Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ale wojne wygrywa ! Wystarczy, ze do Xa dokupi mocnego Peceta i Wii U i Playstation na ustach z pelnymi kolanami ! 

xD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

To obserwacja. Na każdy z tych sprzętów przyjdzie pora, mój laptop pikselówki ciągnie, więc do premiery Legion wystarczy mi to i One.

@izi: wszystko jest lepsze od posiadania PS4, góvna pyerdolonego bez gier. Posiadanie kilku sprzętów to już wisienka na torcie.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

wszyscy bedziecie spiewac inaczej w nadchodzacym roku 2016 

wyslane za pomoca NADKONSOLI

Opublikowano

wezyr ale ty grasz w dokładnie te same gry co posiadacze ps4, nie wiem co się tak burzysz

Opublikowano

Nie prawda - w Destiny ma dodatkowe striki, egzotyki i ...

a nie - sorry, pomylilem konsole.

Edytowane przez easye

Opublikowano

wezyr ale ty grasz w dokładnie te same gry co posiadacze ps4, nie wiem co się tak burzysz

Czy ja wiem? Rzadko gram w multiki (w tym roku W3, Destiny i DkS2), raczej kompletuję kolekcję eksów na One'a, bo te najczęściej są topowe w swoich gatunkach.

Opublikowano

topowe w swoich gatunkach  :mog:  :facepalmz:

Opublikowano

halo to arena czy tactical based fps?

Opublikowano

Wezyr wygrywa CW, "wisienka na torcie sa konsole ktorych nie posiada, mocny pecet, ktorego nie ma" i gierki, ktorym poswieca najwiecej czasu w tym roku - DS2, Destiny, Wiedzmin, ktorych na prozno szukac na

pyerdolonym góvnie bez gier

:dynia:

Opublikowano

halo to arena czy tactical based fps?

MMO

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Wezyr wygrywa CW, "wisienka na torcie sa konsole ktorych nie posiada, mocny pecet, ktorego nie ma" i gierki, ktorym poswieca najwiecej czasu w tym roku - DS2, Destiny, Wiedzmin, ktorych na prozno szukac na

pyerdolonym góvnie bez gier

:dynia:
Ty to masz nasrane w tej głowie...
Opublikowano

Ty też masz podobnie do jego. 

Robi się z ciebie taki zielony mendrek. 

Opublikowano

@up brawo dla pana  :lapka:

Opublikowano

et tu brute contra me?

Fajnie, że będąc jednym z niewielu obiektywnych graczy w temacie porównujesz mnie do Karola. Szkoda sobie język strzępić Adasiu, Rakout 4 i NFS już ograne?.

Opublikowano

Widzisz, Wezyr, jak cię w tym zielonym obozie nie szanują? Dołącz do obozu Sony, tutaj będziesz miał z kim nakur.wiać w Destiny.

Opublikowano

Ty też masz podobnie do jego. 

Robi się z ciebie taki zielony mendrek. 

ja przynajmniej nie neguje kazdego exclusiva, ktory wyszedl na Xbonie, bo sam dla tych paru exow kupilem konsole.

W tym temacie widzialem juz wszytsko - ale nadal wqrwiaja mnie pseudo gracze jarajace sie exami, ktorzy na koncu nawet ich nie kupuja.

Przyklad Wezyra z Bialegostoku nie jest odosobniony. Ile razy tutaj mozna przeczytac, ze Forza 6 GOTY, "ale jej nie kupie nawet 4 miesiace po premierze!". O HALO 5, ktore chcial sprzedac tydzien po premierze (bo za trudne!) czytalem od 2 edycji.

"Uwielbiam arkadowe wyscigi", ale DC to gooowno !

"Najwiecej gram w DS2", ale Bloodborne to goooowno !

Jaram sie Tomb Raiderem, ktorego tez nie kupie - Uncharted mnie nie interesuje - gooofno.

Kupilem Ona dla rewelacyjnych platformowek, ale Rachet to bedzie gooooowno !

i tak w kolo macieju.

Na koncu sie okazuje, ze 3/4 czasu typ spedza grajac w te same gry, na tych samych serwerach. Ziew.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tutaj się zgodze z easye, ale należy nie zapominać, że taka jest specyfika tego tematu odkąd pamietam to ludzie fapują nad grami w które nie zagrają byle tylko listy prawdy się zgadzały. 

Opublikowano

izi, przecież napisałem że rzadko gram w multiki, bo dosłownie kilka z nich. Większość czasu spędzam z dedykami. Czego Ty tu nie rozumiesz? Poza tym niejednokrotnie chwaliłem DC, ale mi bardziej podoba się Forza Horizon 2. Bloodborne? Uwielbiam.

Dlaczego taki jesteś? Dlaczego piszesz puste posty, przeinaczając moje słowa i potem Ci to musze raz jeszcze wykładać? No dlaczego taki jesteś?

Opublikowano

et tu brute contra me?

Fajnie, że będąc jednym z niewielu obiektywnych graczy w temacie porównujesz mnie do Karola. Szkoda sobie język strzępić Adasiu, Rakout 4 i NFS już ograne?.

Zmień płytę karolku.

Obiektywny gracz z jedną platformą. xdddddddd

To tak jakby Ficek lub właśnie karolek miał pisać coś o nintendo albo xboxie. :rotfl:

Widzę zabolało. :obama:

Już chyba izi jest bardziej obiektywny od ciebie mimo, że też gra w destiny. :/
No, ale przynajmniej miał platformy, o których się wypowiada. :reggie:

Edytowane przez Square

Opublikowano

ohhh cripple fight dwóch przeszczepów, takie urocze

Opublikowano

Nie ma jak to kłócić się na gry, w które się nie gra :P 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.