Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ja bym sie dowiedział jak tam wypadło finalnie strzelanie do krasnali z głosem smerfów. Bo ta gra już chyba wyszła nie ?

6/10

Dopiero wczoraj miałem czas obejrzeć tą recenzje... nawet mi nie żal botów. Beka dobra z tego crapa.

Smialo mozna to nazwac... call of halo :yao:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Po co sie starac z dobrym wykonaniem, kiedy zacierajacych łapki stado blacharskich jumaczy juz czycha na torrenta?

A Ty pewnie (pipi) nie kupujesz uzywek od Januszy albo kont co? Wez przestan sie osmieszac kolego :pipi:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

dla blachy widze kupowanie uzywek = sciaganie z torrentow

fajnie 

Opublikowano

Ej, ale to BO3 serio nie wygląda tak źle jak na past-geny. Normalnie jak na 10-letnie konsole IMO. Pamiętajcie też, że ma 60fps.

Opublikowano

Po co sie starac z dobrym wykonaniem, kiedy zacierajacych łapki stado blacharskich jumaczy juz czycha na torrenta?

A Ty pewnie (pipi) nie kupujesz uzywek od Januszy albo kont co? Wez przestan sie osmieszac kolego :pipi:

Uderz w stół, a nożyce się odezwą.Nigdy nie splamiłem się zakupem kont, czemu dawałem wyraz niejednokrotnie. Używki, owszem, zdarzało się, ale nówek kupiłem zdecydowanie więcej. I co teras?
Opublikowano

Ej, ale to BO3 serio nie wygląda tak źle jak na past-geny. Normalnie jak na 10-letnie konsole IMO. Pamiętajcie też, że ma 60fps.

30 fpsów ma i brak singla :yao:

Opublikowano

dla blachy widze kupowanie uzywek = sciaganie z torrentow

fajnie 

W obydwu przypadkach pieniadze nie trafiaja do developera :pipi:

Uderz w stół, a nożyce się odezwą.Nigdy nie splamiłem się zakupem kont, czemu dawałem wyraz niejednokrotnie. Używki, owszem, zdarzało się, ale nówek kupiłem zdecydowanie więcej. I co teras?

Jeżeli kolega nie kupował kont to zwracam honor :hi:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

aha czyli jednak serio dla nich to to samo xd

i sie dziwic potem ze wam gierki robi ubi kijów

Opublikowano

Kim są oni? Mam wrażenie ze przedstawiam tutaj swoje stanowisko - czyli jednej osoby.

Opublikowano

odpowiadasz za cały naród blacharski jako ich przedstawiciel w cw wiec ja bym ważył słowa

Opublikowano

Pewnie w krótkich portaszkach? 

Opublikowano

czezare bocie,twoja smieszna konsola xbone ma obecnie mniejszy udzial w sprzedazy ubi niz pc. I rynek gier pc mimo piractwa jest duzo wiecej warty niz konsolowy wiec stfu i wracaj na polygamie. A sprzedaz GTA V,Cities skylines,Wieska pokazuje,ze DOBRE GRY sie sprzedaja na PC. A x360,psp,3ds pokazaly,ze konsolowy jak tylko beda mieli szanse piracenia to wybiora piractwo.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

I rynek gier pc mimo piractwa jest duzo wiecej warty niz konsolowy wiec stfu i wracaj na polygamie.

no ale to moba, f2p i inne tego typu

to jak sie jarac wielkoscia rynku gier na androida

Opublikowano

no bylaby niezla beka, gdyby nie jeden maly szczegol - jest 10 razy wiecej zayebistych gier tego typu niz wszystkich konsolowych exow razem wzietych :yao:

Opublikowano

:xboss: 

Najlepszy obecnie racer na rynku.

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

no bylaby niezla beka, gdyby nie jeden maly szczegol - jest 10 razy wiecej zayebistych gier tego typu niz wszystkich konsolowych exow razem wzietych :yao:

jak ktos nie lubi moby, f2p, cs'a i indykow to nawet 10 gier sie nie uzbiera

Opublikowano

a jak ktoś nie lubi halo/forzy/gearsów to ile się uzbiera gier na xboxie?

Opublikowano

jak ktos nie lubi moby, f2p, cs'a i indykow to nawet 10 gier sie nie uzbiera

a jak ktoś nie lubi halo/forzy/gearsów to ile się uzbiera gier na xboxie?

yl9vMap.jpg

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

wiecej niż 10

Opublikowano

wiecej niż 10

Czekam na liste

Opublikowano

To musisz poczekac jeszcze z 5 lat, az te gry wyjda xDDDDDDDD

Opublikowano

wiecej niż 10

Czekam na liste

Lepiej ty daj listę gier exów pc, które są niby warte ogrania i nie wyjdą na konsoli. :problem: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.