Opublikowano 22 listopada 20159 l Znowu demon, spoko opcja, bo jego design gniecie jaja, Ciekawe czy Ash odzyska dłon, jakies egzorcyzmy, przyszyc i gotowe Edytowane 22 listopada 20159 l przez Shen
Opublikowano 24 listopada 20159 l dobry trip w tym odcinku no i wszystko wskazuje na to że ash i ekipa odwiedza niesławną chatkę w lesie \m/.
Opublikowano 24 listopada 20159 l Wczorajszy odcinek niezbyt mnie porwał, imo najgorszy do tej pory. Tylko dlatego, że te odcinki są zbyt krótkie. Kto przy zdrowych zmysłach w dzisiejszych czasach kręci 25minutowe odcinki?
Opublikowano 24 listopada 20159 l Autor Szkoda, że takie krótkie, mimo wszystko z odcinka na odcinek jaram się coraz bardziej.
Opublikowano 25 listopada 20159 l Pięknie że mają sporo ciekawych pomysłów i odcinki nie nudzą schematami.
Opublikowano 2 grudnia 20159 l Ostatnie dwa odcinki powinny byc puszczone jako jeden. W sumie fajna akcja byla, choc brakuje mi wiekszej ilosci suchych tekstow Asha.
Opublikowano 2 grudnia 20159 l Ja mówię, że jak wyjdzie cały sezon to trzeba sobie zrobić powtórkę, ale po pilocie oglądać przynajmniej po dwa odcinki naraz bo za bardzo to jest poszatkowane.
Opublikowano 2 grudnia 20159 l Marudzicie, mi tam sie podobaja te krotkie odcinki, nie nudza i nie mam ochoty przewijac.
Opublikowano 2 grudnia 20159 l No niewiem 2 ostatnie odcinki w moim odczuciu przyhamowały ostro. Dobrze ze motyw z El brujo się skończył. I jezeli dobrze kumam to Xena jest siostrą Annie Knowby i ściga Asha by go kill'em za siore ? To wkońcu gdzie jest umiejscowiony serial bo myślałem ze po Armii Ciemności (chociaż były jeszcze gry ale juz niewiem czy one wliczają się do kanonu czy wogole jest tu mowa o jakimkolwiek kanonie). Zgubiłem się.
Opublikowano 2 grudnia 20159 l podobno przez jakieś prawne zawiłości army of darkness nie może być bezpośrednio wspominane, ale implikacja jest taka że wydarzenia z tej części są kanoniczne.
Opublikowano 2 grudnia 20159 l Nom, a Raimi cały czas próbuje zdobyć prawa do AoD, więc może w przyszłości Ash już będzie mógł powiedzieć "Hail to the king, baby!".
Opublikowano 2 grudnia 20159 l No to teraz tak ... W końcówce Evil Dead 2 Asha przeniesiono do przeszłości. Nastepnie w Armii zrobił o jednego łyka mikstury za dużo co poskutkowało tym iż obudził sie 100 lat później niż mial. Nie pamietam jak w tym wszystkim wchodzi gra z PSXa (i Dreamcasta) ale no kurde wydaje sie to troche nie trzymające sie przyslowiowej dupy.
Opublikowano 2 grudnia 20159 l Gry się nie liczą kompletnie. Co do zakończeń AoD, to Sam Raimi mówił kiedyś, że oba są kanoniczne, ale teraz chyba zrozumiałym jest, że liczy się to gdzie Ash wylądował w teraźniejszości i bronił S-marta.
Opublikowano 3 grudnia 20159 l Nowy odcinek trzyma poziom, jako zagorzały zwolennik filmów mówię to z czystym sumieniem.
Opublikowano 9 grudnia 20159 l spoko motyw ze szkieletem, prawie jak terminator XD to już po Xenie? Bo w sumie nie do końca pokazali czy 'wybuchła' w tym ognisku czy może demon zabrał ją do 'swojego wymiaru'
Opublikowano 9 grudnia 20159 l Pewnie wróci. Ten serial jest podejrzanie dobry, jeszcze ani razu nie było chuyowego odcinka
Opublikowano 10 grudnia 20159 l odcinki 8,9 i 10 to powinien być jeden wielki rozpie.rdol w chatce. byłoby prawie jak evil dead 3 .