Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ja bym sie dowiedział jak tam wypadło finalnie strzelanie do krasnali z głosem smerfów. Bo ta gra już chyba wyszła nie ?

6/10

Dopiero wczoraj miałem czas obejrzeć tą recenzje... nawet mi nie żal botów. Beka dobra z tego crapa.

Smialo mozna to nazwac... call of halo :yao:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Po co sie starac z dobrym wykonaniem, kiedy zacierajacych łapki stado blacharskich jumaczy juz czycha na torrenta?

A Ty pewnie (pipi) nie kupujesz uzywek od Januszy albo kont co? Wez przestan sie osmieszac kolego :pipi:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

dla blachy widze kupowanie uzywek = sciaganie z torrentow

fajnie 

Opublikowano

Ej, ale to BO3 serio nie wygląda tak źle jak na past-geny. Normalnie jak na 10-letnie konsole IMO. Pamiętajcie też, że ma 60fps.

Opublikowano

Po co sie starac z dobrym wykonaniem, kiedy zacierajacych łapki stado blacharskich jumaczy juz czycha na torrenta?

A Ty pewnie (pipi) nie kupujesz uzywek od Januszy albo kont co? Wez przestan sie osmieszac kolego :pipi:

Uderz w stół, a nożyce się odezwą.Nigdy nie splamiłem się zakupem kont, czemu dawałem wyraz niejednokrotnie. Używki, owszem, zdarzało się, ale nówek kupiłem zdecydowanie więcej. I co teras?
Opublikowano

Ej, ale to BO3 serio nie wygląda tak źle jak na past-geny. Normalnie jak na 10-letnie konsole IMO. Pamiętajcie też, że ma 60fps.

30 fpsów ma i brak singla :yao:

Opublikowano

dla blachy widze kupowanie uzywek = sciaganie z torrentow

fajnie 

W obydwu przypadkach pieniadze nie trafiaja do developera :pipi:

Uderz w stół, a nożyce się odezwą.Nigdy nie splamiłem się zakupem kont, czemu dawałem wyraz niejednokrotnie. Używki, owszem, zdarzało się, ale nówek kupiłem zdecydowanie więcej. I co teras?

Jeżeli kolega nie kupował kont to zwracam honor :hi:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

aha czyli jednak serio dla nich to to samo xd

i sie dziwic potem ze wam gierki robi ubi kijów

Opublikowano

Kim są oni? Mam wrażenie ze przedstawiam tutaj swoje stanowisko - czyli jednej osoby.

Opublikowano

odpowiadasz za cały naród blacharski jako ich przedstawiciel w cw wiec ja bym ważył słowa

Opublikowano

Pewnie w krótkich portaszkach? 

Opublikowano

czezare bocie,twoja smieszna konsola xbone ma obecnie mniejszy udzial w sprzedazy ubi niz pc. I rynek gier pc mimo piractwa jest duzo wiecej warty niz konsolowy wiec stfu i wracaj na polygamie. A sprzedaz GTA V,Cities skylines,Wieska pokazuje,ze DOBRE GRY sie sprzedaja na PC. A x360,psp,3ds pokazaly,ze konsolowy jak tylko beda mieli szanse piracenia to wybiora piractwo.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

I rynek gier pc mimo piractwa jest duzo wiecej warty niz konsolowy wiec stfu i wracaj na polygamie.

no ale to moba, f2p i inne tego typu

to jak sie jarac wielkoscia rynku gier na androida

Opublikowano

no bylaby niezla beka, gdyby nie jeden maly szczegol - jest 10 razy wiecej zayebistych gier tego typu niz wszystkich konsolowych exow razem wzietych :yao:

Opublikowano

:xboss: 

Najlepszy obecnie racer na rynku.

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

no bylaby niezla beka, gdyby nie jeden maly szczegol - jest 10 razy wiecej zayebistych gier tego typu niz wszystkich konsolowych exow razem wzietych :yao:

jak ktos nie lubi moby, f2p, cs'a i indykow to nawet 10 gier sie nie uzbiera

Opublikowano

a jak ktoś nie lubi halo/forzy/gearsów to ile się uzbiera gier na xboxie?

Opublikowano

jak ktos nie lubi moby, f2p, cs'a i indykow to nawet 10 gier sie nie uzbiera

a jak ktoś nie lubi halo/forzy/gearsów to ile się uzbiera gier na xboxie?

yl9vMap.jpg

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

wiecej niż 10

Opublikowano

wiecej niż 10

Czekam na liste

Opublikowano

To musisz poczekac jeszcze z 5 lat, az te gry wyjda xDDDDDDDD

Opublikowano

wiecej niż 10

Czekam na liste

Lepiej ty daj listę gier exów pc, które są niby warte ogrania i nie wyjdą na konsoli. :problem: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.