Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No jak jest kupa to trzeba to glosno powiedziec i olac, my nie jestesmy pecebetonami ktore brna dalej w bagno i udaja ze wszystko jest okej :reggie:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A w jakim przypadku blacharze brną dalej i mówią, że jest ok? Na przykładzie CSa? Jeśli tak, to ten CS wciąga dupskiem 3/4 fpsów na multi :reggie:

Opublikowano

Nowy UT wciąga dupskiem csa. 

Ba, nawet stary UT. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No jak jest kupa to trzeba to glosno powiedziec i olac, my nie jestesmy pecebetonami ktore brna dalej w bagno i udaja ze wszystko jest okej :reggie:

Strzał w kolano, PC-ciarze moga zwracac gry, naprawiac gry, nie kupuja guwien, wymuszaja na devach poprawe itp itd. Wy za to rzucacie 250zł na najwieksze szmiry i jeszcze jecie to guwno i mowicie ze smakuje jak czekolada :reggie:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

A w jakim przypadku blacharze brną dalej i mówią, że jest ok? Na przykładzie CSa? Jeśli tak, to ten CS wciąga dupskiem 3/4 fpsów na multi :reggie:

Wystarczy sam fakt ze wiekszosc liczacych sie tu blacharzy [oprocz Adiego chyba] ktorzy spuszczali sie tu nad swoja master race platformą i glosili ze konsole sa dla plebsu, ostatnio czesciej sa widywani na PSNie niz na Steamie jak w cos graja. Ot taki fun fact.

Opublikowano

to co już się skończyło ŁI AR DE DAJMOND DOGS ?

Nowy UT wciąga dupskiem csa. 

Ba, nawet stary UT. 

Nie do porównania, zupełnie inna gra z innymi zasadami więc nic tu nie wciąga dupą niczego.

CS to shooter taktyczny, bardziej się gra głową niż aimem wbrew pozorom i gra się teamowo ale tego niektórzy nie wiedzą bo nie mają kolegów widocznie i muszą polegać na ruskich randomach a później żale wylewają na forumku  :pawel:

Z kolei UT to arena shooter który jest...  :banderas:  :banderas:  :banderas: czysty skill, adrenalina, granie na reakcje echh coś pięknego  :rayos:

Opublikowano

Wystarczy sam fakt ze wiekszosc liczacych sie tu blacharzy [oprocz Adiego chyba] ktory spuszczali sie tu nad swoja master race platformą i glosili ze konsole sa dla plebsu, ostatnio czesciej sa widywani na PSNie niz na Steamie jak w cos graja. Ot taki fun fact.

Tu nie chodzi o smianie sie ze ktos jest plebs czy nie jest plebs. Gry na PC są po porostu 10 klas wyżej nad konsolowymi i ja tam nie widze dla siebie obecnie miejsca, ciesze sie ze sprzedalem PS4. Wole odpalic PS3 i zagrac w cos dobrego niz to co serwuja obecnie.

A ta wiekszosc to kto? Dejw? Bo ja ciagle widuje ludzi z forumka jak graja na Steamie/Bnet

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Którzy to siedzą na PSNie? Proszę nicki na priv, zaraz chłopaki w skórach wjadą tam gdzie trzeba

Opublikowano

Podobno mody na xbox one beda extra płatne. Na pc naturalnie za darmo.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Gry na PC są po porostu 10 klas wyżej nad konsolowymi i ja tam nie widze dla siebie obecnie miejsca

np SMITE cnie xdddd

Opublikowano

Gry na PC są po porostu 10 klas wyżej nad konsolowymi i ja tam nie widze dla siebie obecnie miejsca (...) Wole odpalic PS3 i zagrac w cos dobrego niz to co serwuja obecnie.

Ale wiesz ze PS3 to tez konsola? :Coolface:

Opublikowano

Gry na PC są po porostu 10 klas wyżej nad konsolowymi i ja tam nie widze dla siebie obecnie miejsca

np SMITE cnie xdddd

Solidnie wykonana darmowa gra, masa frajdy z multi, dobry balans, ciagle dziala. Polecam, zwlaszcza ze jest tez na slabszym sprzecie (xbox one) wiec mozecie pograc

na padach :dynia:

Gry na PC są po porostu 10 klas wyżej nad konsolowymi i ja tam nie widze dla siebie obecnie miejsca (...) Wole odpalic PS3 i zagrac w cos dobrego niz to co serwuja obecnie.

Ale wiesz ze PS3 to tez konsola? :Coolface:

Nie wymieniles mnie wśród blacharstwa wiec oczywista oczywistosc ze gram tez na konsolach. Naturalnie PS4 nie mozna nazwac konsolą, raczej pomyłką i policzkiem w twarz dla kazdego szanujacego sie gracza.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie wymieniles mnie wśród blacharstwa...

photo-thumb-24169.jpg?_r=1433775517

Anyway, zerknijcie do Pluja na was a wy sie cieszycie :frog:

Opublikowano

Nie wymieniles mnie wśród blacharstwa...

photo-thumb-24169.jpg?_r=1433775517

Anyway, zerknijcie do Pluja na was a wy sie cieszycie :frog:

wellplayed.jpg

Opublikowano

sony rak branży

Jak dobrze, że niedługo zbankrutuje. :fsg: 

Opublikowano

Płatne sejwy w sumie już są, chcesz trzymać w chmurze musisz mieć opłaconego plus/golda.

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news/39770/sony-w-koncu-pozwala-na-kupowanie-awatarow-rowniez-na-ps4.html

Gracze domagali się właściwie od premiery PS4 możliwości ustawiania własnych (płatnych) awatarów w systemie nowej konsoli. Sony w końcu odpowiedziało na te prośby

Gurva Sony takie dobre bo wsadzili penisa głębiej xDDDDDDDDD

Jak ja (pipi) gardze takimi idiotami. Zamiast sie domagac opcji ustawienia za darmo swojego jak na np. Steam :master: to oni sie domgaja platnych awatarow :D Ale wlasnie takie akacje pokazuje,jak sony wcalnie nie jest #4theplayers tylko jest jak kazde korpo ktore tylko czeka,zeby wlozyc kutacha w dupe. Szkoda tylko,ze ci sami idioci co sie domagaja platnych awatarow tego nie widza,tylko beda calowac sony po nogach i (pipi)e bo spelnili ich prosbe :facepalmz:

Opublikowano

Płatne sejwy w sumie już są, chcesz trzymać w chmurze musisz mieć opłaconego plus/golda.

Pomyłka, xbox nie wymaga posiadania golda zeby trzymać sejwy w chmurze

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Płatne avatary były już na PS3, tak samo jak płatna zmian tagu na lajwie.

Wystarczy sam fakt ze wiekszosc liczacych sie tu blacharzy [oprocz Adiego chyba] ktorzy spuszczali sie tu nad swoja master race platformą i glosili ze konsole sa dla plebsu, ostatnio czesciej sa widywani na PSNie niz na Steamie jak w cos graja. Ot taki fun fact.

A w co będą grac na tym stimie? Nawet nie chcą się zlitować nad Jaczesem, który sam musi grać w cs. Ej chłopaki, gramy cs? No wbijać czekam. Gra ktoś? Grubas musi zrobić obniżki gierek, które konsolowcy ograli już 2 lata temu, to blachy w coś pograją.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

na 360 musisz

Opublikowano

na 360 musisz

Chyba ze tak

Opublikowano

Płatne avatary xD co następne? Płatna pauza w trakcie gry? Płatny Save?

Na sama mysl Kazowi staje

18dwgtgeey0pmgif.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.