Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

grożenie po przegranym meczu przez admina forum pe tylko na ps3 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No wczoraj kumpel pial, jak FIFA za(pipi)iscie na PC chodzi i jaki ostry obraz ma. Szkoda, ze jak co roku wlasnie zakonczyl swoja gre w UT przez cheterow i ich Fifatrainerow (programy, ktore sluza do farmienia coinow), gdzie po godzinie przymusowych disconectow pojechal po konsole. xD

Granie w Fifę :dynia:  Nadal jeździ się na łyżwach po szynach na niewymiarowych boiskach?

Ty jak mendrek nadal na PS2?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mendrek nie posiadał nigdy swojego PS2. Taki to fan marki.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Mendrek nie posiadał nigdy swojego PS2. Taki to fan marki.

Ze co kuvva????!!!!Jesli to prawda to mamy megatone o wadze porownywalnej do kwadratu obwodu pasa mendrka

Opublikowano

Przecież pierwsza konsola mendrka to psp sam pisał, dlatego teraz ma takiego backloga i ogrywa gierki z ps2 na ps3.

Opublikowano

Swojego nie. Spędzałem godziny w zaprzyjaźnionej gralni, lub pożyczałem na weekend. Grałem z ekipą całe dnie. Inaczej bym nie wygrał turnieju Time Splitters 2 na EP 4 :)

Skończyłem w ten sposób więcej gier od Wiesławy ;)

Opublikowano

Czo ten berlinek :dynia:

Opublikowano

beka z ciebie znawco teoretyku ktory pozycza konsole. mow nam jednak dalej co jest dobre a co nie bo kazdego na forum twoja opinia obchodzi...

Opublikowano

okazuje się, że najwiekszymi obroncami tej konsoli są pożyczacze 

nobody, figaro, mendrek

Opublikowano

Urodzony za późno, żeby odkrywać świat.

Urodzony za wcześnie, żeby odkrywać kosmos.

Urodzony w sam raz, żeby czytać przekomarzanki dwóch szwagrów na forum o konsolach.

Opublikowano

Czyli zaraz, niech to ogarnę dobrze w głowie... Berlinek jest z nami na forum O GIERKACH od marca 2002 i przez większość tego czasu nawet nie posiadał sprzętów na temat których rzekomo napisał blisko 6k postów? Co za życiowy przegryw.

To już nie jest Klap roku, to jest Stuleja dekady.  :dafuq:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nie przypuszczam, żeby Parówek skończył więcej gier na PS2 ode mnie. Dodatkowo muszę przyznać, że kupiłem w sumie 3 sztuki PS2 i kupę nowych gier, których nigdy nie odsprzedałem. Wsparłem Sony w jednej generacji więcej niż Parówek przez całe życie.

Urodzony za późno, żeby odkrywać świat.

Urodzony za wcześnie, żeby odkrywać kosmos.

Urodzony w sam raz, żeby czytać przekomarzanki dwóch szwagrów na forum o konsolach.

Wyraz "szwagier" implikowałby pewne seksualne wybory moje lub mojego rodzeństwa. No weź koleżko spójrz na zdjęcia z ostatnich stron i zastanów się jeszcze raz. Masz czas do 18.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

PSX tez nie mial?

Opublikowano

Jesteście z mendrkiem jak dwie krople wody wiesławo.  :Coolface:

Opublikowano

Idź graj z trainerami w Fifę randocelocie.

Wtedy w domu miałem pcta do grania i psxa.

Opublikowano

Czyli wtedy granie na PC było ok?

Opublikowano

PSX prawilnie miał, choć później zaczął laser szwankować z powodu dodatkowych układów elektronicznych zamontowanych na giełdzie.

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Wyraz "szwagier" implikowałby pewne seksualne wybory moje lub mojego rodzeństwa. No weź koleżko spójrz na zdjęcia z ostatnich stron i zastanów się jeszcze raz. Masz czas do 18.

Wylosowałeś go tutaj

pokemon-cards-jungle-booster-pack-16.jpg

innej opcji bo ostatnich doniesieniach nie widzę

Opublikowano

Ty nie miałaś psxa wcale. Potem kupiłaś parę lat temu.

Psx miałem długo nieprzerobionego. Potem po padzie nabyłem drugiego i działa do dziś.

Opublikowano

ja wtedy handlowałem piratami na dyskietkach do PC na giełdzie, całkiem niedaleko stanowiska Ściery (który sprzedawał oryginalne PSXy i gry na nie), taka była świadomość społeczna i moja, tak więc również jestem gorszy niż każdy kto nigdy nic nie ukradł.

Ty nie miałaś psxa wcale. Potem kupiłaś parę lat temu.
Psx miałem długo nieprzerobionego. Potem po padzie nabyłem drugiego i działa do dziś.

Otóż miałem PSX-a. Grałem w MGS, kiedy Ty jeszcze chodziłoś do pedau-budy.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

ale pojazdy na grubasa tutaj leca. Skoro gruby zlodziej pojawia sie na roznych eventach, chyba i ja wpadne na ktorys zeby w twarz mu napluc za jego wywody na temat wyzszosci ps'ow wszelakich generacji sorko yebaniutki kradl psone, nie mial ps2, napyerdala w tokyo hotel na ps3 a ps4 widzi tylko w niedziele jak jest w auchan na zakupach. 

Gardze typem jak nikim innym na swiecie

Opublikowano

Ja pierdziele, jakie dzisiaj odkrycia mamy. 

Hum dobrze podsumował. Stuleja dekady. :obama: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.