Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

jakby tepaki nie uczestniczyli w projektowaniu xone tylko konsola miala wieksza moc to zniszczylaby i zdeptala jak pluskwe sony, ta firma od paru lat to jadowity slepiec, yebaniutcy 2 lata juz spijaja smietanke tylko dlatego bo debile decydowaly o xone, a cerny wlozyl szybszy ram

niech microsoft kupuje imsomniac i moge spiepszac z tego tonacego okretu z radoscia

Opublikowano

(pipi)a tak bardzo żałosne

teraz to proponuję kupić klapom 14 calowe, czarnobiałe telewizorki

dominacja jak za czasów psxa

Opublikowano

Myślałem że to screen z tego klona na STEM

Opublikowano

Unearthed akurat bardzo dobra gra pod warunkiem że kupiłeś ją za dolara w humble bundle.

Opublikowano

tez myslalem ze to troll ale klapy nie bronia wiec to pewnie serio tak wyglada, i to UI jak robione w paincie 5 minut przed pokazem - o tu daj pistolecik, tu na zolto punkciki, na czerwono zycie, wysylaj!1

Opublikowano

będzie też graficznym masakratorem

na 14 celowej tvce

Opublikowano

Z 5 metrow :kaz:

@Kermit

Ale w singlu wyglada konkretnie, mnie najbardziej wpienia ze ludzie do multi chca przeniesc te chora mentalnosc ze grafika najwazniejsza. A potem o multi beda decydowac na naradzie takie osoby jak Krol Fanek i klapersy okraglego stolu ktorzy (pipi)na ze grafika najwazniejsza, techniczny aspekt ma byc top notch i (pipi)ac reszte rzeczy xd

Opublikowano

no ale singiel juz genialnie wyglada z uncharted4, nie dla psa kielbasa dla xone

22272501270_7827f7e72iobhf.png

uncharted_thenathandr17s5e.png

uncharted_thenathandrq1q2p.png

uncharted_thenathandraiuxm.png

1445847431-uncharted-tm-the-nathan-drake

Opublikowano

sprzedaje w pizdu tego trojnoga, postanowione, od jutra w CW tylko czysta brudna prawda z mojej strony o firmie sooooony

Kolejny Klap kolejna psych nie wytrzymała  :obama:

Opublikowano

900p i oczywiście bez dedykowanych serwerów. Płatne multi p2p w 2015 roku.

JAK ZWIERZYNA

Opublikowano

Trzeba się cieszyć, że to PSN udźwignie, ten tu z dedykami wyjeżdża 

Opublikowano

Ficek jakimi bullshotami dopie.rdolił.

Opublikowano

Ficek jakimi bullshotami dopie.rdolił.

tam odrazu bullshot jeno tryb foto

Opublikowano

boty tak zatkalo na widok grafy z tych nowych screenow z u4 ze pewnie szybko szukaja jakich obrazkow - podpowiem, nie ma nie szukajcie, taka grafike jak na tych screenach z u4 zobaczycie dopiero na nastepnej generacji

Opublikowano

:yao: lara definitive edition croft wygląda podobnie więc czym się jarać. bijacz pliz.

Opublikowano

boty tak zatkalo na widok grafy z tych nowych screenow z u4 ze pewnie szybko szukaja jakich obrazkow - podpowiem, nie ma nie szukajcie, taka grafike jak na tych screenach z u4 zobaczycie dopiero na nastepnej generacji

ej Ficek ale weź sklej w końcu, że szlachetnym BOTOM na grafie nie zależy. Powiem tak - żaden konsolorz nie powinien fapować do grafy. Jak by tu o grafę chodziło to każdy złożyłby sobie porządnego STEM RIGA za 10k i grał w hity z early access.

Opublikowano

zrozumialem, przepraszam, zachowalem sie jak gowniarz

Opublikowano

ale juz jakis klapek pisal ze bralby pc ale nie ma pieniedzy dlatego gra na ps4 bo tez jest grafika

Opublikowano

Ps4 "bo też jest grafika" kisneeeeeeeeeee xdddddddddddddd

Ficuś nie sprzedawaj ps4, nie po to kupiłem ps4 by teraz sam w obozie zostać :/

Opublikowano

Prędzej ja kupię ps4 niż ficek je sprzeda.

Opublikowano

ragus pewnie dla uncharted kupisz tylko nie chcesz się przyznać co :cool:

Opublikowano

Ps4 "bo też jest grafika" kisneeeeeeeeeee xdddddddddddddd

Ficuś nie sprzedawaj ps4, nie po to kupiłem ps4 by teraz sam w obozie zostać :/

do znajomych bys dodal wstretny bocie czy tam blacharo, a nie plalal, ze sprzedaje

ragus pewnie dla u4, ratcheta i persony5 kupi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.