Skocz do zawartości

Ash vs Evil Dead - 2015 - Showtime

Featured Replies

Opublikowano

Znowu

demon, spoko opcja, bo jego design gniecie jaja, Ciekawe czy Ash odzyska dłon, jakies egzorcyzmy, przyszyc i gotowe

Edytowane przez Shen

• Odpowiedzi 346
  • Wyświetleń 23,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Wczorajszy odcinek niezbyt mnie porwał, imo najgorszy do tej pory.

Opublikowano

dobry trip w tym odcinku no i wszystko wskazuje na to że ash i ekipa odwiedza niesławną chatkę w lesie \m/.

Opublikowano

Wczorajszy odcinek niezbyt mnie porwał, imo najgorszy do tej pory.

Tylko dlatego, że te odcinki są zbyt krótkie. Kto przy zdrowych zmysłach w dzisiejszych czasach kręci 25minutowe odcinki?

Opublikowano

Pięknie że mają sporo ciekawych pomysłów i odcinki nie nudzą schematami.

Opublikowano

Ostatnie dwa odcinki powinny byc puszczone jako jeden. W sumie fajna akcja byla, choc brakuje mi wiekszej ilosci suchych tekstow Asha.

Opublikowano

Ja mówię, że jak wyjdzie cały sezon to trzeba sobie zrobić powtórkę, ale po pilocie oglądać przynajmniej po dwa odcinki naraz bo za bardzo to jest poszatkowane.

Opublikowano

Marudzicie, mi tam sie podobaja te krotkie odcinki, nie nudza i nie mam ochoty przewijac. 

Opublikowano

No niewiem 2 ostatnie odcinki w moim odczuciu przyhamowały ostro. Dobrze ze motyw z El brujo się skończył. I jezeli dobrze kumam to Xena jest siostrą Annie Knowby i ściga Asha by go kill'em za siore ? To wkońcu gdzie jest umiejscowiony serial bo myślałem ze po Armii Ciemności (chociaż były jeszcze gry ale juz niewiem czy one wliczają się do kanonu czy wogole jest tu mowa o jakimkolwiek kanonie). Zgubiłem się.

Opublikowano

podobno przez jakieś prawne zawiłości army of darkness nie może być bezpośrednio wspominane, ale implikacja jest taka że wydarzenia z tej części są kanoniczne.

Opublikowano

Nom, a Raimi cały czas próbuje zdobyć prawa do AoD, więc może w przyszłości Ash już będzie mógł powiedzieć "Hail to the king, baby!".

Opublikowano

No to teraz tak ... W końcówce Evil Dead 2 Asha przeniesiono do przeszłości. Nastepnie w Armii zrobił o jednego łyka mikstury za dużo co poskutkowało tym iż obudził sie 100 lat później niż mial. Nie pamietam jak w tym wszystkim wchodzi gra z PSXa (i Dreamcasta) ale no kurde wydaje sie to troche nie trzymające sie przyslowiowej dupy. 

Opublikowano

Gry się nie liczą kompletnie.

Co do zakończeń AoD, to Sam Raimi mówił kiedyś, że oba są kanoniczne, ale teraz chyba zrozumiałym jest, że liczy się to gdzie Ash wylądował w teraźniejszości i bronił S-marta.

Opublikowano

Nowy odcinek trzyma poziom, jako zagorzały zwolennik filmów mówię to z czystym sumieniem.

Opublikowano

spoko motyw ze szkieletem, prawie jak terminator XD

to już po Xenie? Bo w sumie nie do końca pokazali czy 'wybuchła' w tym ognisku czy może demon zabrał ją do 'swojego wymiaru'

Opublikowano

Pewnie wróci. Ten serial jest podejrzanie dobry, jeszcze ani razu nie było chuyowego odcinka :lapka:

Opublikowano

ale jatka w ostatnim odcinku, dzieciak czy krajalnica :obama:

Opublikowano

Przegapilem czy nie pokazali co sie stało z dłonią?

Opublikowano

:lapka: gdzieś uciekła ale coś czuje że zrobi wielki comeback w chatce :banderas:

Opublikowano

odcinki 8,9 i 10 to powinien być jeden wielki rozpie.rdol w chatce. byłoby prawie jak evil dead 3 :obama:.