Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

dobra, niech dadza teraz 3 klona soulsow i niech napyerdalaja 3 razy w roku. Souls of Duty jego mac.

Potem wpadnie kazub i napisze - mesjasz, totalnie nie klon, nie znasz sie, rpg zdefiniowane na nowo, wiedzmin jest odtworczy.

No bo on sie zna, co nie, bo w 2015 zagral w bloodborne.

Tylko w bloodborne.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

miyazaki powiedział, że ds3 to ostatni souls także spokojnie dejw, jaranko 4 batmanem uskutecznione?

Opublikowano

przynajmniej w temacie goty 2015 ma latwe zadanie:

1. Bloodborne

2. DLC do Bloodborne

reszta koło bloodborne nie stała, wiem bo nie grałem

Opublikowano

nowa ranga wbita w strzelance, ktora ma taką samą forme od 11 lat?

nie wcinaj sie zaboo

Opublikowano

a co chciales odpisac sam sobie? xddd

Opublikowano

post by sie scalił :smutas:

Opublikowano

to sa takie bajery? wow musze kiedys sprobowac :|

Opublikowano

miyazaki powiedział, że ds3 to ostatni souls także spokojnie dejw, jaranko 4 batmanem uskutecznione?

On sobie może mówić, to Sony o tym zadecyduje (FS nie należy do nich, ale i tak będą wydawać klony soulsów tylko pod inną nazwą i teamem).

Edytowane przez Starh

Opublikowano

"I don't think it'd be the right choice to continue indefinitely creating Souls and Bloodborne games. I'm considering Dark Souls 3 to be the big closure on the series. That's not just limited to me, but From Software and myself together want to aggressively make new things in the future...Dark Souls 3 is an important marker in the evolution of From Software."

:lapka: oczywiscie, że to nie zamyka totalnie tematu sequel bb czy jakiegoś soulsa, ale póki co hajs im się zaczyna zgadzać więc pewnie stworzą coś nowego a potem jak zaliczą wtope to pewnie wrócą do tematu i tyle.

Opublikowano

No ja chętnie zobaczyłbym coś nowego od FS, bo przynajmniej oni nie robią takich poje.banych designersko gier jak bieganie 12-letnią dziewczynką. :lapka: 

Opublikowano

12 letnie dziewczynki są okej  :rayos:

Opublikowano

12 letnie dziewczynki są okej :rayos:

To cytat Polanskiego?

Jana Pawła drugiego

Opublikowano

"I don't think it'd be the right choice to continue indefinitely creating Souls and Bloodborne games. I'm considering Dark Souls 3 to be the big closure on the series. That's not just limited to me, but From Software and myself together want to aggressively make new things in the future...Dark Souls 3 is an important marker in the evolution of From Software."

:lapka: oczywiscie, że to nie zamyka totalnie tematu sequel bb czy jakiegoś soulsa, ale póki co hajs im się zaczyna zgadzać więc pewnie stworzą coś nowego a potem jak zaliczą wtope to pewnie wrócą do tematu i tyle.

niech sobie zrobi i symulator jaszczurki, ale bloodborne 2 musi powstać dla dobra ludzkości

Potem wpadnie kazub i napisze - mesjasz, totalnie nie klon, nie znasz sie, rpg zdefiniowane na nowo, wiedzmin jest odtworczy

nie rpg, tylko GRY zdefiniowane na nowo (souls i bloodborne ogólnie). nigdy nie mówiłem, że wiedźmin jest odtwórczy, tylko że system walki ma 100 lat za bloodbornem i pewnie zawsze tak będzie, bo nie robią tego japończycy

Opublikowano

To co dokładnie zdefiiniowały na nowo?

Opublikowano

dobra, niech dadza teraz 3 klona soulsow i niech napyerdalaja 3 razy w roku. Souls of Duty jego mac.

Potem wpadnie kazub i napisze - mesjasz, totalnie nie klon, nie znasz sie, rpg zdefiniowane na nowo, wiedzmin jest odtworczy.

No bo on sie zna, co nie, bo w 2015 zagral w bloodborne.

Tylko w bloodborne.

Symulator rycerza xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

To co dokładnie zdefiiniowały na nowo?

No są trudne. 

Opublikowano

heh, sutek ze zdechniętego neo plus. mało wymagający widz, mało wymagający gracz, plankton, napisał z przekąsem, że no som trudne, w temacie dla ludzi, którzy nie mają co robić w robocie i w życiu. nie skomentuje, tylko pogardzę 

sporo już pisałem i mówiłem, dlaczego są to gry warte czasu. sory, nie w tym temacie, nie w takim towarzystwie. troszeczkę wami gardzę, ale pozdrawiam serdecznie   

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Kazubek znowu kompleksy w internecie. :fsg: 

Opublikowano

oczywiście, internet to najlepsze miejsce na to. jednak w tym przypadku jestem rozgrzeszony, bo w innej sytuacji, zwyczajnie zabrakłoby ci jajek, chęci i języka, żeby powiedzieć mi to W TWARZ. ot, przewrotność losu sutku.....heh, zabawny nick, nawet nie trzeba zdrabniać. na zdechniętym neo plus też byłeś sutek, czy nazwałeś się tak po wylądowaniu tu na swoim małym sutkowym spadochronie ?       

Opublikowano

Tak jak kojima po 3m mgsie czy trochę bardziej na serio?

Nie no, soulsy sa troche rewolucyjne - pierwsze rpg bez fabuly :kaz:

Opublikowano

oczywiście, internet to najlepsze miejsce na to. jednak w tym przypadku jestem rozgrzeszony, bo w innej sytuacji, zwyczajnie zabrakłoby ci jajek, chęci i języka, żeby powiedzieć mi to W TWARZ. ot, przewrotność losu sutku.....heh, zabawny nick, nawet nie trzeba zdrabniać. na zdechniętym neo plus też byłeś sutek, czy nazwałeś się tak po wylądowaniu tu na swoim małym sutkowym spadochronie ?       

A co ty niby byś mi zrobił jakbym ci powiedział w twarz, że próbujesz leczyć kompleksy w internecie? 

Opublikowano

ale bieda na tym PSNie z okazji black friday :/

W sumie nie ma co się dziwić, gier nie ma to i w promocji nie ma co rzucać :kaz:

Opublikowano

Co ty gadasz. Jest piekna obnizka Batmana AN edycja premium z 450 na 360zl :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.