Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

wiecej niż 10

Czekam na liste

Lepiej ty daj listę gier exów pc, które są niby warte ogrania i nie wyjdą na konsoli. :problem:

Jak zmiana tematu od razu :D Czekam na liste ponad 10 gier wartych ogrania na Xbone

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ale to PCMożeRuszy zaczęło temat ile to gier wartych ogrania jest na pececiku więc żadna zmiana tematu. 

Opublikowano

Zapytaj Dava,ja czekam na liste kermita

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Wlasnie spojrzalem na liste exclusivów poza halo/gears i forza.

Przeciez tam poza Kinectem i Sunset Ovedrive NIC NIE MA :dynia:

Opublikowano

To musisz poczekac jeszcze z 5 lat, az te gry wyjda xDDDDDDDD

czekaliscie 2 lata na gta, rok na batmana, poczekacie 5 lat na liste

Opublikowano

Po co sie starac z dobrym wykonaniem, kiedy zacierajacych łapki stado blacharskich jumaczy juz czycha na torrenta?

czezare bocie,twoja smieszna konsola xbone ma obecnie mniejszy udzial w sprzedazy ubi niz pc. I rynek gier pc mimo piractwa jest duzo wiecej warty niz konsolowy wiec stfu i wracaj na polygamie. A sprzedaz GTA V,Cities skylines,Wieska pokazuje,ze DOBRE GRY sie sprzedaja na PC. A x360,psp,3ds pokazaly,ze konsolowy jak tylko beda mieli szanse piracenia to wybiora piractwo.

Blacharskie rojenia. Tak bardzo gardze! :shotgun:

Ile mamy pecetow aktualnie na swiecie?Strzelam...poltora miliarda.Wiadomo, ze nie wszystkie taborety to maszynki do grania, ale pol miliarda do grania powiedzmy sie nadaje. I Ubi oglasza, ze wolumen sprzedazy na ta MASE sprzetu to zaledwie ...17%  :pawel:

:dynia:  :dynia:  :dynia:

Opublikowano

nieważne jak byle grać, tfu jak zwierzęta 

Opublikowano

Asasyn na ps4 już zamówiony bluber? :kaz:

Opublikowano

ty indyczku kochany mój kto ostatnio ogrywal unity? :reggie:

Opublikowano

:daddy: 

Opublikowano

Colin :dafuq:

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

jak ktos nie lubi moby, f2p, cs'a i indykow to nawet 10 gier sie nie uzbiera

:yao:

Przecież nawet nie żal tych konsolowych slejwów. Jak widać nawet ixboty mają klapy na oczach.

Bawi mnie też używanie tutaj słowa "indyk" tak jakby to był jakiś konkretny gatunek gier.

Opublikowano

no indyk to giereczka 2d którą gra się jak dadzą w plusie co ty kurde adi

Opublikowano

Colin :dafuq:

ZUzfh.jpg

unity całkiem spoko. jak się odstawi cw i człowiek przestanie się wkurzać na opóźnionego w rozwoju Arno to gra cię nawet przyjemnie.

(pipi)a co ja pisze :yao:

Opublikowano

Tak się stoczyć, że grać w asasyna dla aczików. Oj Colin Colin [*]

Opublikowano

Czyli xbone niema 10 gier wartych ogrania ktore nie maja w nazwie Forza,GoW i Halo. Wiekszosc graczy PC w tym temacie ograla GTA V na ps3/x360 a pozniej kupili sobie wersje na pc

Po co sie starac z dobrym wykonaniem, kiedy zacierajacych łapki stado blacharskich jumaczy juz czycha na torrenta?

czezare bocie,twoja smieszna konsola xbone ma obecnie mniejszy udzial w sprzedazy ubi niz pc. I rynek gier pc mimo piractwa jest duzo wiecej warty niz konsolowy wiec stfu i wracaj na polygamie. A sprzedaz GTA V,Cities skylines,Wieska pokazuje,ze DOBRE GRY sie sprzedaja na PC. A x360,psp,3ds pokazaly,ze konsolowy jak tylko beda mieli szanse piracenia to wybiora piractwo.

Blacharskie rojenia. Tak bardzo gardze!  :shotgun:

Ile mamy pecetow aktualnie na swiecie?Strzelam...poltora miliarda.Wiadomo, ze nie wszystkie taborety to maszynki do grania, ale pol miliarda do grania powiedzmy sie nadaje. I Ubi oglasza, ze wolumen sprzedazy na ta MASE sprzetu to zaledwie ...17%   :pawel:

:dynia:   :dynia:   :dynia:

125 Milionow aktywnych kont na  steam jest ale prawda jest taka,ze sporo z tych konto to gracze CS,DOTA 2 i TF2.  Co nie zmienia faktu,ze te 3 gry przynosza wiecej kasy Valve niz 99% gier na konsole. Wracaj juz na polygamie ale tam cie pewnie tez nie chca. No i nie zapominajmy,ze w Fallout 4 na pc mody uzytkownikow robione przez uzytkownikow beda darmowe a na xbox one bedziecie placic  :dynia: :dynia: :dynia:

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Spoko może nie dostał raka grając w AC III i jeszcze wytrzymuje coroczną kalkę gry z 2008 roku. 

Opublikowano

jakbym grał dla achików to by było 1300 a nie ledwo 980 :lapka:

serio, odstawcie cw na jakiś czas, te wszystkie raki i retardy. gry nabierają zupełnie nowych barw. co nie zmienia faktu że Arno to najbardziej niedo(pipi)any assassin ever. Retarded's Creed. powinien być w zakładzie dla potrzebujących specjalnej troski a nie w zakonie.

wyolbrzymiacie. kalka bo kalka ale zawsze jakiś czasozapychać w oczekiwaniu na lepsze gry.

Opublikowano

Tzn o co Ci chodzi Colin? Mamy nagle zacząć grać w jakieś asasyny, cody, bfy, nfsy mimo, że nie chcemy? 

Opublikowano

ale co chcesz mi powiedzieć, że nie wchodząc do cw AC robi się dobrą grą?

Opublikowano

a czy ja kogoś do czegoś zmuszam? po prostu stwierdzam że jak człowiek nie czyta o rakach w cw to gry prezentują się jakoś inaczej

Opublikowano

heh coś może w tym jest, ale serialnie choćby nie wiem co ochotę na odpalenie nowego assasyna ma ustawioną na minus 150%, pograłem chwile w to unity bo ziomek kupił no ku,rwa to jest ta sama gra co w 2008 roku tylko w innym miescie :lapka: no dodali możliwość skradania się  :exact:

Opublikowano

Wydaje Ci się Colin bo lubisz grać w crap. :lapka: 

Opublikowano

To samo miałem z Batmanen i FC4. Dobre gry, zmieszane z błotem w CW

spoko tutaj mieszają z błotem soulsy bo nie mają systemu z ninja gaiden więc pewne rzeczy trzeba filtrować bo tak to bym w 2015 roku grał w cs'a 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.