Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

battlefront? a niby na pc jest w co grac

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ta też miałem beke z ludzi, którzy płakali, że nie ma iron sighta xDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

A to nie można tam się uwalić na wzgórzu ze snajpą z bipodem i czekać, aż jakiś łeb nam się podsunie do odstrzału?? Ewentualnie jakiś LKM z magazynkiem na 200 pestek w kącie i skrzynką zaopatrzeniową pod nogami co by nam ołowiu nie brakło??

Kurde jaki ten Battlefront jest słaby.

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Nie ma iron sights i celują w 60fps w tym Battlefroncie? Cholera, nie jestem CAŁKOWICIE obojętny. Żałuję teraz że nie zagrałem w betę. No ale wiadomo, nawet jakbym wydał 240zł to w przeciągu pół roku musiałbym dopłacić kolejne 100zł czy więcej żeby nie mieć wybrakowanego produktu.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

cieszmy sie ze jest premium za 500zl i ea w ogole robi ta gierke bo podobno byl kryzys, liczba graczy spada i nie oplaca sie juz robic gierek, tak ktos pisal w temacie battlefronta

Opublikowano

Tak mogl napisac tylko jakis frajer.

Opublikowano

z cyklu wysylam sms o tresci pomagam

ten remaster jest zaaajeeeeebiisty. beka ze drake fortune wyglada lepiej niz wiekoszosc nowych gier. ciekawe jak z u3, a o u4 narazie az sie boje myslec. jedynka jest tak miodna ze przy pierwszym posiedzeniu zaliczylem 13 chapterow. ale najwieksza beka z bluberopodonych duposciskow co to placza ze taki remaster to dymianie prosto w czekolade ale ich pesy i inne guwna tez za 250zl to spoko.

ja sie jeszcze tak dobrze na ps4 chyba nie bawilem XD

Opublikowano

Nie ma iron sights i celują w 60fps w tym Battlefroncie? Cholera, nie jestem CAŁKOWICIE obojętny. Żałuję teraz że nie zagrałem w betę. No ale wiadomo, nawet jakbym wydał 240zł to w przeciągu pół roku musiałbym dopłacić kolejne 100zł czy więcej żeby nie mieć wybrakowanego produktu.

jakie sto xD drugie 250 za parę map packów, które w poprzednim battlefroncie były w podstawce 

Opublikowano

Świetna cena, biorę na premierę ponieważ uważam że taka produkcja jak star wars battlefront od studia Dice jest świetną propozycją dla osób które lubią taktyczne strzelanki w świecie gwiezdnych wojen. Cena w przypadku tej gry wideo jest nie ważna moim zdaniem.

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

no raczej, i tak tata placi :rozi:

Opublikowano

Hehe chciałeś mnie ośmieszyć na oczach kolegów Dawid ale tak się składa że babcia mi kupi gre star wars battlefront + dodatki. :)

Opublikowano

czezki jak zaorany przez pawcia xd

Opublikowano

Pawcio jakie pancze przed poludniem, zawsze szanowalem.

Opublikowano

Świetna cena, biorę na premierę ponieważ uważam że taka produkcja jak star wars battlefront od studia Dice jest świetną propozycją dla osób które lubią taktyczne strzelanki w świecie gwiezdnych wojen. Cena w przypadku tej gry wideo jest nie ważna moim zdaniem.

Oczywiscie do tego jesli policzyć ile na jednej mapie można pograć dzieląc to na koszty gry to i tak wychodzi tanio bo za jedną mapę wychodzi 31 złotych 50 gr a przyjmując, że na jednej mapie spędzimy około 20h co daje nam 1,5 złotego za godzine rozgrywki czyli jest to świetny wynik bo płacąc za 2h filmu w kinie płacimy 20zł jak frajerzy a kupując ksiązke za 30zł, którą przeczytamy w 4h płacimy za godzine spędzoną z papierem 7,5 zł. Także powiadam wam deal jest niebywały i super opłacalny z punktu widzenia konsumenta gdyż cena gier jest stała a koszta życia w szwecji są bardzo wysokie więc kupując grę od świetnego developera dajesz mu szanse na rozwój bo może ku.rwa odejdzie od DICE i zrobi kiedyś fajną grę. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

aaa bluber dal 250zl za pesa, budzetowa gierke od zyebow z konami, gdzie patch z aktualnymi skladami dalej nie wyszedl i karza czekac ponad miesiac na niego i musial grac arsenalem z szczesnym na bramce hi hi hi ha ha ha

Opublikowano

Pawcia babcia jak zaorała z rana :obama:

wdg obliczeń Blubera wychodzi bardzo tanio, EA takie dobre

Opublikowano

Jeszcze taniej wychodzi mając xboxa i ea access :fsg::obama:

Opublikowano

nie dodal map z coopa i splitscreena 

Opublikowano

aaa bluber dal 250zl za pesa, budzetowa gierke od zyebow z konami, gdzie patch z aktualnymi skladami dalej nie wyszedl i karza czekac ponad miesiac na niego i musial grac arsenalem z szczesnym na bramce hi hi hi ha ha ha

350+ season pass na nowe buty i piłki za 150 

Opublikowano

Pawcio staje sie powoli mezczyzna i ma twarda psychike dzieki graniu w gierki z elita fpe ;f

Opublikowano

Elita FPE to ten klub z DC ktory założył Fanek ? xdddddddddddddddddd

Opublikowano

Nie, to ten który założyła twoja mama.  8)

Opublikowano

giphy.gif

Opublikowano

to gif z drivecluba czy ordera?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.