Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ale pojazdy na grubasa tutaj leca. Skoro gruby zlodziej pojawia sie na roznych eventach, chyba i ja wpadne na ktorys zeby w twarz mu napluc za jego wywody na temat wyzszosci ps'ow wszelakich generacji sorko yebaniutki kradl psone, nie mial ps2, napyerdala w tokyo hotel na ps3 a ps4 widzi tylko w niedziele jak jest w auchan na zakupach.

Gardze typem jak nikim innym na swiecie

Kim jest ten typ i dlaczego tak się wozi?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mendrek na kolanach z pełnymi ustami 

Opublikowano

Ale bez przesady, nie róbcie z tego wcielenia szatana. To zwykły Janusz jakich miliony na świecie. Kiedyś skończy studia, zacznie karierę zawodową, jeszcze będą z niego ludzie.

Opublikowano

Żarciki z aparycji są troche z podstawówki :reggie:

Opublikowano

Velius ma rację, temat "co uczyniłeś ze świątynią swego ciała" jest gdzie indziej na forum.

Opublikowano

Daleki jestem do usprawiedliwiania berlinkobebsa, ale na PSX każdy kradł. :reggie:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nie żeby przekrzykiwanie się który plastik jest lepszy bylo :reggie:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Oj, mamy grubaska na sali.

Opublikowano

Nawet dwóch :kaz:

Opublikowano

Trzech :dunno:

Tego typu wjazdy sa w (pipi) niskie. A nabijanie sie z kogos ze piracil w erze PSXa to tak troche jakby sie nabijac z faceta ze sobie kiedys konia walil jak nikt nie patrzyl :reggie:

Opublikowano

a co, jak typ smierdzi kupskiem bo se dupska nie wyciera to tez nie mozna powiedziec ze yebie (pipi)? Gdyby ruszyl grube dupsko z domu i sie przebiegl pare km to pewnie by wygladal inaczej. Z malym wyjatkiem ludzi ktorzy rzeczywiscie maja jakastam chorobe i sa przez to otyli, ludzie po prostu sa leniwi, wpyerdalaja kebaby/mcdonaldsy i nie ruszaja dupska. A potem wielkie halo jak ktos powie ze jest gruby. To jest stwierdzenie faktu tak jak to ze ktos kto jest bialy jest bialy a czarny jest czarny.

Gdyby nie fakt iz gabe nie mogl sie schylic po plytke bo jest tlusciochem, nie mielibysmy najlepszej platformy do gier.

643403d1366008890-britische-verbrauchers

Edytowane przez Gość

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDD mendolina zniszczony, rayos zniszczony, piekny dzien na forum

nie gadajcie mi, ze zostalem sam jako ostatni prawdziwy klap...jest jeszcze ktos na forum ktory posiadal na wlasnosc wszystkie konsole sony i jednoczesnie nie kupil nigdy konsol konkurencji? 

Opublikowano

Ale megatone prawdy znalazlem na temat nowego software'u ps4 na reddicie:

–]thinkadrian [score hidden]

3 hours ago

So I can't pin or unpin items from the main bar.

I can't move my downloaded media apps above subscription-based ones I can't use.

I can't turn off the light bar on my controller.

I can't turn off the Discovery messages.

I can't make myself appear offline to other users.

Messages take ages to appear in a friend's inbox

I can't change my PSN ID

I can't can't change region of my account.

I can't even upload a fucking wallpaper or at least have colour and brightness options like on PS3

BUT I GOT STICKERS!!!

:mog:

Opublikowano

Nie obchodzi mnie jak Mendrek wyglada, czy nadal gra na PS3 czy na Pegasusie, czy piracil czy nie, wazne jest ze jego poglady sa tak (pipi)owe ze az ból to czytac

Opublikowano

Chyba teraz pora zaorac tego ocelota bo mnie powoli zaczyna wkuhwiac swoim blacharskim belkotem.

Opublikowano

random a sie wozi hav3n co nie? tez mnie wkur.wia, jeszcze jakies zaklady proponuje, nie bedzie mi random pisac co mam robic

Opublikowano

50zl na psn, pamietamy XDDDD Pewnie reszte kasy wydal na skladki na kickstarterze.

Opublikowano

a czym wy mnie trepy chcecie zaorac? w hooyo mam ktora konsola/pc lepszy. Przyzwyczailem sie do tego ze na ps4 mam 20fpsow, na xboxa mam malo exclusivow poza halosami, forzami i gearsami a na peckach brakuje za(pipi)istych gier z konsol. Ale zapraszam do "orania".

Opublikowano

LoL to typ nie widzi siebie codziennie w lustrze xD Beka z grubasów zawsze na propsie.

Opublikowano

To jest stwierdzenie faktu tak jak to ze ktos kto jest bialy jest bialy a czarny jest czarny.

Mylisz chyba pojecia stwierdzenia faktu a toczenia z kogos jawnej beki, ale smialo, probuj mi dalej wmawiac ze tylko fakt stwierdzasz piszac teksty typu:

(...)wpadne na ktorys zeby w twarz mu napluc za jego wywody

Gardze typem jak nikim innym na swiecie

gruby dzik aka mendrek

lub probujac organizowac jakis "konkurs" na to kto zrobi z jego zdjecia najbardziej szyderczego mema.

Opublikowano

To ten pc chuyowy skoro nie ma na niego za(pipi)istych gier bo przeciez o gry chodzi w tym naszym hobby, nieprawdaż?

Opublikowano

chuyowy to jest twoj skill czytania ze zrozumieniem typie ktory ma mnie zaorac: a na peckach brakuje za(pipi)istych gier z konsol. 

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDD mendolina zniszczony, rayos zniszczony, piekny dzien na forum

nie gadajcie mi, ze zostalem sam jako ostatni prawdziwy klap...jest jeszcze ktos na forum ktory posiadal na wlasnosc wszystkie konsole sony i jednoczesnie nie kupil nigdy konsol konkurencji? 

No jest jeszcze Yeti, ale nie wiem czy on sie liczy  :dunno:

Opublikowano

co? xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tylko na PC masz:

- multiplatformy

- konsolowe exy z psszrota

- konsolowe exy z xsmiecia

- przewspaniale, hardkorowe gry dostepne tylko na PC

CO TY PYERDOLISZ OCELOT?

Opublikowano

yeti nie ma honoru, został już dawno zniszczony przez jaczesa i skreślony. 

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.