Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ogolnie to dzisie sie czemu nie skopiowali z bloodborne pomyslu na rozne bronie w wiedzminie tylko gra sie tylko mieczem - system walk bylby wtedy ciekawszy

No jeszcze szkoda, że nie można tworzyć drużyny :smutas:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wiedźmin z możliwością kreacji własnej postaci , a'la Mass Effect byłby zdecydowanie lepszą grą :dog:

Opublikowano

tarcza by byla przydatna, szczegolnie jak tak slabo gra przelicza hitboxy i uniki - nie rozumiem czemu sie smiejecie

druzyny nie chce bo wtedy gierka musiala by wg mnie diametralnie zmieniec system walki np na turowy, a grach action rpg nie lubie jak z kims biegam, wole przechodzic samemu

co do broni - no bez kitu, inne oreza by sie przydaly przeciez, a tak jakis debil w cdproject wpadl na pomysl by dac tylko dwie bronie i obie kuvva to miecze niczym sie nie rozniace przeciez praktycznie

Opublikowano

To się nie dzieje na prawdę... :facepalmz:

Opublikowano

also ale łykacie xdddddddddddddd albo ficek to franek 2

Opublikowano

to jest ten moment własnie kiedy zaciera się granica między prowokacją a byciem śmiertelnie poważnym.

Opublikowano

Ja juz nie czytam, chce wierzyc ze ficus jednak nie zamienil sie z krupniokiem na rozumy.

Opublikowano

ficek spytaj jak sie zaklada kusze, gra zyska drugie oblicze

Opublikowano

Pewnie niebieskie robactwo chciałoby ubrać Wiedźmina Geralta w chińską sukienkę oraz zamontować mu do butów uziki. Wracajcie grać w symulator gołębia na PS4.

Opublikowano

ja bym chciał by "gerald" miał ostrze assasyna i można było odbijać posterunki na mapie.

Opublikowano

Akurat twoja druga zachcianka została spełniona

Opublikowano

Czemu nie skopiowali innych broni w wiedzminie xDDDDd kwa Ficek wez przeczytaj te sage bo zalosne sa takie teksty xD

Opublikowano

also ale łykacie xdddddddddddddd albo ficek to franek 2

fancuś xd

Opublikowano

Ficeklap będzie pewnie teraz udawał, że trollował by ukryć Swoją głupotę, której nabawił się od Soony.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

xDDDDDD jacy obroncy chuyowego rozwiazania od cdproject ale wiadomo, ze polskie to jak papiez - nie wolno krytykowac i obrazac, brak mozliwosci podnoszenia broni z trupow tez jest bezsensu

Opublikowano

Lekka poprawunia:

Wyścigi najlepiej sprzedają się na PS4:

Project Cars     4 do 1

xbox one 120 tysięcy

ps4 500 tysięcy

Need for speed rivals  3 do 1

xbox one 570 tysięcy

ps4 1,5 miliona

The Crew 3 do 1

xbox one 460 tysięcy

ps4  1,34 miliona

Driveclub 1 do 0

xbox one 0

ps4 1.7 mln

Forza Motorsport 5 0 do 1

xbox one 2 mln

ps4 0

Forza Motorsport 6 0 do 1

xbox one - póki co brak danych ale patrząc po tabelach rankingowych w grze bańka lekko powinna być - 1mln

ps4 0

Forza Horizon 2 0 do 1

xbox one - 1 mln

ps4 0

sumarycznie wyścigówek na xbox one - 5.15mln, co przy 13.9mln konsol sprzedanych (VGCHartz) daje 37% xboxowców grających w wyścigi

na ps4 - 5,04mln (już jest mniej niż na xbox one), co przy 25.4mln sprzedanych konsol daje 20% klapersów grających w wyścigi

Jak zwykle xbox ps4 na kolanach z pełnymi ustami.

Klaperska bojówka na kolanach po utracie pandy, cytryny i innych.

Jeszcze jeden stat dla Rayofigosa:

Mario Kart 8 - 5.11mln dla 10.3mln konsol, daje prawie 50% para-wyścigowców wśród czerwono-niebieskich pedo-kerbisiów.

Z tego co się orientuję, to FM5 na Xone sprzedało się dużo więcej niż 2 mln ;)

Opublikowano

Don bo to są dane z dupy na vgcharts. Ostatnio Respawn świetował 10 milionów Titanfalla a na tej stronce jest, że sprzedało się 3 mln xD no, ale pan tabelka walczy nadal :cool: 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jedi Academy cudeńko, nawet śmigało na moim dżiforsie mx4.

Odpaliłem potem pierwszą cześć, ale tam z tego co pamiętam ciągle z pistoletem biegałem :facepalmz:

Pierwsza czesc czyli Jedi Outcast (Jedi Knight 2)? No tam dopiero w 4 poziomie dostawalo sie miecz.

Opublikowano

Może nie jest najlepsze, ale też nie jest (pipi)owe, ja tam walkę bardzo miło i przyjemnie wspominam z Wieśka, jak człowiek nauczył się poruszać to tańczył z flakami aż miło!

Jeszcze jak wpadła jakaś zacna animacja przecięcia gościa na pół  :banderas:  dla mnie Wiesiek 3 to GOTY tego roku, MGS V rozczarował mnie okrutnie, Falloutów nigdy nie lubiłem  a HALO 5 raczej tak super nie będzie. Wiesiu zrobił taką robotę, że głowa mała.

Opublikowano

xDDDDDD jacy obroncy chuyowego rozwiazania od cdproject ale wiadomo, ze polskie to jak papiez - nie wolno krytykowac i obrazac, brak mozliwosci podnoszenia broni z trupow tez jest bezsensu

Z7c5TCP.jpg

Opublikowano

Co ja czytam ? To musi być trolling na kiepskim poziomie. Dobrze że xboxa kupiłem mam konsole nintendo i pc. Widzę że jak ma się tylko konsole sony to się mózg lansuje :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Co ja czytam ? To musi być trolling na kiepskim poziomie. Dobrze że xboxa kupiłem mam konsole nintendo i pc. Widzę że jak ma się tylko konsole sony to się mózg lansuje :D

*lasuje

Opublikowano

Jak nie można podnosić broni od trupów w wiechu?

Ostatnio latałem z jakimś toporkiem, nawet pogrzebacz jest xd

Opublikowano

Jak ktoś grał po lebkach to "nie można" xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.