Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

dapo kup mi rok grania online na Steamie...oh wait :gayos:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

symulator grania na konsoli jest? [; 

Opublikowano

no już nie moge się doczekać aż będą rzucać klasyki z ps2 do ps+ xd

Opublikowano

Dapo, bo jest taka sprawa, mam telefon Sony i mocno mnie irytuje. To może jakaś Lumia piękny kawalerze?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

motorola moto x

paserka to za rogiem kolo pc fags

Edytowane przez dApo

Opublikowano

nic za darmo <: uprawiaj  :cebula:  poluj na  :bunny:  nie znasz dnia ani godziny  :gayos:

Opublikowano

daję dużo gierek dla PC Master Race :lapka: 

Ale dobrze, będę polował :rayos:

Opublikowano

a do czego w 2016 służy caly ten ps plus?

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Masz takiego fajnego szpanerskiego plusika przy avatarze

Opublikowano

Rok 2016 za pasem. Z tej okazji zielonym braciom zycze wielokrotnych i wielowymiarowych orgazmów podczas ogrywania fruktów, które są szykowane dla Nas pod światłym przewodnictwem miłościwie nam panującego cesarza Phila Spencera :xboss:  tj miedzy innymi Quantum Fucking Break :banderas: , Scalebound :banderas: , ReCore :banderas: , Gears Of War 4 :obama: and many many more...

Klapom, ale to li tylko z powodów humanitarnych życzę, aby nigdy im nie zabrakło środków przeciwbólowych z powodu pchnięć wielkim kolczastym dildosem w anusy, których korporacja Sory z Kazem na czele w nadchodzącym 2016-tym roku na pewno im nie poskąpi.

Pierwszy ruch frykcyjny juz nastapil, w postaci ogloszenia co dostana klapy w plusie w styczniu :kaz:

No i żeby jakieś gry na tego trójnoga z rumuńskiego plastiku w końcu się ukazały.

Nintendozboczuchom życzę, aby wraz z NX nastąpiło odrodzenie tej zacnej firmy Nintendrogo zwanej.

Na końcu blacharnia. Oprócz słów bezgranicznej pogardy dla podrasy "Czy mi pujdzie-owców" życzę, aby rak, który w zwykłym życiu na szczęście nie jest zaraźliwy nie okazał się zarazą w życiu growym, albowiem w 2016 roku na jedyne prawilne szpilowe tj konsolowe poletko zmierzają hurmem blacharskie nowotwory MOBA-podobne tj Paragon, Gigantic i inne szity np Battleborn. Nie dajcie się konsolowi bracia na to nabrać!

O zielonych patrycjuszy jestem spokojny, natomiast znając niebieskie januszostwo...cóż...może być różnie :taknieco:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Rumuński plastik. :obama:

Opublikowano

Na końcu blacharnia. Oprócz słów bezgranicznej pogardy dla podrasy "Czy mi pujdzie-owców" życzę, aby rak, który w zwykłym życiu na szczęście nie jest zaraźliwy nie okazał się zarazą w życiu growym, albowiem w 2016 roku na jedyne prawilne szpilowe tj konsolowe poletko zmierzają hurmem blacharskie nowotwory MOBA-podobne tj Paragon, Gigantic i inne szity np Battleborn. Nie dajcie się konsolowi bracia na to nabrać!

O zielonych patrycjuszy jestem spokojny, natomiast znając niebieskie januszostwo...cóż...może być różnie :taknieco:

Sylwester dopiero przed nami, a Czezare już widzę jedzie na mocarzu.

Opublikowano

gdyby czezare nie grał w takie gów,na to jeszcze może bym jego slowa traktował poważnie ale tak? :reggie:

Opublikowano

Ta sama półka co mraku i mendrak

Opublikowano

Ta sama półka co mraku i mendrak

Ja bym powiedzial,ze nawet polka nizej. Z postow mraku i medrka mozna sie chociaz posmiac a jak czytasz posty Czezare to sie jedynie mozesz zastanawiac czy rodzice go upuscili/blili albo czy tata mu do wanny wchodzil.

Opublikowano

Domowka na 30 osób, albo Zakopane z dwoma kumplami. Tu i tu nie chce mi się jechać, ale przecież nie będę siedział w domu i grał w gre, więc na coś trzeba się zdecydować.

:yao:

No dziwne żebyś siedział w domu i grał w grę jak na ps4 jest sam syf i malaria xD

Jak tam jaranko amplitude gdzie jest 10 kiepskich kawałków w kampanii ? :dynia:

Opublikowano

Kupił już? W temacie pisał DAY ONE

Opublikowano

gdyby czezare nie grał w takie gów,na to jeszcze może bym jego slowa traktował poważnie ale tak? :reggie:

A w co niby grałem?

Opublikowano

W battlefronta i internet explorera

Opublikowano

W guwnocoda. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.