Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

no ale mesjasz xd

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ciekawi mnie kiedy klapy przejrzą na oczy i wychylą nos poza ten (pipi)idołek Sony. Kupili PS4, bo słyszeli że coś tam kiedyś konsola znaczy PlayStation. Szkoda tylko, że usłyszeli to 15 lat za późno.

NINTENDO

XBOX

PC

byle co, byle mieć podstawy do wyrażania opinii

E tam.. Swiat sie wychylil, ja tez sie wychylilem. Zobacz na sprzedaz ps3 i x360 - podobna. A teraz? PS4 bez kremiku wjezdza w xboxa.

Opublikowano

@Velius

To spoko ze sobie czytales nie grales (pipi) wiesz ale sie wypowiesz :dunno:

MGO pozwala na zakup MP ktore mozna zamienic na zlote/srebre kolorki dla ubran/broni p2w jak (pipi) xD

Tak ze buda

No tutaj to tradycja ze sie wypowiadamy o czyms w co nie gralismy, wiec sobie na to tez pozwole :sir:

To dopiero poczatek, zaczyna sie od ubranek, potem sie skonczy na P2W, różowych nożach z +100dmg w ps store, magicznymi wąsami dla Snejka które widzą i słysza przez sciany oraz pies bomba za 10$ sztuka, który wysadza sie na przeciwniku i robi K.O. Mówie jak bedzie, grajcie póki możecie :reggie:

Daj sie Ukyo powyżywać w CW :<

Opublikowano

multi w dwojce killzone>>>>>>>>multi z kazdej czesci halo, do tego najlepsza i najwieksza spolecznosc w historii forum, wojny i liga klanowa przeszla do LEGENDY

jak tam komunikacja glosowa, na skajpie się zdzwanialiscie? czy smsami, którego objectiva przejmować?

Opublikowano

Fanek mi golebia pocztowego wysylal

Opublikowano

no obejrzalem sobie gameplaye z MGO.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PRZECIEZ TO JEST YEBANA PARAOLIMPIADA XDDD

Ta mechanika w ogole nie nadaje sie do multi xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No ale rozumiem, nie ma na zabaweczkach zadnej alternatywy.

Opublikowano

bronienie zlomoboxa i jego gownianych exow,

brednie o jakis exach innych niz indyki na pc,

bronienie debilizmu cdprojekt, ze mozna przez cala gre uzywac tylko dwoch broni i obie to nic nie roznice sie miecze

CW dostarcza, jeszcze bloodborne, na milosc boska nie mogli dac robic tej gry naughty dog lub innej firmie co sie zna na wizualiach? taki niby ex a ta abborcja chromatyczna jest tragiczna, tekstury podobnie, do tego taki kazdy wielki hardcore kto w to gra a gierka ma tak sztuczny poziom trudnosci, ze glowa mala, zdecydowanie mogli dac tryb easy by nie tracic czas

oddaleś konto amsterdramowi?

Opublikowano

Ciekawi mnie kiedy klapy przejrzą na oczy i wychylą nos poza ten (pipi)idołek Sony. Kupili PS4, bo słyszeli że coś tam kiedyś konsola znaczy PlayStation. Szkoda tylko, że usłyszeli to 15 lat za późno.

NINTENDO

XBOX

PC

E tam.. Swiat sie wychylil, ja tez sie wychylilem. Zobacz na sprzedaz ps3 i x360 - podobna. A teraz? PS4 bez kremiku wjezdza w xboxa.

Wszystko przez zestawy komunijne - ps4 + biblia w promocji

ilośc sprzedanych modeli to niepełnosprawny argument i tak świadczy o tym czy jest w co grać jak kolor obudowy

no i dalej uważam, że ps4 jest dobrym odtwarzaczem filmów, ewentualnie grzejnikiem elektrycznym. 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

NINTENDO

XBOX

PC

ilośc sprzedanych modeli to niepełnosprawny argument i tak świadczy o tym czy jest w co grać jak kolor obudowy

no i dalej uważam, że ps4 jest dobrym odtwarzaczem filmów, ewentualnie grzejnikiem elektrycznym.

No botki zawsze sie bronia argumentami z kosmosu, nawet jak maja przytym sie kompromitowac.

Opublikowano

5 map w "mesjaszu" to juz czołgi na pegazusie miały wiecej map xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

no bo nie mozna, dzielenie nie kontami na edycje cyfrowe to przeciez nie to samo co wymiana fizyczna, a ta wam mattick wyfuckal przy ogloszeniu konsoli, a wy to jeszcze bronicie

Opublikowano

jedyna obiektywna opinia bota o SO to ta sutqa

Obiektywna bo mu gra ewidentnie nie spasowala ? xD oj Ficek upadłeś mega nisko

To moja opinia gdzie przeszedłem 2 części IF oraz SO (i to na własnych konsolach, co jest dla 95% klapków nie do ogarnięcia) jest nieobiektywna? No ciekawe XD  

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

5 map w "mesjaszu" to juz czołgi na pegazusie miały wiecej map xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mesjasz singla to już jest od maja, a Mesjasz Multi wychodzi z tym miesiącu. MGS V w każdej z kategorii nie ma startu do nich. :yao:

No ale nic dziwnego, że klapy się jarają, oni przecież nawet Ordera potrafią bronić.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

jedyna obiektywna opinia bota o SO to ta sutqa

Obiektywna bo mu gra ewidentnie nie spasowala ? xD oj Ficek upadłeś mega nisko

To moja opinia gdzie przeszedłem 2 części IF oraz SO (i to na własnych konsolach, co jest dla 95% klapków nie do ogarnięcia) jest nieobiektywna? No ciekawe XD
moze to bedzie dla ciebie twist fabularny ale zrozum, ze nie ma obiektywnych opinii, kazda obojetnie jaka by nie byla jest subiektywna
Opublikowano

Donsterydo to w ogole jakas gra z Playstation sie kiedykolwiek podobala ? xD

Opublikowano

mi sie podobalo wiele gierek z ps3 ale infamous 1,2 nie i jesli mowicie ze second son jest jeszcze slabsze to xddddddddddddddddddddd

Opublikowano

NINTENDO

XBOX

PC

No botki zawsze sie bronia argumentami z kosmosu, nawet jak maja przytym sie kompromitowac.

a do klap z kolei żadnej argument (i poważne i z dupy) nie dociera 

mi ostatnio facet chciał ps4 wcisnąć zamiast wynagrodzenia za zlecenie, bo firma kupiła kilkanaście modeli na podarunki firmowe xD

Opublikowano

Dawid J bezbek since 2010

Idz graj w MGO, bo za slaby jestes na PC, jak zmazzeo, BUAHAHAHAAH :D

Opublikowano

A mnie Infamous 1 podobał się bardzo, bardzo, tak samo dwójka. Szkoda, że Second Son okazał się pustą lalą. Tak samo będzie z Uncharted 4 w stosunku do Uncharted 2 ponieważ PS4 jest siedliskiem bylejakości.

Opublikowano

Prawdę napisał. Nie dziwi Cię to, że na PS4 nie ma gier, a dalej się sprzedaje? Mnie nie skoro przeciętny Janusz prosząc o radę w zakupie słyszy "PS4, bo na XboxOne nie można wymieniać gier". :yao:

Nie dziwi, bo mam obie konsole i gram tylko na ps4 od 6 miesiecy. ps4 jest lepsza konsola ogolnie - a jesli chodzi o gry to juz gusta. Sam lubie kloca i dobrze jest miec obie, ale wole ps4. Beda takie exy dzieki ktorym odpale xboxa jak Quantum Break.

Opublikowano

Dave Czezki? Kiedyś szanowałem :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.