Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

owszem, ale na prezentacji chodził jeszcze guwniej

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ale to też trzeba mieć fantazję, żeby ze 100 gierek, na których można zaprezentować możliwości emulatora, wybrać Mass Effecta, który chodził jak chodził. W pierwszej chwili pomyślałem "super, pokażą na przykładzie ME, że gierki będą chodzić lepiej". No ale trochę się pomyliłem.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ubi przeprasza za downgrade patrz_psow,czyli pewnie 2 zapowiedza na gamescom..

Guillemot said that reactions to the Watch Dogs demo had re-shaped the company’s approach to showing off pre-release games. “With E3 2015 we said, OK, let’s make sure the games are playable, that they’re running on the target machines. When we show something, we ask the team, make sure it’s playable, make sure gamers can immediately see exactly what it is. That’s what we learned from the Watch Dogs experience – if it can’t be played on the target machine, it can be a risk.”

Opublikowano

Asassin's Creed 2 było świetną grą, to może psy 2 też będą. Na pewno w ciemno nie kupię.

Opublikowano

Ta, ciekawe na czym chodził Wildlands. :dafuq:

O The Division nie wspominając, ale to można jakoś wytłumaczyć jeszcze edycjami na te stare szroty. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Oczywiscie będzie downgrade tego Ghost Recona, ale szczerze to on nie wyglądał jakoś zaje.biscie. Ja się bardziej dziwie Battlefrontowi, który wyglada niesamowicie i ma chodzić w 60fpsach czyli na 100% będzie w 900p na ps4 i 720p na XO. 

Opublikowano

Ubi przeprasza za downgrade patrz_psow,czyli pewnie 2 zapowiedza na gamescom..

Nie 2 tylko remaster

Opublikowano

chyba jednak trzeba bedzie odlozyc kaske na tego morfeusza i ps4

KdzJW2.gif

:dynia:

Edytowane przez kermit

Opublikowano

y7MBBw.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Pieknie. Juz to widze. Morpheus + bieżnia na low + Order 1886 (bo tam sie tyle za kims chodzi), ale bedzie ultra realistyczne granie :banderas:

Opublikowano

:pawel:

ciekawe czy w pakiecie z morfeuszem będą dawać Aviomarin

Opublikowano

W symulator Tour de France grałbym jak wariat :banderas:

Jeszcze tylko dmuchający prosto w twarz wentylator dla większej immersji.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

z innej beczki, wymieni mi ktoś ze 3 exclusivy na ps4 i 3 na xone?

Opublikowano

na ps4 

bloodborne

na xbox one 

sunset overdrive

reszta to remastery, albo do zagrania gdzie indziej

Opublikowano

Na PS4 np. Bloodborne, Driveclub,Killzone i mnóstwo innych, na Xboxie to chyba Forza 5, Forza Horizon 2 i jeszcze jedna Forza na jesień będzie, reszta to multiplatformy, ale nie wiem dokładnie, Forza chyba też na windowsa ma wyjść.

Edit. A nie sorry Forza Horizon 2 to też na zeszłą generację jest. No to Forza 5 zostaje, ale to też tylko remaster dema Forzy 4 więc nie wiem czy się liczy.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Na PS4 mnóstwo innych

wymieniaj, ale tak conajmniej 8/10 

Opublikowano

-PS+

-Dynamiczne motywy

Opublikowano

knack

xd

Opublikowano

-PS+

-Dynamiczne motywy

-automatyczne odnawianie subskrypcji ps+

-raz w tygodniu konserwacja

Opublikowano

cisza tak jak myślałem, ps4 jedna gra warta zagrania buerk, ostatnia prawdziwa konsola to wii u, console gaming umiera i trzeba z tym przyhandlować

Opublikowano

Dlatego nie mam juz w ogole kompleksu kupki wstydu z ps3. Jak ja skoncze i kupie w koncu ps4 to wszystko nadrobie w miesiac xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.