Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie dziwota już przy Halo 4 nie było tego pier.dolnięcia gorzej od Reach a konsol więcej na rynku a teraz XO ile jest 13 mln? Tak mała baza docelowa równa się słaby wynik :dunno:

Porównaj ten wynik do Halo 3 (też 2 lata po premierze konsoli): 370 000 vs 150 000 Halo 5.

Wtedy nie było Destiny oraz Call of Duty, hype nieziemski był na H3. Reklamy w TV, nocne premiery no nie ta liga. No, ale z drugiej strony Halo MCC zbombiło strasznie, 343 zabiło Halo przy okazji H4 i wyniki jakie są takie są (ale pewnie sa troche wyższe bo digitale nie są wliczone). Płakać nie będe bo ta seria zwisa mi kalafiorem. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

w 2015 na ps4 i xbona na amazonie najlepiej sprzedalo sie wlasnie halo 5, pomimo ze gra jest tydzien na rynku

Opublikowano

ale przeciez wszystkie 10 kopii na cala polske wykupily boty z forumka wiec sytuacja xboxa jeszcze nigdy nie byla tak dobra xDDD

Opublikowano

A jak tam sprzedaz exow od Sony pod koniec roku? :yao:

Opublikowano

Gracze to janusze co pokazują klapy z naszego forum. Ciągłe narzekania na Sony, ale PS plus prawilnie na rok wykupiony, PS4 kupione już 2x bo zepsute i buczy, a na Destiny i BF wywalone już po 400zl. No ale beka bo najlepszy FPS na rynku gorzej się sprzedał.

Opublikowano

Taken King ma lepsze oceny niż H5 :reggie:

Opublikowano

Taken King ma lepsze oceny niż H5 :reggie:

FDWa9RI.jpg

EEQ223d.jpg

nie.

Opublikowano

gamerankings tłumoku, (pipi)a

Opublikowano

Spoko za rok jak będzie Halo 5 The Noob Armagedon Edition  średnia skoczy do 95%

Opublikowano

gamerankings tłumoku, (pipi)

ta gurwa moze jeszcze neogaf daunie 

taka prawda najlepsze co moglo zrobic bungie po roku czasu wyciagania wnioskow jest gorsze niz druga gierka 343

i ten user score xdddddddddddddddd

Opublikowano

Przy okazji też sporo niższy user score niż piąte Halo.

przy okazji second son ma lepsze user score niz sunset overdive, a ponoc te pierwsze to goowno, a drugie mesjasz steryda i reszty botow minus suteq :reggie:
Opublikowano

aha user score xd infamous ss ma wyższy niż sunset overdrive i co teras? :reggie:

Opublikowano

Kłócicie sie teraz o to czyja kupa mocniej śmierdzi?

Opublikowano

@Ficek

:ohstop:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

aha user score xd infamous ss ma wyższy niż sunset overdrive i co teras? :reggie:

chuy mnie infamous ograj se na trojnogu jak takie gotg

mowiles ze taken king lepsze i zyebales caluj knota spencera i pros o przebaczenie 

Opublikowano

ucałuje jak wyjdzie scalebound, krasnale na obie konsole to jest beka i gierki dla 13 latków

Opublikowano

FtzVK5W.png

Nie ma to jak umierająca konsola, na którą wychodzą lepsze gry niż na 'mesjasza' handheldów. 

Opublikowano

Halo 4 to gra która wyszła pod koniec żywota X360, której na świecie i w samym UK było od (pipi)a, nie dziwota, że H5 gorzej się sprzedało......skoro ONE sprzedaje się tak jak każdy wie, że się sprzedaje czyli bez szału...

Edytowane przez Soul

Opublikowano

FtzVK5W.png

Nie ma to jak umierająca konsola, na którą wychodzą lepsze gry niż na 'mesjasza' handheldów. 

Wiesz chociaz co to za gry? czy wklejasz sobie tytuly o ktorych nie slyszales i nazywasz je "lepszymi" ?

Opublikowano

PC master race? :kaz: 

http://www.ppe.pl/news/39724/warner-bros-sie-poddaje-pecetowcy-moga-zwracac-gre-batman-arkham-knight.html

NAWET MI WAS NIE ŻAL 

@Copper

Wolę dobre/średnie ZRÓŻNICOWANE gierki, niż symulatory japońskich pedofilów pod róznymi nazwami :gayos: also, chibi robo zaorać, kupsztal straszny, zmuszam się, żeby przejść do recenzji :/ 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Halo 4 to gra która wyszła pod koniec żywota X360, której na świecie i w samym UK było od (pipi)a, nie dziwota, że H5 gorzej się sprzedało......

wiesz na dwuletniego xboxa360 wyszło H3, które zaorało sprzedażowo 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.