Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie widzę logiki i sensu w higher performance modelu PS4. Takie coś może by przeszło w temacie kieszonsolek, ale nie na polu dużych konsol.

Brak sensu i logiki... Tak więc można się tego po Sony spodziewać. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

a jaki sens i logika byl w higher performance 3ds?

Opublikowano

a jaki sens i logika byl w higher performance 3ds?

Takie coś może by przeszło w temacie kieszonsolek, ale nie na polu dużych konsol.

Opublikowano

aha czyli tez nie bylo a jednak wprowadzili i ludzie biorą

go, go sony!

Opublikowano

to kur.wa odpowiedz jak pytam a nie boisz sie odp bo kochane chinskie geje z niny

Opublikowano

Ale czego nie rozumiesz. Toć piszę, że na polu kieszonsolkowym ma to sens, bo ludzie faktycznie to wezmą. Ale takie coś z duża konsolą jak PS4 by nie przeszło. Ludzie by się wkurzyli/byłoby niskie zainteresowanie/zamęt wśród konsumentów.

Opublikowano

najlepsze jest to, ze jakby sony wydalo hpps4 to microsoft by zrobil na pewno to samo " o patrzcie idioci to kupuja wiec mamy szanse wreszcie wydac xone, ktory nie bedzie szrotem technologicznych w porownaniu do ps4" i pyk tez wypuszcza hpxone

armagedon branzy konsolek wtedy nastapi, po nim zostanie juz tylko cloudgaming i blachy

Opublikowano

aha ma to sens bo ludzie faktycznie to wezma, ok nie mam wiecej pytan

przekazuje glos do studia

Opublikowano

Jak nintendofagi tutaj na forum klaskały uszami, że będą mogły grać na New 3DS i co drugi ponownie kupował konsolę, to klaperiada by się pozabijała przy wejściach do marketów na premierę hajer performens januszstejszyn 4.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

aha ma to sens bo ludzie faktycznie to wezma, ok nie mam wiecej pytan

przekazuje glos do studia

Sens finansowy, dla firmy. 

Opublikowano

oczywiscie, ze wielu by to kupilo - dwie konsole, obie odtwarzaja te same gierki, jedna uncharted4 cisnie w 30fps, wiesiek3 w lekkich dropach 25-30 po ostatnim patchu, higher perfomance odtwarza to samo ale w glorious 60fps - fanek pierwszy by stal w kolejce

Opublikowano

tu tez bedzie sens, wystarczy magiczne slowa ze na ps4 i hpps4 odpalisz te same gry

na starej jak teraz w 20fps na bagnach, na nowej lepiej - twoj wybór,

Opublikowano

jeszcze bedzie usprawiedliwienie:

" przeciez stare ps4 sprzedalem za 1000zl, dolozylem tylko kilka stow i mam wersje higher perfomance, za ta cene co doplacilem kupilbym co najwyzej jedna gierke, a tak wyszlo taniej niz za upgrade kompa, biblioteke gier mam ta sama, wszystko dziala co dzialalo na starym ps4, a gierki dzialaja mi o wiele lepiej, super deal, smierc hejterom"

Opublikowano

IMO dla Sony byłby to strzał w 10 - wydawanie ulepszonej wersji konsoli np. co 2-3 lata (lepszy proc+gpu). 

Dla graczy byłby to strzał w ryj, ale cóż i tak by kupili. Po prostu wraz z nową wersją konsoli o Plejce znów zacząłby się medialny szum tj. zainteresowanie konsolami Sony po prostu by wzrosło. Prawda jest taka, że wiele osób z tego forum by zrobiło "upgrade" konsoli. 

M$ oczywiście poszedłbym za tym trendem, ba wyszedłby może na tym in plus. 

Zapewne te ulepszone "bebechowo" konsole kosztowały by tyle co aktualne w dniu premiery. Czysty biznes dla firm  :yao:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

na starej jak teraz w 20fps na bagnach, na nowej lepiej - twoj wybór,

nieaktualne po 1.10 - teraz bagna dzialaja spoko i to xone ma najgorsza wersje z wiekszymi spadkami fps i w gorszej rozdzialce niz wersja na ps4 i to jeszcze przed highter perfomance, dominacja
Opublikowano

no nie bo wyszlo 1.11 i znow jest ok na xbonie hehe

Opublikowano

przeciez 80% klapersow by puscilo stare ps4 do zyda zeby miec higher performance

polowa forumka kupiła drugi raz ps4 tylko po to zeby miec ciszej na chacie wiec wiadomo ze z pocalowaniem chinskiej pałki przyjeli by taką z mocniejszymi bebechami

No ja jako pierwszy bym kupił tylko po to aby móc wyśmiewać w CW ile teraz PS4 jest mocniejsze od Xboxa.

tmpphp5TcrOa.jpg

Opublikowano

czyli teraz po 1.11 na obu konsolach gra dziala tak samo jesli chodzi o fps

podbil 1.11 z 900p do 1080p na xone?hehe

Opublikowano

Ludzie co roku zmieniaja smartfony i tablety przewyższające cenowo konsole bo lepszy aparat i bebechy to az dziwne ze na rynku konsoli jeszcze tego nie wprowadzili

Opublikowano

Ludzie co roku zmieniaja smartfony i tablety przewyższające cenowo konsole bo lepszy aparat i bebechy to az dziwne ze na rynku konsoli jeszcze tego nie wprowadzili

Telefony = kieszonsolki. Taka taktyka tu zadziała.

Ale nie z maszynami pod telewizorem.

Opublikowano

Xd no ja tak robie z konsolami stacjonarnymi tylko zmieniam platformy a nie bebechy konsoli

Opublikowano

dlaczego nie? równie dobrze mogliby to nazwać ps5 ze wsteczną kompatybilnością, różnica tylko w nazwie i cyklu życia konsoli

Opublikowano

Telefony = kieszonsolki. Taka taktyka tu zadziała.

Ale nie z maszynami pod telewizorem.

Ciekawe czy jak Nintendo wypuści nową konsole z możliwością upgrade'u to napiszesz to samo...

Edytowane przez Starh

Opublikowano
Ciekawe jak Nintendo wypuści nową konsole z możliwością upgradu to napiszesz to samo...

Możesz mi wyjaśnić czym jest "nowa konsola z możliwością upgradu"?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.