Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jak można w 2015 roku, nie posiadając PC, wybrać te trójnogie kures,two zamiast Xboxa. No jak.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ale niby co, ze xbox tez jest alternatywa? xD

Juz lepiej sobie ksiazek nakupowac.

Opublikowano

izi, jak tam FM6 i nowy nfs?

Nie wiem po (pipi)owej 5tce - 6tka mnie nie interesuje, tymbardziej nie przekonaja mnie boty, ktorzy nad 5tka sie spuszczali, BO EX !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Daddy

Qtng89H.png

do tego

-najszybszy dash

-najlepszy pad

-najlepsza usługa sieciowa w tym tańsza niż guwno plus i lepsze gierki w niej

-darmowe gry w kompatibilnosci wstecznej

-najlepszy serwis

Z tym dashem to mocno pojechałeś.

https://www.youtube.com/watch?v=-gD2NNHlvPU

Niestety, jeszcze nie jest mi dane się tym cieszyć, a aktualnie to najgorszy dash w historii od Microsoftu, nieczytelny, wolny, po prostu badziewie.
Opublikowano

Kupiłem dziś szrota 4 w wersji ultimejt janusz edyszyn (1TB, Asasyn, Anczarted i Łocz Dogs). Póki co nie wyje i nie trzeszczy tak jak mój egzemplarz z premiery. Jestem w szoku. Niestety ale nadal wygląda jak chiński odpad.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

izi, jak tam FM6 i nowy nfs?

Nie wiem po (pipi)owej 5tce - 6tka mnie nie interesuje, tymbardziej nie przekonaja mnie boty, ktorzy nad 5tka sie spuszczali, BO EX !

XD No tam, z tym że przed premierą ty Ty najwięcej coś plułeś się o FM6 w CW XD

Opublikowano

No i nadal podtrzymuje to co pisalem. Ex bez zmiennych warunkow pogodowych, pory dnia, z deszczem na paru trasach na krzyz i grafika jak z zeszlej generacji, czyli wszytko do czego z Xboxem juz przywyklismy. :reggie:

Edytowane przez easye

Opublikowano

ograł ledwo demko, fm5 ledwo ruszył. w cw posty, w temacie fm6 plusiki krytykom no ale gra go nie interesuje :dynia:

Opublikowano

No trudno zebym gral w FM5 na sile, jak mi sie nie podobala, podobnie jak teraz kupowal konsole, bo 6tke poleca Colin, ktory nie widzi roznic miedzy Shiftem a Project Cars i dla ktorego gowniana 5tka byla GOTY racerem xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

No i nadal podtrzymuje to co pisalem. Ex bez zmiennych warunkow pogodowych, pory dnia, z deszczem na paru trasach na krzyz i grafika jak z zeszlej generacji, czyli wszytko do czego z Xboxem juz przywyklismy. :reggie:

plejstejszyn przyzwyczaiło nas do ch.ujowości co widać w driveklapie

Opublikowano

DC to nawet z tymi wszystkimi problemami postawilbym przed Forza 5...

Edytowane przez easye

Opublikowano

widać izi aż paruje taka dobroć na ps4 że odpala remaster gierki z 2014 roku xd

Opublikowano

nigdzie nie pisałem że fm5 to goty racer. carsy to technicznie, mechanicznie i praktycznie to samo co shifty. ten sam dev, ta sama ekipa, ten sam silnik, te same błędy. handluj.

2x fail izi, godnie exacta zastępujesz.

Opublikowano

Tak tak Colin, ale Forza od lat to co roku taki progres - zupelnie nowa gra ! xD

Ominalem na poprzedniej generacji, wiec nadrabiam - GOTY! GOTY!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ominalem na poprzedniej generacji, wiec nadrabiam - GOTY! GOTY!

:yao: demon souls albo jedynka dark soulsów a nie ta abominacja

Opublikowano

Gry od Bethesdy działające lepiej na konsolach sonyo skończyły się na Oblivionie.

Mnie to aż tak bardzo nie dziwi, bo kto normalny by inwestował czas na dopieszczanie gry na konsolę, której posiadacze łykają wszystko jak młode orki?

Opublikowano

No ale wiesz, jak ktoś ma parcie na nowe gierki i nie chce wydawać hajsu na blachę to wybór jest oczywisty.

Opublikowano

DC to nawet z tymi wszystkimi problemami postawilbym przed Forza 5...

XD Kilka miesięcy bez online i ficzerów zapowiadanych na długo przed premierą, prywatne lobby po roku od premiery, więcej zawartości w DLC niż w podstawowej wersji gry sprzedawanej na premierę...

ale to i tak lepiej niż FM5  :reggie:

Dżizas, znikajcie klapy z powierzchni ziemi bo z grami będzie coraz gorzej jak tak wszystko łykacie. 

Opublikowano

Dokladnie tak! Nawet z tymi problemammi ta gra dawala mi 10razy wiecej funu niz FM5, ktora sam trzymasz w folii xD

Opublikowano

pewnie dlatego, że twoje oko nie widzi więcej niż 30fpsów

Opublikowano

nawet 60fpsow w Forza 5 nie uratowalo gry na tyle, by niektorym w ogole chcialo sie ja rozpakowac. xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.