Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

dla tego battlefronta chyba w koncu kiedys wydam te 15 zl na ea access jak bedzie w the vault

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Polecam bartlefront na pc, najlepsza wersja, najlepsze sterowanie, ponad 2 razy taniej za wersje z premium.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie ma czegos takiego jak za droga gra. Sa tylko gry ktore warto kupic i ktorych nie warto kupic. Tak twierdza burzuje i inne ameby, ktorym sie w dupach poprzewracalo. Podalbym nick ale zapomnialem, moze jak uderzy sie w stol to dalny same sie odezwa.

Opublikowano

Granie w bfy xDDDDD

Opublikowano

Granie w bf było spoko przy bad company 2. Ponad 500 h bez sezon passa w tej grze i dodatku vietnam.

Opublikowano

0h w BF3, 0h w BF4, zapewne 0h w Battlefroncie. Polecam takie życie.

Opublikowano

Granie w bfy xDDDDD

no ja też nie wiem co z tym światem, starsi gracze, albo grają sporadycznie albo wcale, a młodsi nie wiedzą co to dobre gry i zadowalają się takim (pipi)stwem jak hevi rejn, fifka, czy własnie bfy. 

kurfa, w ogóle grać w gry od EA, w dodatku nie na piracie, to jak zlizywać ślinę menela z ryja, który przed momentem na nas napluł. No ale w świecie klapów to mozliwe, Ci by jeszcze temu menelowi do ust wzięli, bo mają jakąś gierkę

Edytowane przez gekon

Opublikowano

bardzo fajnie ze wyszla ta beta, zobaczylem ze moj pc jednak to uciagnie na luzaku na ultra, pojaralem sie graficzka 2h no i w sumie tylko do tego byla potrzebna mi ta gra

Opublikowano

no jak to? pojdzie bez 64 gb ramu, 3 x 980ti i procka i19?

Opublikowano

ja mam komputer klasy pc i mi poszło

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Ja pobrałem BF4 z The Vault czyli " za darmo". Tą bodajże 4 godzinną kampanię przechodziłam ze trzy tygodnie. Taka za(pipi)ista była :D

Opublikowano

Ja pobrałem BF4 z The Vault czyli " za darmo". Tą bodajże 4 godzinną kampanię przechodziłam ze trzy tygodnie. Taka za(pipi)ista była :D

Chrisława?

Opublikowano

Żeby grać w single bf to trzeba 

a) być chorym na głowe

b) nie mieć w co grać i być chorym na głowe

pozdrawiam

Opublikowano

Ej nie mów tak.

Opublikowano

Chrisława?

No masz wydało się :/
Opublikowano

Chrisława?

No masz wydało się :/

Poka cyce :isee:

Opublikowano

Figus jak tam nasz zlot na polnoc od Manchasteru, juz masz wszystko przygotowane, mozna wsiadac w pociąg, ile mam wziazc black pudding?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Żeby grać w single bf to trzeba 

a) być chorym na głowe

b) nie mieć w co grać i być chorym na głowe

pozdrawiam

kurcze...

Opublikowano

Figus jak tam nasz zlot na polnoc od Manchasteru, juz masz wszystko przygotowane, mozna wsiadac w pociąg, ile mam wziazc black pudding?

No nie wiem,  nie wiem czy jechać bo się nie wyspałem przez was :lapka:

Opublikowano

nie jedź figuś tam nie umieją robić dobrej kaszanki

Opublikowano

Temat o kolekcji Uncharted  :obama:  co tam się odpierdala  :pawel:  250 PLN wydane oczywiście wszyscy zachwyceni  :dynia:

Opublikowano

Temat o kolekcji Uncharted :obama: co tam się odpierdala :pawel: 250 PLN wydane oczywiście wszyscy zachwyceni :dynia:

Jak ktoś nie grał, to chyba zrozumiałe.

Opublikowano

Temat o kolekcji Uncharted :obama: co tam się odpierdala :pawel: 250 PLN wydane oczywiście wszyscy zachwyceni :dynia:

To się nazywa racjonalizacja. Nie można wytłumaczyć zachwytu nad czymś co nie zmienia się od lat. RE5, chociaż oparty na rewolucyjnym RE4, już zasysał leciutko.

Opublikowano

To się nazywa racjonalizacja. Nie można wytłumaczyć zachwytu nad czymś co nie zmienia się od lat. RE5, chociaż oparty na rewolucyjnym RE4, już zasysał leciutko.

Nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.