Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

masa swiatnych exow? slucham, podaj jakie bo chyba ostatnio bieda skoro zerkam w gamertag a tam:

DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin

Last played 2 hours ago.

Crunchyroll

Last played 2 hours ago.

YouTube

Last played 2 hours ago.

Internet Explorer

Last played 9 hours ago.

XLEi

Last played 10 hours ago.

Valiant Hearts: The Great War

Last played 10 hours ago.

Tomb Raider: Definitive Edition

Last played 14 hours ago.

Media Player

Halo: The Master Chief Collection

Xbox Accessories

Opublikowano

@Wezyr

Po części się zgadzam z Fickiem. Niejeden kupił next gena np. dopiero przed premierą Wieśka, a wybór konsoli dopiero w drugiej kolejności zależał od przyszłych exów danej marki.

A że pod koniec miesiąca wychodzi masakrator gamingowych światów to tylko można zapalić świeczkę biednym klapusiom.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jak się można jarać Fable? Jak bardzo trzeba być zaślepiony zielenią? 

gdzie widzisz jaranie fable gejku?

no wymieniasz to jako godny konkurent do BB, haven uważa, to za czarny kuń 2015, ja to odczytuję jako jarango, kiedy będzie gunwiengo, jak każdy Fable oprócz (częściowo) dwójki.

ficek mowi 0, ja mowie 1 - ty mowisz godny konkurent bb <ok>

Opublikowano

Dziekujemy konsolorzom, niestety wy nie dostaniecie naszych gier bo gracie wylacznie na ograniczonych kontrolerkach-zabawkach :kaz:

Dziekujemy rowniez userom ps4 za street fightera, no mans sky i inne wasze "konsolowe exy" :kaz:

JAKIM TRZEBA BYC PRZEGRYWEM ZEBY GRAC NA KONSOLI XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Nie no chwalić, że cały czas grają w drivesrake to już przesada. Pewnie, że grają bo ciągle dymanko od sony jest uskuteczniane a to jubileuszowy pacz, a to kolejny season pass a może nawet damy wersje do plusa :kaz: no jak wyjdzie lobby prywatne do multi to już w ogóle renesans przeżyje ta słaba scigałeczka, która obok pgr 3/4 to nawet nie leżała :pawel:

Jeden racer, jeden RPG, jedna konsola. Grają bo nie mają alternatyw.

jeden rpg to dalej o jeden wiecej niz na loniaku xDDD

Jest jakieś dobre eksluzywne rpg na PS4 czy o czymś nie wiem ?

Opublikowano

persona w 2023r

Przepraszam, konwersja z ps3

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ficek, wejdź na GS i zobacz. Grałem do tej pory w Sunset Overdrive, Forzę5, Titanfall, Ori and the Blind Forest, RareReplay oraz Halo:MCC. Mam przed sobą Forze6, Forze Horizon 2, Gears of War, Halo5 e tym miesiącu. Nie licząc kilku gier do końca roku. Wg. Ciebie to mało exów? Podkreślam że to żadne zapchajdziury na 6-7, tylko topowe w swoich gatunkach tytuły na 8-9.

Gram też w multiplatformy, z drobnymi wyjątkami, zawsze topowe.

Przez 19 lat grania ma się ten gust :sir:

Opublikowano

PS4 = exy z PS4, XB1 = exy z XB1, PC = exy z PS4, XB1 i PC

BUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

ponoc ten mod do soulsow wchodzacy

czezky jako turbo exy z konsol wymienia ciagle jedno i tamo no men sky i sf5 - a forzy, halo5, uncharted4, bloodborne, quantum break, ratchet, quantum break? kiedy daty premier na twoim zderzaczu hydronow?

Opublikowano

nie wiem, wiem za to, ze bede mial wiecej konsolowych exow na PC, niz ty na PS4 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Aha czyli nie ma żadnego rpg'a.

Opublikowano

12074950_10207751814217420_4959153210130

Opublikowano

sunset overdrive - "topowy w swoim gatunku tytul na 8-9" ale second son to szmelc

ori - indyk z pc

titanfall - multi z botami, do ogrania na pc

forza5 - najslasza forza w historii i do tego ze srednia ponizej 80%

rare replay - wymienianie tego jako ex to tak jakby napisac, ze na ps3 exem byl final fantasy7, mgs1, chrono cross itp bo odpalala przeciez gierki z psx

halo - remaster gierki, ktora jesli jest sie szanujacym botem powinno sie przejsc juz sto lat temu

SUPER TURBO EXY xDDDDD jak pisalem procz horizon2( jeden dobry ex a ty go nie ograles) do jesieni/zimy tego roku jesli chodzi o exy sens kupienia tej konsoli byl taki sam jak ps4

Opublikowano

Jak się można jarać Fable? Jak bardzo trzeba być zaślepiony zielenią? 

lepsze fable niż twoja lista gier gdzie połowa to takie hiciory jak gra o nurkowaniu i ratowaniu żółwi no ale relaksuje xDDD, gra ze skaczącą różową kulką zaprojektowana przez 5cio latków i inne hiciory z androida rysowane pastelami, tfuu!

Fable super seria, fable na kinecta szajs, fable legends umiarkowane jaranko po becie.

Opublikowano

Jeden racer, jeden RPG, jedna konsola. Grają bo nie mają alternatyw.

Ja mam obie i kloc sie kurzy. PS4>klocone, wiec jakiej alternatywy?

Opublikowano

ori - indyk z pc

Ograłeś?
Opublikowano

ale nie miales wymieniac wszystkich gier, ktore sa eksluzywami, tylko swietne exy ktorych jest ponoc pelno i dalej tego nie zrobiles

SS to (pipi) w porownaniu do SO na jakiej podstawie procz opini bota? bo wg recenzji nie, wg sredniej z opini graczy nie, wg nagrod nie, wg sprzedazy nie

Opublikowano

Widzę Ficus znowu swoje mądrości z Metacritic. Sunset i Forza chuy bo srednia ale DC goty bo pacze, drugi season pass i najlepsze community od czasów KZ2 xddd

W dvpie byles i gvwno widziales jednoplatformowcu żeby wypowiadać się ze na obu konsolach jest lipa z exami.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Spoko Ficek, przeszedłem IF 1 & 2 i jak czytam w temacie, że SS jest gorszy od 1 albo 2, to śmiało można z tego wywnioskować, że SO miażdży i ściera na proch produkcję SP  :reggie:

Opublikowano

Grałem w infamous i w Sunset więc mam prawo głosu . INFAMOUS TO GÓWNO

Czezky co do pc to ja się z tobą zgadzam ale ty i tak tylko w cs'a grasz więc co ci po exach .

Jerome zasielpiony klapek. Patrze na twój gamertag i jedyne co ogrywałeś to gry z ea access :>  Mniej niz 0 po prostu nawet nie spróbowałeś innych gier a się wypowiadasz.

Opublikowano

SS to niezła kupa w porównaniu do Sunseta. No ale co ja tam wiem, skończyłem wszystkie infamousy, wyplatynowałem 2 i 3 część i nabiłem 40 godzin w samego SO. Myślę, że ficklap jednak wie lepiej skoro jest jednoplatformowcem bez jaj.

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.