Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Oby nie było wstecznej :fsg:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jak NX będzie handheldem ze stacjonarką i wsteczną kompatybilnością z wii u + metroid u, zelda u i poksy handheldowe na start to wszyscy kupią tę konsolę. 

Ficek nie kupi. :gayos: 

Opublikowano

Gdyby jeszcze Nintendo się ogarnęło i rzucało na rynek większe partie swoich gier to byłoby spoko.

A z NXem to będą się musieli bardzo postarać jeśli chodzi o marketing i namówienie ludzi by to kupili. Wiadomo Mariana jakiegoś wypuszczę to troszkę konsol zejdzie ale ile można jechać na tym wąsatym makaronie.Potrzeba nowych IP albo wskrzeszenia jakichś starych.

Opublikowano

Oby nie było wstecznej :fsg:

Czemu?

Opublikowano

(...)ale ile można jechać na tym wąsatym makaronie.

Mysle ze jeszcze z 20 lat co najmniej xd

Opublikowano

Sprzedam WiiU za ładną cenę :cool:

Opublikowano

Tak klapki, łudźcie się że gra zbierająca świetne oceny ma słabego singla :P

Opublikowano

Dam 300zł i przelewam pieniążki. 

Opublikowano

Ja tam nie ryzykuje i po xeno od razu leci, bo gdyby jednak zdecydowali sie na BC, to Wii U wkrotce bedzie do Nesquikow dodawane.

Opublikowano

Ale tam nie ma anczarted

Opublikowano

Tak klapki, łudźcie się że gra zbierająca świetne oceny ma słabego singla :P

8+ to nie jest jakaś świetna ocena

Opublikowano

No dawaj ragi, 301zł to moje ostatnie słowo. No nie bądź pan janusz no. 

Opublikowano

No ja liczę na tą wsteczną kompatyilność. WiiU zejdzie z ceny to się kupi i ogra w koncu Bay2 i Project Zero. O ile do tego czasu te gry nie osiągną jakichś absurdalnych cen jak to bywa z tytułami wypuszczanymi na te niszowe zabawki od Ninny.

Opublikowano

No nie wiem, jak Halo 3 miało 94 to czytałem to samo, zresztą na skali Ficka 86 to musi być game of a lifetime. I to jeszcze przed paczami i dlc, Hue Hue.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Za tyle to ci mogę co najwyżej sprzedać moje najdroższe 6 kart pokemon.

Opublikowano

No ja liczę na tą wsteczną kompatyilność. WiiU zejdzie z ceny to się kupi i ogra w koncu Bay2 i Project Zero. O ile do tego czasu te gry nie osiągną jakichś absurdalnych cen jak to bywa z tytułami wypuszczanymi na te niszowe zabawki od Ninny.

Z bogiem jak myślisz że PZ kupisz jak nawet liczbę preorderow w Europie obcięli. Jedynie cyfrak.

Opublikowano

Nie okłamujmy się - i tak nie kupisz. W Tobie widać ostatnią już fazę zainteresowania hobby, tj wolisz o tym gadać, niż to robić.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nie wszyscy sa toba Figaro :dunno:

Opublikowano

Za tyle to ci mogę co najwyżej sprzedać moje najdroższe 6 kart pokemon.

Jesteś dzisiaj bardzo nieuprzejmy. :(

Opublikowano

Gorszy dzień, przepraszam :frog:

Opublikowano

moja suka figaro jaki baron koneser gejmingu , jak kiedys znowu ci dupsko peknie poza cw to nie bede pokazywal mojego dobrego serca tylko bede z mazzeo tanczyc na twoim grobie

btw. ktos cos tam sie pytal - snesowy dk

Opublikowano

Skonczyla sie taryfa ulgowa dla krasnali :banderas:

Opublikowano

85 na metacriticu. Jeszcze jeden punkt i można mówić o crapie.

Opublikowano

85 na metacriticu. Jeszcze jeden punkt i można mówić o crapie.

Kolejny crap na 8?

https://www.youtube.com/watch?v=23v6Tm7ecV8

:kaz:

PS. Kiedy ten x-korki taczer dostanie duży tytuł ze średnią powyżej 90? Przepraszam, takie rzeczy tylko na PlayStation, najpierw gra generacji TLoU, później dar od bogów od From Software, a w marcu Uncharted 4, a później The Last Guardian.

:fsg: TYLKO SONY :fsg:

Opublikowano

PS. Kiedy ten x-korki taczer dostanie duży tytuł ze średnią powyżej 90? Przepraszam, takie rzeczy tylko na PlayStation, najpierw gra generacji TLoU, później dar od bogów od From Software, a w marcu Uncharted 4, a później The Last Guardian.

RDR i GTA V były grami generacji. 

TLoU robi wrażenie przy pierwszym przejściu i przez kilka następnych dni "siedzi" w głowie. Potem uświadamiasz sobie, że 70% gry to kill roomy i wąskie przejścia. 

Zobaczymy co Sony pokaże jutro - jeżeli spuszczą bomby to zaorają.

Jest tylko jedno pytanie. Kiedy w te gry będzie mi dane zagrać?

Edytowane przez Starh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.