Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo Wars 2

Featured Replies

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko mogli w ramach bety dać kilka misji single player. Bo nie dane mi było dokończyć ani jednej rozgrywki multi. Gra zawieszała konsolę. Tak czy inaczej, wersję Ultimate raczej zakupię.

• Odpowiedzi 209
  • Wyświetleń 73,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 343 klasycznie zakończyło grę cliffhangerem... irytujące to już jest. Przez to gra fabularnie jako całość rozczarowuje, ale jako pomost między Halo 5 a Halo 6 może być znakomite, o ile padalce z 343 b

• Ahh jeszcze zapomniałem wspomnieć. CGI zrobione na potrzeby gry to orgazm dla fana Halo. Już te w jedynce robiły robotę, ale tutaj widać te 8 lat różnicy w jakości. Absolutny majstersztyk. Lepszego CG

• <3 <3 <3 jeden z najlepszych motywów muzycznych z całego uniwersum

Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że jak gra nie będzie w lutym dobrze zoptymalizowana to opóźnią premierę i dopracują. Czekam 7 lat poczekam i 3-4 miesiące dłużej. 

Opublikowano

Prawdziwa Beta albo właściwie Alpha, demo lubi się zawiesić, podoba mi się, ładnie wygląda i przyjemnie się gra.

Opublikowano

Halo Wars 1 wspominam bardzo miło, liczę na dwójkę i CHYBA się nie zawiodę - pogrywając w betę brakuje mi jednak efektu "WOW!".
Całkiem solidny projekt, ale bez szczególnego polotu, właściwie wszystko jest rozwinięciem elementów gameplayu z jedynki..hm...

Opublikowano
  • Autor

szczerze pier/dolę tą betę. Ja rozumiem że stadium gry jest wczesne, ale mija już tydzień od jej wypuszczenia i gra nadal się wiesza albo na starcie, albo na tutorialu albo po załadowaniu meczu i tak w kółko. Nie dałem rady zagrać nawet meczu. Dobrze że to beta multi to nie mam żalu większego - online w RTSach mnie nie interesuje.

ale ta muzyka w menu... jeez. Jest piękna

Opublikowano
  • Autor

ok udało mi się zagrać, okazało się że jakiś myk trzeba zrobić w menu z przyciskiem B żeby sie nie zwiesiło :F

baaardzo fajnie się w to gra, w Halo Wars grałem z 6 lat temu ale tutaj bo krótkiej chwili już ogarniałem o co chodzi.

szkoda że zostałem po 20 minutach zgnieciony jak robak przez chmarę covenantów xD

aqmU7bM.gif

tak to jest jak człowiek lubi rozbudowywać bazę i zwiedzać mapę, dlatego nie lubię online w rtsach bo tam liczy się głównie to kogo pierwszy zrashuje :/

szkoda że nie ma w grze jakiegoś skirmisha gdzie można na spokojnie pograć z AI, byłby czas na poznanie mechaniki i jednostek.

Opublikowano

Ja trochę na Twitchu oglądałem i jest kozak. Dla mnie ta gra to singiel + skirmish. Multi pewnie nie będę tykał, bo granie z cyborgami w RTS'y jest gorsze niż cokolwiek innego :P

Opublikowano
  • Autor

hehe, dzisiaj zagrałem drugi mecz, znowu mój sojusznik odpuścił na początku gry więc grałem 1v2 ale tym razem stawiałem opór i mecz trwał 40 min.

Przyjemnie się w to gra ale widać że gra zrobiona jest bardziej do 2v2 i 3v3 aniżeli solówek. Podejrzewam że mecz 1v1 ciągnąłby się niemiłosiernie długo.

Opublikowano

Wchodzę na twitcha, znalazłem pierwsze Halo Wars, a tam graczowi w menu pokazuje prawie tysiąc graczy online. Nieźle.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy trailer od Blur'a, na razie tylko z Twitcha:

https://www.twitch.tv/rtxballroomd/v/75845794?t=3h21m40s

EDYTA: O maj gad jaki dobry  :fsg:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Szkoda tylko że Halo Wars: Definitive Edition w edycji Ultimate będzie w postaci kodu, a nie będzie na płycie. Tak przynajmniej podaje Amazon.com.

Tak czy inaczej, składam pre-order jak tylko się pojawi.

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

A na co komu plyta jak i tak bedzie sie mialo HW2. Zreszta watpie zeby remaster wyszedl osobno na plycie. Raczej tylko cyfrowa dystrybucja.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Opublikowano

Będzie miazga. Widać, że idą w identyczne klimaty jak w jedynce. Jak to dobrze rozegrają, to może być najlepiej opowiedziana historia ze wszystkich gier w uniwersum Halo. Powinni w te same nuty uderzyć w Halo 6.

PS. Podobno w Multi mają być Promrtheanie *_*

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Chyba nie było tych artów:

HW2C-Scarabs.png

Halo%2Bwars%2B2%2Bresearch%2Bbase%2Bconc

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Świetnie te jednostki wyglądają. Gdzie to w ogóle znalazłeś?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

• 1 miesiąc temu...