Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wbiłem calaka w crack in time i grałem jeszcze dłużej, tak samo wymaksowałem w tools of destruction (nie miało trofeów) wszystkie bronie na max ale jednak to były dużo słabsze gry niż dwójka i trójka na ps2.

Dwie ostatnie części na ps3 były już totalną s.p.i.e.r.d.o.l.i.n.ą, którą odradzam fanom serii. żałuję, że w nie zagrałem. Mam nadzieję, że nowy ratchet będzie choć w 80% dobry jak tools of destruction, bo na cuda i bogactwo rozgrywki z dwójki i trójki to nie liczę. Nowy Ratchet to jedyny powód, przez który moje ps4 nie leży jeszcze w piwnicy.

No niestety ale dla ultrafanów gatunku ostatnim dobrym platformerem jest Mario Galaxy 2.

Edytowane przez Wieslaw

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dla mnie platformery to tylko 2D. 

Opublikowano

Dla mnie platformery to tylko 2D. 

tak samo + wszystkie platformery z mario 

nie ma co sie oszukiwac reszta nie ma co fikac,

co do ratchetow wszystko spoko tylko czemu wiecej sie strzela niz skacze ? :yao:

Opublikowano

skakania jest tam więcej. o całe 10%

Opublikowano

Dlatego dobrze, że jest remake, który opiera się na najlepszej jeśli chodzi o proporcje skakanie vs strzelanie części. 

Opublikowano

widzisz wieslawa mi znowu crack in time i toolsy podobaly sie rownie mocno co jedynka i trojka, zawiodlem sie za to na dwojce choc miala mini gierke podrobke wipeouta wiec sa gusta i gusciki, w kazdym badz razie remake day one

Opublikowano

Nie grałem w Into the Nexus, może kiedyś...

Za to przed chwilą odpaliłem PGR3 i PGR4, serwery dalej włączone. I za to kocham XBL.

Opublikowano

PGR4 i Horizon 1. W obie nie grałem ;[[[

Zestaw z tymi grami + Skate jakiś, marzy mi się czasami taki zestawik

Edytowane przez ragus

Opublikowano

PGR 3 - jedna z moich pierwszych gierek na X360. :fsg:

A może nawet i pierwsza. Chyba miałem z konsolą. A na dysku Hexic HD i Dash of Destruction. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Za to przed chwilą odpaliłem PGR3 i PGR4, serwery dalej włączone. I za to kocham XBL.

To nie pisz, że dwie ostatnie odsłony na PS3 były spie.rdoliną.

Opublikowano

prg4, horizon, trylogia kebabow i lost odyssey - tak trzeba sie rozejrzec za x360 w jakiejs smiesznej cenie, ewentualnie opchnac vite choc patrzylem na pchli targ i allegro to za psie pieniadze ten martwy system chodzi to juz chyba wole go zostawic dla samych gierek z plusa

Opublikowano

To nie pisz, że dwie ostatnie odsłony na PS3 były spie.rdoliną.

Miałem na myśli dwa ostatnie spin offy, czyli one for all i załogę q. Nie mów mi jak mam żyć klapie.

Opublikowano

An article by ZhugeEx, interesting read, I won't quote too much of it because you should read it all

http://gearnuke.com/xbox-one-sells-b...-america-2014/

Latin America is now the second fastest growing gaming region in the world just behind Asia Pacific but ahead of North America and Western Europe. This year we expect revenue generated by home console software sales to exceed $1.2 billion and account for around 30% of total revenue generated by video games software in the region. Console hardware revenues are expected to exceed $3 billion this year across Sony, Microsoft and Nintendo.

Looking back to 2014 we can see that Latin America was the third largest market for console hardware revenues with total sales amounting to $2.8 billion, just behind North America and Western Europe who saw revenues of $5.1 billion and $4.7 billion respectively. In Latin America the Xbox One was the best selling next generation console in 2014 through official sales channels.

a więc nie tylko w północnej ameryce xbox zwycięża :banderas: dominacja jak za czasów x360 :daddy:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

prg4, horizon, trylogia kebabow i lost odyssey - tak trzeba sie rozejrzec za x360 w jakiejs smiesznej cenie, ewentualnie opchnac vite choc patrzylem na pchli targ i allegro to za psie pieniadze ten martwy system chodzi to juz chyba wole go zostawic dla samych gierek z plusa

anal wake, sprytny cwel konwikszyn i wiedzmiak 2 bym na twoim miejscu dorzucił

Opublikowano

Tego cwela przeszedłem dwa razy na najwyższym poziomie trudności i mi aczik nie wpadł za to. Co za (pipi). 

Opublikowano

opchnac vite choc patrzylem na pchli targ i allegro to za psie pieniadze ten martwy system chodzi to juz chyba wole go zostawic dla samych gierek z plusa

Też się nad tym zastanawiałem, ale czekam na jakiś przełom np. SONY "uwolni" system, zacznie się era emulacji i VITA nagle dostanie bibliotekę milarda starych gier od Niny i Segi za darmo. Tylko SONY :banderas:

Opublikowano

Tego cwela przeszedłem dwa razy na najwyższym poziomie trudności i mi aczik nie wpadł za to. Co za (pipi).

Mi wpadł po pobraniu update :dunno:

Opublikowano

Wszystkie klapy wylapaly bany, chociaz jest to nasz polowiczny sukces, bo pomogla nam w znacznym stopniu frustracja spowodowana guwnianymi grami na plejstejszun 4 :lapka:

Opublikowano

Grają w MGO xDDDDD na tej konsoli nawet mulit jest chooyowe.

Opublikowano

DF wstępnie ocenia betę na PS4, jest bardzo dobrze jeśli chodzi o płynność.

Jak wypada porównanie oprawy z wersją PC? Sprawdziliśmy konsolę w starciu z czterema dostępnymi na komputerach ustawieniami i rezultaty są raczej zaskakujące. Ogólnie, PlayStation 4 stawia na odpowiedniki wysokich opcji w kwestii tekstur, cieniowania powierzchniowego ambient occlusion, efektów post-processingu, szczegółowości modeli czy podłoża.

W bezpośrednim zestawieniu, PlayStation 4 prezentuje mapowanie dodatkowych detali parallax occlusion na powierzchniach mapy Sullust, nieobecne na średnich i niskich ustawieniach z PC. Zasięg rysowania obiektów jest krótszy niż na komputerach z grafiką ultra - na poziomie wysokiej opcji. Takie samo jest filtrowanie tekstur - powyżej poziomu średnich ustawień z PC.

Największym zgrzytem na konsoli Sony jest widoczne doczytywanie mniejszych, dekoracyjnych obiektów na ziemi. Poziom detali zauważalnie zmienia się podczas filmowego wstępu do potyczki na mapie Hoth, ze skrzyniami „wskakującymi” na ekran. Na szczęście nie dotyczy to kluczowej geometrii, takiej jak zbocza gór, chaty czy ściany - na poziomie ustawienia ultra z komputerów.

reszta tekstu

http://www.eurogamer.pl/articles/digital-foundry-analiza-wydajnosci-bety-star-wars-battlefront-na-ps4

PS. PS4 900p, Xone 720p.

900P Xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Za 3 lata yeti wpadnie przy okazji battlefront 3:

grafika jak na pc ULTRA  :kaz:

rozdzielczosc 480p

I na chuy wam byly te tytany? ahahahhahahah pc przegrywy

xDDDDDDDDDDDDDDDDD

ps. 720p na xb1, to juz nie jest nawet smieszne...

BUAHHAHAHAHHAHAHAAHAHHAHAHA, no dobra - jest xDDDDDDDDDDDDDD

900/720p w 2015 roku :pawel:

Ey yeti, wez jeszcze cos napisz o gddr5 czy cos xddddddddddddddddddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.