Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

pewnie dlatego, ze gra jest kupsztajnem :pawel:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No i tu trafiamy na bledne kolo...

pokazuja za wiele = buuu (pipi)

nie pokazuja za wiele = hahaha, majo cos do ukrycia, buuu (pipi)

Z graczami nie wygrasz.

Opublikowano

Grać w csa nazywać fallouta kupsztajnem :pawel:

Opublikowano

chcialbym sie mylic ale analizujac ostatnie lata za kazdym razem gdy gierke devi chowali, malo pokazywali, robili czajane z reckami to zawsze wychodzil brazowy bolec

Opublikowano

Ten trailer U4 multi z konfy fakt był słaby, ale czy ktoś oglądał materiały z rozgrywki?

polecam też z gamers 650mb pobrać, może multi jednak będzie spoko, bete sprawdze na pewno

"Moze jednaj bedzie spoko bo graficzka nie jest jednak najgorsza" :dynia:

na tym materiale był właśnie dobry kawałek rozgrywki z multi

Opublikowano

a gameplayow ze skyrima np tez nie bylo jakos tak bardzo malo przed premiera?

Opublikowano

Grać w csa nazywać fallouta kupsztajnem :pawel:

No i tekkena, street fightera, fife, guilty geara, ut, virtua fightera, starcrafta, dote  :pawel:

TEGO TYPU GRY TO SOM DOPIERO KUPSZTAJNY!!!!! WUAAHUAHAUHAUHAUUAHAU!!!!!!!!!!!!!!

A JAK NICK TO TYLKO Z GRY!!!!! CO NIE PAWIOKREJTOS!?!!?!?!?!

ZMIENIAM NICKA NA KANTER-CZEZKY :banderas:

ZGIN LARWO. 

JANUSZU.

RAKU BRANZY.

Opublikowano

DOTE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Cos ty nie masz szczescia Yaczes do userow z "kratos" w nicku ;/

kratos xD

Opublikowano

Beka z klapów od zawsze i na zawsze, wczorajsza konfa SONY miała  zaorać no i zaorała swoich fanów, jak zwykle dzień jak co dzień.

Najpierw GT Sport o którym wiadomo tylko tyle, że powstaje,ale kiedy wyjdzie to czas pokażę, na ONE już trzecia Forza w napędach szaleje a tam dalej echo w tym temacie. Uncharted w 900p, qrva 900p, wygląda biednie w choooj a z Halo 5 się qrva śmiali to mają teraz za swoje, jak wy chcecie baroni grać w to góvno rozmazane na swoich 55 calach ? no jak ? Jeszcze Yeti klasycznie odwraca kota ogonem. że niby nic się nie stało i robi sobie nadzieję, że to coś to będzie jakieś objawienia MP na PS4 taki chooy, jakieś totemy i inne badziewia, Bansai napisał jak jest.I nowa gra QD no niby OK ale koło czarodziej to to nawet nie leżało SONY jak zwykle zapodało bajeczkę którą potulni fani łyknęli jak niemka spermę  :pawel: A Horizon skończy jak dwa ostatnie KZty, zresztą widziałem ją na żywo i niema się czym podniecać, mało tego od paru miechów męczą ten sam fragment :dynia:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

w cw jak kazdy placze o branze 

"gejming [*]"

"wole warcaby"

"trojnog is dead"

a pare tematow obok, "jezu 12 motorow dali za jedyne 80zl cos niesamowitego, przez wzwod nie wloze spodni, komu mam zaplacic za 2 season pasa"

xDDD sami sobie to robicie, przywiązcie swinie do nogi i skoczcie do sanu

Opublikowano

Dawid jak zwykle jesteś dla mnie niemiły :/

No i mój nick to pawcio :pawel:

Opublikowano

Ja tam bym nie zaczynal z typem co sie identyfikuje z Kratosem, kto wie jaki to psychol w Real Lajfie jest.

Opublikowano

prototyp driveclub vr pokazywany za zamknietymi drzwiami - 60fps i pelne wsparcie dla gogli 3d

Opublikowano

Wy BB na premierę nie byliście wstanie kupić za 250 PLN to już widzę jak lecicie po te google  :pawel:

Opublikowano

I grafa z psxa.

Opublikowano

patologia 

Opublikowano

pawciosratos he he

Opublikowano

sprzedaje w pizdu tego trojnoga, postanowione, od jutra w CW tylko czysta brudna prawda z mojej strony o firmie sooooony

Opublikowano

prezentow sie nie sprzedaje tym bardziej slubnych

zona cie zayebie

Opublikowano

Driveclub wyrósł z wtopy generacji na najlepszą ścigałkę generacji? Bez wątpienia.

Jak gameplay motocykli wygląda w porównaniu do serii Moto GP?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Nie podobaja mi sie takie tweety, potem sie dziwic dlaczego wola isc w graficzke i gladkie 20 fpsow jak tyle januszy wskakuje na ten z(pipi)any pociag graficzny, jakby w multiplayerach to bylo priorytetem...

Opublikowano

samo sory ten pociag nakrecilo renderkami, pokazami i kampania 1080p tylko na trojnogu wiec niech teraz spijaja nektar swojej pracy

Opublikowano

ciekawe kiedy sony sie przyzna, ze gameplay z e3 z tym poscigiem chodzi na ps4 remaster, myslicie czemu nie daja wam pada do lapy i nikt nie moze zagrac w ten fragment

sony do zaorania - wczorajsza konfa tylko mi to udowodnila, za wyjatkiem ratcheta i uncharted nie ma czego szukac na tym sprzecie w 2016, persona5 mozna ograc na ps3, reszta exow meeehh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.