Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ciekawe jak ch.ujowy trzeba mieć gust, żeby ogrywać ordera na premierę. :dafuq:

:D trzeba być koneserem kina jak ja

Opublikowano

Ciekawe czemu takich filmików nie robią przy exach sony.

Bo exy sony nie działają w 60fps. :kaz:

@blantman

Ty jesteś rozgrzeszony, bo nie jesteś jednoplatformowym betonem. :hi: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Chyba robili w przypadku Killzona i wyszło im, że ceną 60 fps jest 30 fps :)

Opublikowano

Czemu na liscie jest The Last of Us a nie ma Forzy Horizon 2? Bezsensu

Gyrosów też niet ;/

Opublikowano

Kalpy musza zaginąć czasoprzestrzeń i oszukiwać sie ze ich kulawa konsola jest cos warta :yao:

Opublikowano

1. Vice City

2. RDR

3. SA.

PS. Pamiętacie quest poboczny z kwiatkami?

Pamietam 20 takich questow.

Opublikowano

Nie wiem, w internecie coś takiego wisiało, to wkleiłem tutaj, żeby rozruszać temat.

Lista generalnie dobra odrzuca gry, które ukazaly się na XO/PC a te z vity/ps3 to już się wliczają nie ma jak logika olo

a brak Horizona 2 to już w ogole lolek 

Opublikowano

Halo 5 w MP  :fsg:  :fsg:  :fsg:  :fsg:  :fsg:  :fsg:

Opublikowano

Halo 5 w MP  :fsg:  :fsg:  :fsg:  :fsg:  :fsg:  :fsg:

Halo 5 w singlu  :obama:

Opublikowano

a klapy konfa sony, pocieszanie sie zapowiedziami i metacriticiem halo ze nie 90

KAZDY ZADOWOLONY

Opublikowano

don kiedy wreszcie kupujesz w3?, kibicuje ci bys wreszcie odpalil na tym magnetowidzie gierke z srednia >90% zamiast dalej jarac sie sredniakami xDDD

Opublikowano

ficus a kiedy ty kur.wa w koncu przejdziesz tego wieska ze tak kazdemu wypominasz? don predzej kupi przejdzie i sprzeda a ty dalej w bialym sadzie

Opublikowano

Podobno Halo Reach w BC dla każdego kto kupił Halo 5 :)

Opublikowano

Chłopaki od sony pomogę wam:

Tales of zestiria w singlu :banderas: :banderas:

Walczcie grami a nie driveclubem lub obietnicami. Inaczej nigdy z xbotami nie wygracie:)

Ficuś to rzadnej gierki ze średnią 90 + na ps4 jeszcze nie przeszedł bo bb też widzę nie skończone. Za to driveclub ograny.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ten crap na 7?

Opublikowano

don kiedy wreszcie kupujesz w3?, kibicuje ci bys wreszcie odpalil na tym magnetowidzie gierke z srednia >90% zamiast dalej jarac sie sredniakami xDDD

Coś mówiłeś śmieszny jednoplatformowcu?

2hwfnes.jpg

:obama:

Opublikowano

Mało tego i tak hejtuje Wieśka, że niby hit boxy z(pipi)ane, flak nie radzi sobie z utopcami na bagnach  :kaz:

Nie dziwota, że BB to nie gra dla nie go :pawel:

Opublikowano

dla nie go - ka me ha me ha

Opublikowano

xddd kupil super gierke, a woli grac w sredniaka, jeszcze jak przeplacil xddd

nie moja wina, ze hitboxy i system walki skrojony dla botow, dwa identyczne miecze, a mapka niby taka wielka, a jak chce wyjsc z bialego sadu to odbijam sie od niewidzialnej sciany - ze polska gra to jak to napisze to od razu obraza papieza, ale niewidzialne sciany w driveclubie to boty od razu wypominaja

Opublikowano

dla nie go - ka me ha me ha

Chciałem to podkreślić !

Ficers dostarcza od rana wyjeżdża z tym crapem DC  i śmie to porównywać do Wieśka, ja (pipi)ie, dla Cienie niema już ratunku, tarzaj się dalej w tym szambie  :pawel:

Tylko XBOX czuję DUMĘ!!!!!

Szambo DC  ze średnia na poziomie 70 i dla Ficersa giera jest wy(pipi)ana, Halo 5 ma 85 = średniak  :pawel:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jeszcze XDDDXXDDDXXXDSX smutny człowieczku. Gram sobie w co chcę, kiedy chcę i na czym chcę w przeciwieństwie do Ciebie  :reggie:

Opublikowano

gram na najlepszej platformie dla gracza w najlepsze gry dostepne na rynku, nie mam czasu by posiadac kilka systemow w domu, tym bardziej to widac po czasie w jakim przechodze gierki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.