Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dobra szanowne boty, proszę o rzeczową pomoc.

Miałem syf zwany ps3 i chciałbym sie dowiedzieć co mnie ominęło w zeszłej generacji na 360tce. Gejlo, gays of war i gayza mnie nie interesują.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No to za dużo nie powybierasz xD

Opublikowano

ostatni prawdziwy final fantasy czyli lost odyssey i jedne z najlepszych wyscigow arcade ever czyli obie czesci pgr'ów

Opublikowano

Pomyliłeś tematy.

Ale jakbym miał coś wymieniać to chociaż Anal Łejk, Fable 2, Shadow Complex czy Wiedźmin 2(przynajmniej nie byłbyś jak klapy, którzy zaczynają trylogię od ostatniej części i bez znajomości sagi :rotfl: ). 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ktoś tu chyba łyknął ze na xboxa wyszlo cos innego niz forza, girsy i halo xDD

Opublikowano

ale jak nie graleś na pc to 

-wiedzmin 2

-alan wake

-condemned

-shadow complex

-pgr 4

-lost odyssey

-rez hd

-mark of the ninja

-fable 2

-trials evolution

-banjo 

-dead rising

-metro 2033

-crackdown

-piniaty

Opublikowano

jaralbym sie przeokrutnie bo podobne zdjecie bylo z yu suzuki wiec raczej bankowo znowu cos sony knuje z kolejna leganda, gdyby nie to jak rozwiazano to ostatnim razem - bardziej wierze, ze sony na kolejnym e3 zapowie nowy projekt kojimy jako zbiorka na kicstarterze niz, ze z wlasnej kasy nowy projekt oplaca

Kojima to nazwisko większego kalibru niz Suzuki. Samo jego nazwisko sprzeda grę, inwestycje w Shenmue jest znacznie ryzykowniejsza, zwłaszcza, że poprzednie części nie zarobiły na siebie. Więc liczę na jakąś umowę na jedną lub dwie gry. Podobno Kojima to klapek, fanboy marki, w końcu w 98 roku dostarczył jedną z najlepszych gier w dziejach, w którą grało może 2 botów z tego forum, bo reszta w tym czasie miała pierwsze spotkanie z guwnem rozmazanym w swoich majtkach.

PS. Yoshida nie wyklucza kolejnych ekskluzywnych gier od From Software, mówi się o umowie na jeszcze trzy gry. :fsg:

Opublikowano

Kojima wiekszy od Suzukiego XDDDD

Wuhahahahahahahaha XDDDD

Do budy.

Opublikowano

ok tylko kojima jest jeden - kto mu ta gre napisze? na czele jakiego zespolu stanie? oddeleguja mu czesc ludzi z sony japan?

Opublikowano

ok tylko kojima jest jeden - kto mu ta gre napisze? na czele jakiego zespolu stanie? oddeleguja mu czesc ludzi z sony japan?

Teraz to można tylko sobie gdybać, nie wiadomo co on planuje, może założenie zupełnie nowego studia? A może Kojima skończy z grami, a fotkę z Cernym cyknął sobie od tak.

Opublikowano

Nie wierzę, że Kojima skończyłby z grami. 

Jestem natomiast ciekaw czy po jakimś czasie usłyszymy od niego parę gorzkich słów dlaczego MGS V: TPP wygląda jak wygląda. 

Opublikowano

Bo konemi

Opublikowano

ale kto wam każe grać z wallhackiem i slow motion :pawel:

Opublikowano

Przeciez z Kojima odszedl zespol.

Opublikowano

ale kto wam każe grać z wallhackiem i slow motion :pawel:

#nobody

Ciekawe czy w aliena grał bez wykrywacza ruchu. 

Opublikowano

cale kojima production z nim wywalili? ja czytalem tylko o nim i o glownym technologu fox engine, jesli wszyscy to ominela mnie ta informacja i zmienia to postac rzeczy, choc musza zaczynac od zera bo pewnie licencje na fox engine ma konami

Opublikowano

Niech ktos wyjasni bo moze to ja sie myle, ale zdaje mi sie ze wiecej osob wylecialo :).

Opublikowano

Czyli w okolicach 2019-2020 można liczyć na jakiegoś exa, czy tylko sobie głośno marzymy?

Opublikowano

Niech ktos wyjasni bo moze to ja sie myle, ale zdaje mi sie ze wiecej osob wylecialo :).

Mi też się wydaje, że wyleciał tylko Kojima i ten typek od silnika. 

Opublikowano

myśle że już można założyć temat gry w dziale ps4, przecież to już prawie pewne

Opublikowano

Mi sie wydaje ze wiecej odeszlo z powodu zlego komfortu pracy i poszli za Kojimą. Bo co w sumie maja robic, klepac mobilne gunwo?

Opublikowano

Lepsze to niż nic, które obecnie ma Kojima? 

Opublikowano

wszyscy kochając kojime wyszli z biura tuż za nim wiwatując i sprzeciwiając się tyranii konami, a kierowca autobusu bił brawo

Opublikowano

Czyli Sony ma kolejny hit na rok 2020 :banderas:

Tyle grania, wszyscy na kolanach :obama:

:pawel:

Opublikowano

W 2016 obrodzi sie tyle hitow, ze starczy do 2025 roku, wystarczy dolaczyc do elitarnego stulejowania :)

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.