Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

to tak jak z mgs v

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wstawaj kermit, spitfajery juz czejaka a nie gadasz o jakims mgsie :yao:

Opublikowano

dobra ide kupe

Opublikowano

to lewatywy nie robiłeś?

Opublikowano

mowiles przeciez ze nie polecasz, bo cie potem dupa boli i jedziesz ficusia

Opublikowano

to jak szorstki papier jest głuptasie

Opublikowano

Wiecie jakie odniszę wrażenie? Że co jakiś czas odbywa się dyskretny bankiet dla producentów pt. "Beka z PC", gdzie każdy chwali się jak to ostatnio do*rał pctowej gawiedzi.

Rockstar: - Opóźniliśmy im premierę GTA V o prawie dwa lata względem konsol!

Konami: - Wydaliśmy im PESu! Poprzednia generacja port, desu!

Rocksteady: Pf, śmialiśmy się do rozpuku gdy chcieli odpalić nowego Batmana!

NetherRealm: Zgapiliście od nas i naszego Mortala!

Ubisoft: Nigga, please...

Microsoft: Nah! Cicho, nooby! Patrzcie na to...

http://m.ppe.pl/news/38887/microsoft-wylacza-oficjalnie-obsluge-gier-ze-starszym-drm-rowniez-na-windows-7-i-8.html

W sierpniu okazało się, że na Windows 10 nie odpalimy starszych gier z wbudowanymi systemami DRM - przynajmniej bez zastosowania pewnych "obejść" tego problemu. Okazuje się, że taka sama sytuacja ma miejsce w Windows 7 i 8 po zainstalowaniu najnowszej łatki.

Jeśli posiadacie kolekcję gier pecetowych z lat 2003-2008, które wyposażone były w DRM takie jak SafeDisk lub Securom, to można powiedzieć, że gigant z Redmond utrudnił wam właśnie trochę życie. Po zainstalowaniu najnowszej aktualizacji systemowej do Windows 7 i 8 okazuje się, że wymienione produkcje nie są już odpalane. Firma uznała bowiem, że starsze systemy DRM zbyt intensywnie ingerują w strukturę oprogramowania i zwiększyła zabezpieczenie nie tylko Windows 10, ale również swoich starszych systemów operacyjnych.

Wszyscy milkną, w podziwie kiwając tylko głowami.

Ps. Ciszę przerywa dźwięk otwieranych drzwi. Widac w nim przysadzistą postać oo charakterystycznym uśmiechu. Ktoś z niedowierzaniem rzuca tylko: "O kutewa. Będzie grubo..."

gaben.png

Opublikowano

Mendrek czy kiedyś jakiś pc zrobił ci krzywdę? Dotykał nie tam gdzie trzeba? Ja rozumiem sympatyzowanie nawet maniakalne z jedną platformą. Jest to głupie ale da radę ogarnąć. Nie rozumiem natomiast skąd taka nienawiść. Kto chce grać na pc będzie grał a kto nie chce nie będzie. Zachowujesz się jak ta baba co krzyża kilka lat temu broniła. :)

Opublikowano

frustrat znowu swoje :D Zastanawia mnie jak mendrek dorosnie, to co zrobi jak pojdzie do firmy gdzie bedzie musial na pc'cie pracowac. Przeciez tam tez wszystko bedzie mu sie zawieszac i go wy(pipi)a...

Wracaj pchlarzu do swojej gry z pieskami i kotkami na konsoli ktora wyszla 10 lat temu...

Opublikowano

ale przestancie karmić frankiego four fingers to sobie da spokój

Opublikowano

Mendrek kiedy w końcu kupisz nowa konsole? Moze jak figaro czekasz aż zrobi to za Ciebie kobieta.

Opublikowano

Moze jak figaro czekasz aż zrobi to za Ciebie kobieta.

Mama?

Opublikowano

piekne zdjecie kermit xDDDD szkoda ze mi sie plusiki skonczyly ale jak sie dzisiaj odnowia od razu leci xDDDDD jeszcze mi tylko klucza wiolinowego brakuje na focie :P

Wczoraj nie mogla bo pracowala do pozna ale dzisiaj juz dotarla :)

tsn1a8F.jpg

Opublikowano

Mendrek nienawidzi komputerow odkad w 98 mu sie permanentnie zawieszaly.

Ciekaw jestem co zrobi jak juz za pare lat playstation bedzie usluga jak steam xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"no jednak nie jest tak zle miec wszystkie gry swiata na jednym sprzecie".

Opublikowano

gorny slask wstydzi sie za sosnowiec i mendrka

Opublikowano

a ile ten frustrat ma lat ze tak sie spytam? Moze to po prostu ten wiek buntu (czytaj gimbaza)? Jesli nie, to powaznie zastanowmy sie nad zalozeniem jakiejs organizacji charetatywnej...

Opublikowano

Mendrek to ze 30

Opublikowano

tego sie obawialem, to w takim razie powaznie to zapyzialy troglodyta z kompleksami i brakiem podstawowej wiedzy technicznej... No coz, pozostaje wierzyc ze niedlugo nastapi przelom w medycynie zeby nawet tak chorym osobom moc pomoc. Do tego czasu klap bedzie klapem :/

Opublikowano

gorny slask wstydzi sie za sosnowiec i mendrka

Co ci Bansai zrobił? 

Opublikowano

nie chce mi sie po raz milionowy w zyciu tlumaczyc czemu i dlaczego jest kosa pomiedzy gornym slaskiem a sosnowcem, do bansai nic nie mam, chetnie nawet bym sie z tym gorolem napil ;)

Opublikowano

No wiadomo, Bansai jeden z nielicznych dobrych klapów! :hi: 

Opublikowano

Blantman jakbyś miał 140cm i 9 letnią konsolę to też byś na wszystko psioczył.

The+fox+and+the+grapes+the+fox+and+the+g

Nadal aktualne.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

9 letnią to chyba nie, Berlinek nie kupuje w ciemno sprzętu Sony nigdy. Nie ufa im najwyraźniej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.