Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

To teraz pomyślcie co tutaj się będzie działo jak on faktycznie już kupi to swoje PS4.

Nic. To samo, tylko ból pupy będzie wyrażany przez: "masz tylko PS4", albo "nie znasz się". Tak samo gdy mówię jak jest, przy okazji gier w które grałem.

Blachobeton (aka beton zbrojony) jest niezwykle trudny do przełamania. Ja ich rozumiem, dwa razy sfrajerzyli kasę (na XO i PC), mechanizmy obronne pracują pełną parą ;)

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Grać na ps3

Nazywać kogoś betonem.

Opublikowano

to jest śmieszne teraz że jak sie skonczy jakas gierke dostaje sie ze 3 trofiki albo 50 gs'a a duzo wazniejsze sa jakies znajdzki czy pierdoły z multika

Opublikowano

Wciaz wiekszosc gier ma jednak acziki i trofea za popropstu przejscie gry, ukonczenie chaptera, zmienienie menu albo siedzenie w title screen 10 godzin nie wiadomo po co.

Opublikowano

Jeśli gra jest na raz, i nie zamierzam grać w multi, to albo ją kasuję z dysku, albo sprzedaję dalej. Gry trzymam w sercu, a nie na półkach ;)

Opublikowano

Tez mi sie to nie podoba, najgorsze sa imo achievemnty które wymuszają na tobie jakies głupie zachowania w ogóle nie związane z rozgrywka typu podskocz 1000razy

W sumie dobrze ze większości przypadków mam wyje,bane na osiągnięcia

Edytowane przez kubson

Opublikowano

ja jestem taki trophy hunter, ze nie obrazilbym sie jakby kazda gra miala platyne jak w walking dead xDDDDD

Opublikowano

Teraz to są łatwe te trofea zazwyczaj, ale te stare gierki to miały przeje.bane trofiki takiego Mass Effecta to było trzeba chyba z 5 razy przejść na calaka, ale i tak najgłupsze są te z multi w takich grach jak Batman czy Tomb Raider. 

Opublikowano

najgorsze trofiki są w grach, w których wyłączono już serwery xd

Opublikowano

IMO osiągnięcia potrafią popsuć odbiór gry. Dajmy na to przeszedłem grę sandboxa, fajny klimat, mocna końcówka, creditsy. Ok a potem czysty free roam, a tam znajdź wszystkie gołębie, albo zniszcz w jednej sesji 30 balkonów. To tak jakbym żuł na siłę gumę, która dawno straciła smak.

Dlatego IMO trofea powinny opierać się nie na mechanicznym robieniu czegoś ileśdziesiąt (ileśset?) razy, tylko na realnych wyzwaniach np. przejścia nieobowiązkowego sub-bossa (coś w stylu klasycznych jrpg). Znajdźki to powinna być nieprzesadzona ostateczność...

Opublikowano

layers of fear na xbonie, dzieki bloober

Opublikowano

nie grajac w multi i nie koncetrujac sie na znajdzkach ciezko w tej grze z 10% trofeow zrobic, ja mam chyba 6%, jednorazowo konczac gre z 2-3 puchary przeciez wpadaly :P

To jedna z tych gier gdzie w osiągnięciach/trofeach nie ma praktycznie różnicy czy grę się przeszło czy leżała gdzieś za szafą.

Opublikowano

layers of fear na xbonie, dzieki bloober

nie ma za co :hi:

Opublikowano

polygon mowi ze lepsze od PT

Opublikowano

yeti zachwycony nowym battlefieldem xd

Opublikowano

900p i zachwycony?

xDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

No ale to jest 900p na PS4 więc na 55" Bravii wygląda jak 4k. Wszystko Ci suteq trzeba tłumaczyć.

Opublikowano

Cały yeti xD ja star wars dopiero dzisiaj sprawdze, biegają tam mobki jak titanfall ?

Opublikowano

na ps4 biegaja klapy czyli podobnie

Opublikowano

xD nic nie biega kubson, ale jak się obudziłem to zmieniłem zdanie jednach chuyowa ta gra i poprzednim częściom może possać benisa najwyżej.

Opublikowano

te 900p w star warsach i tak jest ostrzejsze niz 1080p w bloodborne po aborcji chromatycznej ale ciiii, nie daje wam pociskow do CW

Opublikowano

w koncu klapy same sie przekonaly ze 900p > 1080p a tyle było gadania

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.