier,dolę jak to gównianie działa na PS3, przecież w to ledwo się da grać

Szkoda, że na PC nie wyszło :/. Tak to są tylko dwie wersje: stabilna w subHD na X360 i niestabilna w subHD na PS3. Obie gów,no rozmazane, do tego jedna klatkuje jak głupia. No super :[

A nie ma wyjść remaster? Gdzieś widziałem niedawno okładkę z XOne. Grałem na X360, potem na PS3 i pamiętam że na PS3 trochę cięło, ale grało się dobrze. Gorzej moim zdaniem na PS3 wypada Mass Effect 2. Dramat. No i podobno Bayonetta, ale Mendrek twierdzi że działa dobrze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.