Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Może dlatego, że blacharze nie biorą byle gó,wna na premiere i widzieli jak był zaoptymalizowany JC 3 a konsolowcy czekają po 2 minut na loadingi no i na patcha.

Blacharze na premierę biorą kolejne dodatki do WoWa czy Guild Warsa ;)

MMO XDDDDDDDDDDD

Beka w ch.uj

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Na dobrego bota wytrenowałem Rayosa, nawet sobie nick na bardziej cool zmienił ;)

PS. Daddy - z pełnymi kolanami na ustach, naucz się w końcu :P

Opublikowano

To nie stres. Wyrazam glebokie zaniepokojenie.

Nie przejmuj się, Siege to nie jest docelowy target posiadaczy smoków ;)

Opublikowano

A to prawda, ta gra jest tak banalna w swojej mechanice, że ogarnąłby ją mój dziadek, wujek, stryjek i dwuletni bratanek :/

Opublikowano

A to prawda, ta gra jest tak banalna w swojej mechanice, że ogarnąłby ją mój dziadek, wujek, stryjek i dwuletni bratanek :/

Czyli typowa gra robiona pod dzisiejszy model gracza. 

Opublikowano

Sprzedaż PlayStation 4 jest tak dobra, że analitycy przewidują detronizację PS2 w kategorii najlepiej sprzedającej się konsoli na świecie. 

Analitycy przewidywali, że Bulletstorm sprzeda 5 milionów egzemplarzy. 

Opublikowano

53% of all physical copies of Rainbow Six Siege sold in the UK during its launch week were on Xbox One, according to figures revealed by GFK Chart-Track. 47% were sold on PS4, with 0% of physical copies sold on PC.

The figure should be considered a win for Microsoft, which has typically seen multiplatform titles sell more on PS4 at launch. Just Cause 3, for example, saw 55% of its physical copies sold on PS4 last week and 43% on Xbox One. 2% were sold on PC.

Taktyczna, wymagająca gra na PS4 się już tak dobrze nie sprzedaje.

Ale te wyniki PC...

Zaczynam dochodzic do wniosku,ze Macio jest niepelnosprawny umyslowo :facepalmz:
Opublikowano

53% of all physical copies of Rainbow Six Siege sold in the UK during its launch week were on Xbox One, according to figures revealed by GFK Chart-Track. 47% were sold on PS4, with 0% of physical copies sold on PC.

The figure should be considered a win for Microsoft, which has typically seen multiplatform titles sell more on PS4 at launch. Just Cause 3, for example, saw 55% of its physical copies sold on PS4 last week and 43% on Xbox One. 2% were sold on PC.

Taktyczna, wymagająca gra na PS4 się już tak dobrze nie sprzedaje.

Ale te wyniki PC...

Zaczynam dochodzic do wniosku,ze Macio jest niepelnosprawny umyslowo :facepalmz:

Rychło w czas ziomek  :good:

Opublikowano

lol, bo co? bo gry na PC się chu.jowo sprzedają?

To już któryś news z kolei na przełomie ostatnich miesięcy gdzie czytam, jak na PC nic się nie sprzedaje. Wrzucam i jestem niepełnosprawny xD ogarnij dupę.

p.s. tak, wiem na czym polega sprzedaż gier na PC, to jest CW na litość.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

To już któryś news z kolei na przełomie ostatnich miesięcy gdzie czytam, jak na PC nic się nie sprzedaje.

Te newsy to z PPE bierzesz? Bo raczej taki one poziom reprezentują. Sprzedaż pudełkowych gierek na pc od lat pikuje w dół na rzecz ciągłego wzrostu sprzedaży digitali. Obecnie fizyczne wydania to marginez rynku pc więc ten wynik mnie jakoś nie dziwi.Pozostaje też kwestia,że to szrociarze z Ubi za którymi wielu graczy pecetowych nie przepada.

Opublikowano

temu znowu psycha pękła w cw xd

Opublikowano

Fani Xboxa i PS4 się kłócą, Nintendo rośnie w siłę, a PC zaczyna mieć coraz więcej dobrych gierek.

Oto cała ósma generacja konsol, zamknąć temat.

Opublikowano

Nintendo rośnie w siłę

??? :teehee:

Najlepsze ekskluzywne gierki tej generacji tylko na Nintendo 

Opublikowano

Nintendo rośnie w siłę

??? :teehee:
Nintendo NX. Choć w sumie może się nie udać.
Opublikowano

lol, bo co? bo gry na PC się chu.jowo sprzedają?

To już któryś news z kolei na przełomie ostatnich miesięcy gdzie czytam, jak na PC nic się nie sprzedaje. Wrzucam i jestem niepełnosprawny xD ogarnij dupę.

p.s. tak, wiem na czym polega sprzedaż gier na PC, to jest CW na litość.

Bo kazdy dobrze wie nawet najwiekszy klapek,ze gry na PC sprzedaja sie cyfrowo.  I PPE jako zrodlo informacji xD Poza tym rynek PC jak wiadomo,rzadzi sie innymi prawami,mimo duzej ilosc PC tylko naprawde dobre gry(i Fallout 4  :Coolface:  ) sprzedaja wiecej niz 1mil.

Opublikowano

Nintendo NX musi się udać. Nie ma wyjścia po wtopie WiiU (patrząc na sprzedaż konsoli).

Opublikowano

Cos maly ruch... no to (pipi)ne posta. Zaklad pogrzebowy (xD) o nazwie...

12308330_774408646022170_529118687572081

:dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.