Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Gravity Daze :yao: mega kiepska i nudna gierka z vity na ps4 normalnie :obama:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Zapomnieli o Rejbow Six Sidz i jubileuszowym paczu do DC.

Tyle gier :obama:

Opublikowano

ide do providentu po pożyczkę na ps4 z lombardu 

Opublikowano

Tylko nie zapomnij o zapasie berlinek.

Opublikowano

Gdzie się klapy podziały ? bo widzę, że tylko Mendrek został :/

Opublikowano

graja w gry a nie jak xboty non stop w cw sie klepia po pupkach

Opublikowano

Część została zbanowana, inni odeszli bo nuda i zapewnione zwycięstwo PS4 w tej generacji, a pozostali pewnie w pracy albo grają na Playstation.

Ja tu tak profilaktycznie, a i tak głównie by ktoś przypadkiem nie dał się wkopać w pc-ta ;)

Opublikowano

Ja tu tak profilaktycznie, a i tak głównie by ktoś przypadkiem nie dał się wkopać w ps3  ;)

fix

Opublikowano

Jakbym był w domu to też bym grał w grę a tak to ch.uj ;/

Opublikowano

Biedny Mendrek, biedy Mendrek, ciezko trolluje a slabo mu to idzie....chlopak ogrywa gierki na ps3 w 720p/25fps i próbuje podskakiwać do pcmasterrace

Opublikowano

Ciekawi mnie reakcja blachobetonów na mojego posta o zyebanej sieciowości stima, gdzie wkleiłem kilka opinii tylko z jednego tematu (z całej masy), które dobitnie pokazują że pc to platforma single player, o ile akurat jakiś port tam zadziała.

Geez jakie dno mieć pcta i się chwalić :/ Przecież to jakby wytatuować sobie na czole: "Nie znam się na branży gier" ...

xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

@Labtec

On nie trolluje :dog:

Opublikowano

Tyle gier :obama:

wiedzmin-3-serca-z-kamienia-edycja-limit

Plus Fallout 4 i może SW:B, ale tu poczekamy do bety, no i zapomniałbym o MGO3 z forumkiem. #community

PS. Czytaliście analizę DF o TR i Halo 4.5?

2846638-6228875380-micha.gif

Powiem tak, gierki z x360 z lepszymi teksturami w full hd. Microsoft tak wydymał tym xbonem, a może raczej x360 HD, jak Plichta naiwnych ludzi Amber goldem. Poziom oszustwa i wydymania podobny :kaz:

Opublikowano

Przytoczenie DLC jako argument o wyższosci konsoli xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

line up ps4 2015

-jubileuszowy patch

-jubileuszowe dlc

ZAORANE BOTY

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Przecież to Old Hunters zaje.bisto.ścią pożre cała bibliotekę x360 hd.

Opublikowano

Jak można być tak żałosnym? Ani honoru ani szacunku do siebie  :reggie:

Opublikowano

Jak widać Yetiemu odwyk nie pomógł :(

Opublikowano

dlc, patch, beta - kazdy na ps4 znajdzie cos dla siebie

Opublikowano

Dobrze, że YETI wrócił bo robił się bezbek. Wzywam Zieloną Magnaterię do nie szpagatowania niczego co pisze bo znowu będzie kółko wzajemnego lizania się po jajcach.

Opublikowano

Czyli chcesz powiedzieć, że mam jeszcze czytać to co on ewentualnie będzie pisał? No bez urazy, ale chyba się z amebą na rozum zamieniłeś Wiesiek. :reggie:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Bierzcie przykład z Huma, bo jak jeszcze przeczytacie te bomby prawdy, to lekarz będzie musiał wam zwiększyć dawkę psychotropów trzykrotnie. W trosce o wasze zdrowie już nie wklejałem tych cytatów z DF o TR i H 4.5.

PS. Słyszeliście jak dobrze sprzedała się Forza 6 w UK? <śmiejący_się_jordan_gif>

Opublikowano

jak sie sprzedala yeti? powiedz nam, dobij xbotów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.