Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Co wy dajecie jako exy. xDD

Opublikowano

a co z adminami emigrantami? Wysyłkę też pokrywają ?

Opublikowano

Tobie pozwalam Humciu. :**

A Wii zayebiste, wczoraj kilka godzin pykło nie wiadomo jak. Prześwietnie się bawiłem z Marianem. Naprawdę czułem, że gram w GRĘ, a nie produkt do robienia pieniędzy. Wszystko jest wykonane z taką pieczołowitością, Galaxy wygląda przegenialnie, no i te sterowanie. :fsg:

ragus ma rację, że grając na Nintendo człowiek czuje się znowu PRAWDZIWYM GRACZEM. :banderas:

Teraz jeszcze bardziej zapragnąłem posiadania WiiU i SUPER MARIO MAKER. 

vlcsnap-2015-05-18-01h47m00s174.png

Opublikowano

Potwierdzam.

Chętnie bym miał Wii gdyby nie te ceny gier.

Opublikowano

grę na wii U kupujesz używkę za 120 i sprzedajesz za 100 do 140zł, także spokojnie, wystarczy polować trochę ;-)

oczywiście nie dotyczy to third-party jak zombiu, mass effect i ninja gaiden (i nie twierdzę, że tym grom czegoś brakuje)

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Ale bomba, na Xone pojawiło się demo Bayonetty 2. WiiU traci najlepszego ex'a  :obama:

2k0h6r.jpg

Opublikowano

Ale bomba, na Xone pojawiło się demo Bayonetty 2. WiiU traci najlepszego ex'a  :obama:

2k0h6r.jpg

Wyedytowalbys chociaz ten one guide jak juz trollujesz

Opublikowano

2k0h6r.jpg

Zapomniałeś dodać :Coolface:

Opublikowano

Wyedytowałbyś chociaż ten głos jak już wstawiasz materiał na youtube.

Opublikowano

Zeratul: Bo Ty akurat myślisz, że ludzie w ogóle wiedzą co to jest.

Spartoliłeś Zer, trzeba było siedzieć i nagrywać kilogramy dla tych 5 widzów ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

nie ma jak pograć w bayonettę z dodatkowym lagiem, rozumiem, że easy-automatic-mode

Opublikowano

nie ma jak pograć w bayonettę z dodatkowym lagiem, rozumiem, że easy-automatic-mode

Odpaliłem na chwilę i laga nie stwierdziłem. Wszystko wchodzi w punkt łącznie z Witch Time.

Opublikowano

nie znaczy to, że go nie ma, bo jakiś tam zawsze będzie, na szczęście ludzki mózg potrafi sobie poradzić z tym - w grach jak bayonetta ucząc się kombinacji/skryptów przeciwników i pozwalając na nie odpowiednio wcześniej zareagować, w multi z żywymi randomami za to będzie gorzej,

ja nie używam wejścia video z xboxa one głównie z powodu tego, że jest to strata prądu, czy daje to cokolwiek więcej od mniejszej ilości zajętych portów hdmi w tv?

Opublikowano

Się zagłębiasz niepotrzebnie. Podłączyłem dla trolololo (normalnie mam podpięte NC+), ale hamburgeryzowany schabowy zepsuł zabawę, klapki pewnie by zawału dostały ;)

PS. Akurat w tym TV mam lag kilkanaście ms, więc pewnie z dodatkowym przez HDMI in mam może tyle co niektórzy w standardowych TV przy połączeniu bezpośrednim.

Opublikowano

Prawilnego a nie tam jakiś Roblox :daddy:

A zapomniał bym

NIC VS 4 :daddy:

skoro jezdzicie po yetim ze nie kupuje exow sony to slucham kto je kupil!!!

ps!

za(pipi)ista giereczka... ex konsolowy sony

https://youtu.be/2RNXQuhl95Y

Tak jak myślałem nikt, coś ta botciarnia to ka nawet

Nic vs nikt

Edytowane przez dApo

Opublikowano

Się zagłębiasz niepotrzebnie. Podłączyłem dla trolololo (normalnie mam podpięte NC+), ale hamburgeryzowany schabowy zepsuł zabawę, klapki pewnie by zawału dostały ;)

PS. Akurat w tym TV mam lag kilkanaście ms, więc pewnie z dodatkowym przez HDMI in mam może tyle co niektórzy w standardowych TV przy połączeniu bezpośrednim.

Nie wiem ja tam cały czas mam do xboxa podpięte ps4 albo wii u bo mi hdmi wejśc w tv brakuje. Przechodziłm tak project zero, xenoblade x , until dawn, dragon quest heroes i kilka innych w tym gram w pes 2016 ze znajomymi. Ani razu laga nie stwierdziłem. LAg jest jak streamujesz przez sieć minimalny i w ori to odczułem jak timing skoków mi nie wchodził. Za to po hdmi 0 laga.

Opublikowano

No przecież napisał, że mu wejść hdmi brakuje. 

Opublikowano

Mam 2 wejścia hdmi jedno zajmuje cyfra bo kobitka często ogląda jak wraca z pracy. A drugie moje zabawki. Łatwiej mi do xboxa podłączać różne konsole niż do tv z tyłu. :) Muszę sobie kupić nowy tv ale na razie moja ponad 7 letnia bravia full hd świetnie działą. Sony kiedyś robiło porządne sprzęty nie to co trójnóg :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

No przecież napisał, że mu wejść hdmi brakuje.

Źle przeczytałem :)

Ale już chyba bym wolał jakiegoś splitera hdmi dokupić.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Muszę sobie kupić nowy tv ale na razie moja ponad 7 letnia bravia full hd świetnie działą. Sony kiedyś robiło porządne sprzęty nie to co trójnóg :)

Moja ma jakieś pięć lat ciężkiej pracy za sobą w tym jedną przeprowadzkę i jedyne co ją boli to jedem martwy piksel, który pojawił się kilka miesięcy po zakupie. Chętnie bym ją już wymienił, bo w obecnym pokoju aż się prosi o coś większego niż 40 cali, ale skubana nie chce zdechnąć. :obama:

Teraz Sony już nie robi jak dobrych TV?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

fajnie sobie odpowiadasz nie ma co

wpis taktyczny no offense

http://www.psxextreme.info/topic/112092-boski-wojownik-z-krwi-i-kosci/?p=3632140

Edytowane przez dApo

Opublikowano

Tak słyszałem.

Opublikowano

ja slysze duzo rzeczy, 10% jest do wykorzystania [; reszta piach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.