Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

kubson:

Btw wiele razy pisałem ze dash to pomyłka

A to zmienia postać rzeczy.

I Z XBOXEM JESZCZE NIGDY NIE BYŁO TAK DOBRZE

jeśli udamy że pierwsze półtora roku x360 się nie wydarzyło :yao:

4e6253bf2efe800e05d4c2270a52a674-98.jpg

0ebe3dcb4f18bc09919d8826ad252c53-98.jpg

3314b9215766b5d491ef9cdbc1ff3367-98.jpg

97c9ed2f5855bf423e3c6fdf4f8d597a-98.jpg

229bc7490060ea47dcdeb08197259bb7-98.jpg

4863cd14b8bf40b0c2d03e0acc1954b4-98.jpg

6481eb3ec10b526500e867add39c9d42-98.jpg

0755bde5c3c67e9b71719ac943670df2-98.jpg

a674d740f0658ce1cac96159c06adf99-98.jpg

No nie, chyba jednak mogło być trochę lepiej.

Albo nad dobre eksluziwy przekładasz gadżety do zamawiania pizzy, to przepraszam. Nie doceniłem twoich wysokich oczekiwań. 

tumblr_ndq13riQdn1u1hprho1_250.png

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Byłem dzisiaj z monitorem u jakiegoś gimba z OLX, patrzę - PS4, pytam: wyszli jakie fajne gierki na to?

- Nie ma, też wystawiłem na OLX i kupuję PC - odrzekł.

Uwierzyłem.

Zielone gatki

Opublikowano

Wspaniale, to może niech wyprodukują coś nowego, a nie zaczęli robić co roku to samo. 

co ? a tak, traktowanie bloodborne jako kolejne soulsy. nie chce mi sie nawet pisać. gardze

Opublikowano

Faktów nie oszukasz. BB to kolejne soulsy, a DkS III to BB 1.5. 

Przez 3 lata 4 odsłony licząc remastera. Asasyn i cod czują się zawstydzeni. 

Figaro po ch.uj siedzisz w cw skoro tak tym gardzisz stulejarzu? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

tkie z nich soulsy jak z rdr gta

Opublikowano

No a czym jest RDR jak nie GTA w świecie westernu? 

Opublikowano

Figaro po ch.uj siedzisz w cw skoro tak tym gardzisz stulejarzu?

To tak, jak spytać po co ludzie przychodzą do cyrku.

Aby pooglądać wygłupiające się małpy.

Opublikowano

A czym jest GTA jak nie klonem Elite? A czym jest Half Life 2 jak nie kolejną kopią Dooma? A czym jest Rogue Legacy czy Dark Souls jak nie kolejną marną (I TO JESZCZE "UPRSZOCZONĄ O BOŻE) kalką Rogue'a? Ja tym bym w ogóle zakazał tworzyć gry, bo i tak są podróbkami tych kilkunastu tytułów które to wszystko rozpoczęły.

Opublikowano

Gifaro

Mówił ci ktoś, że masz strasznie chu.jowu gust w dobieraniu awatarów?

Edytowane przez Papaj

Opublikowano

A czym jest GTA jak nie klonem Elite? A czym jest Half Life 2 jak nie kolejną kopią Dooma? A czym jest Rogue Legacy czy Dark Souls jak nie kolejną marną (I TO JESZCZE "UPRSZOCZONĄ O BOŻE) kalką Rogue'a? Ja tym bym w ogóle zakazał tworzyć gry, bo i tak są podróbkami tych kilkunastu tytułów które to wszystko rozpoczęły.

No fajnie tylko może poczytaj posty zanim coś napiszesz, bo widać jak na dłoni, że rozmawiamy o grach TEGO SAMEGO developera. 

@Figaro

Słaba psycha jest słaba. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wspaniale, to może niech wyprodukują coś nowego, a nie zaczęli robić co roku to samo. 

co ? a tak, traktowanie bloodborne jako kolejne soulsy. nie chce mi sie nawet pisać. gardze

Spin-off soulsów może być?

Opublikowano

No fajnie tylko może poczytaj posty zanim coś napiszesz, bo widać jak na dłoni, że rozmawiamy o grach TEGO SAMEGO developera. 

@Figaro

Słaba psycha jest słaba. 

No ale czujesz ziomeczku, że jak powstawał Nethack to mówili że jest kopią Rogue'a? Albo że jakieś tam fpsy były kopia Dooma? From Software stworzyło przy produkcji DeS, a wykrystalizowało przy stworzeniu DkS PODgatunek gier video, mówienie że to jest to samo to trochę nadużycie. Już teraz używa się określenia soulslike, które w swoim zakresie znaczeniowy skupia pewne szczególne cechy z gier typu action rpg, dungeon crawler czy innych metroidvanii. 

Opublikowano

Gifaro

Mówił ci ktoś, że masz strasznie chu.jowu gust w dobieraniu awatarów?

Ty miałeś papieża jana pawła drugiego najświętszego polaka naszego. Pewnie "ironicznie".

Żegnam, gardzę.

Opublikowano

@mate

My o jednym, ty o drugim. 

Opublikowano

to samo ale jednak nie to samo. w przypadku RDR i BB wreszcie mieliśmy powiew świeżości w skostniałej formule oraz ficzerach.

(zmieniony system walki/ gunplay, setting, klimat). mate5 ci to zresztą dobrze przedstawił. 

Opublikowano

No mate źle przedstawił, bo zaczął pisać w ogóle o czymś innym niż my rozmawiamy.

I zgodzę się, że RDR i BB to powiew świeżości, ale tak jak RDR kojarzysz z GTA przy pierwszej myśli tak BB kojarzysz z Soulsami, bo nie dość, że gry mają mnóstwo podobieństw to jeszcze łączy ich ten sam developer.

W sumie jestem ciekaw czy FS kiedyś się znudzą soulsy i zrobią coś naprawdę innego. :cool:

Opublikowano
W sumie jestem ciekaw czy FS kiedyś się znudzą soulsy i zrobią coś naprawdę innego.  :cool:

po wrażeniach forumowiczy z beta testów DS3 sam jestem już nieco znużony, ale jeszcze jedno BB pod koniec generacji bym przywitał. 

w sumie mogli by znów pójść w coś w stylu Otogi z pierwszego xboxa.

Opublikowano

kubson:

Btw wiele razy pisałem ze dash to pomyłka

A to zmienia postać rzeczy.

I Z XBOXEM JESZCZE NIGDY NIE BYŁO TAK DOBRZE

jeśli udamy że pierwsze półtora roku x360 się nie wydarzyło :yao:

4e6253bf2efe800e05d4c2270a52a674-98.jpg

0ebe3dcb4f18bc09919d8826ad252c53-98.jpg

3314b9215766b5d491ef9cdbc1ff3367-98.jpg

97c9ed2f5855bf423e3c6fdf4f8d597a-98.jpg

229bc7490060ea47dcdeb08197259bb7-98.jpg

4863cd14b8bf40b0c2d03e0acc1954b4-98.jpg

6481eb3ec10b526500e867add39c9d42-98.jpg

0755bde5c3c67e9b71719ac943670df2-98.jpg

a674d740f0658ce1cac96159c06adf99-98.jpg

No nie, chyba jednak mogło być trochę lepiej.

Albo nad dobre eksluziwy przekładasz gadżety do zamawiania pizzy, to przepraszam. Nie doceniłem twoich wysokich oczekiwań. 

kolezko ale o ch,uj ci chodzi ? w porownaniu do konkurencji to xbox one jest na fali, co chwile wypuszcza exy, ktore sa najlepsze w swoich kategoriach 

btw nie wiedzialem ze jestes rowniez specjalista ds xbox 360 :yao:

btw2 otogi bylo bdb produkcja ale raczej teraz by sie nie przyjeo bo niestety nasze hobby wyszlo z cienia i janusze zamiast brac dobra konsole z grami biora ps4 ktore  sprzedalo sie w 30mln xD mega przykry okres dla naszej branzy 

Opublikowano

Przecież tworzą Animal Crossing.

Dalej tu jesteś? 

Psycha porównywalna do dżeroma. 

Opublikowano

kolezko ale o ch,uj ci chodzi ? w porownaniu do konkurencji to xbox one jest na fali, co chwile wypuszcza exy, ktore sa najlepsze w swoich kategoriach 

btw nie wiedzialem ze jestes rowniez specjalista ds xbox 360 :yao:

Ukończyłem (i uwielbiam) najlepsze co mogło spotkać x360, czyli trylogię Gearsów w co-opie i ograłem DoA4 i PGR4, więc jak na standardy CW jestem tu wybitnym espertem.  :newell:

Po premierowych "must have na "7+" po blisko pół roku dostałeś Tytanowego Janusza, którego jako koneser multiplatform mogłeś ogrywać w dużo lepszej oprawie, miast biedackich 792p z dropami. Po SO i FH2 na następną dużą premierę, która nie był remasterem czekaliście yebaniutkie 10 miechów. 10 MIECHÓW BEZ NICZEGO PIENKNY KAWALARZE.

Wiesz jak żałośnie wyglądało te pierwsze 18 mies. nie tylko w por. x360, ale z Bayonettą 2, MK8, SSMB, Wonderful 101 i Splatoon? Nie dziwi Cię dlaczego tylu z trajhard botów wybrało ps4, lub zwlekało do premiery H5, a większość blacharzy dissujących ps4 nawet nie dostrzega xkorka, lub wolałoby jego exy na pc?

Jeśli nie dostrzegasz tej degrangolady względem poprzednich generacji musisz mieć naprawdę małe wymagania. No ale to ja bardziej bronię marki. xD SZCZE.

Opublikowano

Przykro mi to mówić, ale nobody ma rację. :frog:

No ale myślałem, że to żadna nowość, że obecny lineup XO w porównaniu z X360 jest ch.ujowy. 

Co do PS4 to imo nawet ps3 miało lepszy. 

Opublikowano

u sony jest ch,ujnia 3 rok z rzędu NO ALE NA XBOXIE NIE BYLO ŻADNEGO EKSA PRZEZ PARE MIESIECY, lulz

Opublikowano

Lineup na PS4 jest tak slaby, ze klapy walcza z Xone przy pomocy X360 i WiiU XD

Opublikowano

Przecież tej jesieni PS4 praktycznie nie istnieje w temacie exów. O czym tutaj więcej gadać. Xbox torpeduje nas samymi mocnymi gierkami (FM6, TR, Halo 5). I do tego remaster i składanka legendarnych perełek w cenie obciętej kolekcji Uncharted. Mowa o Girsach i Rare Replay. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.