Skocz do zawartości

Halo Wars 2

Featured Replies

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko mogli w ramach bety dać kilka misji single player. Bo nie dane mi było dokończyć ani jednej rozgrywki multi. Gra zawieszała konsolę. Tak czy inaczej, wersję Ultimate raczej zakupię.

• Odpowiedzi 208
  • Wyświetleń 62,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 343 klasycznie zakończyło grę cliffhangerem... irytujące to już jest. Przez to gra fabularnie jako całość rozczarowuje, ale jako pomost między Halo 5 a Halo 6 może być znakomite, o ile padalce z 343 b

• Ahh jeszcze zapomniałem wspomnieć. CGI zrobione na potrzeby gry to orgazm dla fana Halo. Już te w jedynce robiły robotę, ale tutaj widać te 8 lat różnicy w jakości. Absolutny majstersztyk. Lepszego CG

• <3 <3 <3 jeden z najlepszych motywów muzycznych z całego uniwersum

Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że jak gra nie będzie w lutym dobrze zoptymalizowana to opóźnią premierę i dopracują. Czekam 7 lat poczekam i 3-4 miesiące dłużej. 

Opublikowano

Prawdziwa Beta albo właściwie Alpha, demo lubi się zawiesić, podoba mi się, ładnie wygląda i przyjemnie się gra.

Opublikowano

Halo Wars 1 wspominam bardzo miło, liczę na dwójkę i CHYBA się nie zawiodę - pogrywając w betę brakuje mi jednak efektu "WOW!".
Całkiem solidny projekt, ale bez szczególnego polotu, właściwie wszystko jest rozwinięciem elementów gameplayu z jedynki..hm...

Opublikowano
  • Autor

szczerze pier/dolę tą betę. Ja rozumiem że stadium gry jest wczesne, ale mija już tydzień od jej wypuszczenia i gra nadal się wiesza albo na starcie, albo na tutorialu albo po załadowaniu meczu i tak w kółko. Nie dałem rady zagrać nawet meczu. Dobrze że to beta multi to nie mam żalu większego - online w RTSach mnie nie interesuje.

ale ta muzyka w menu... jeez. Jest piękna

Opublikowano
  • Autor

ok udało mi się zagrać, okazało się że jakiś myk trzeba zrobić w menu z przyciskiem B żeby sie nie zwiesiło :F

baaardzo fajnie się w to gra, w Halo Wars grałem z 6 lat temu ale tutaj bo krótkiej chwili już ogarniałem o co chodzi.

szkoda że zostałem po 20 minutach zgnieciony jak robak przez chmarę covenantów xD

aqmU7bM.gif

tak to jest jak człowiek lubi rozbudowywać bazę i zwiedzać mapę, dlatego nie lubię online w rtsach bo tam liczy się głównie to kogo pierwszy zrashuje :/

szkoda że nie ma w grze jakiegoś skirmisha gdzie można na spokojnie pograć z AI, byłby czas na poznanie mechaniki i jednostek.

Opublikowano

Ja trochę na Twitchu oglądałem i jest kozak. Dla mnie ta gra to singiel + skirmish. Multi pewnie nie będę tykał, bo granie z cyborgami w RTS'y jest gorsze niż cokolwiek innego :P

Opublikowano
  • Autor

hehe, dzisiaj zagrałem drugi mecz, znowu mój sojusznik odpuścił na początku gry więc grałem 1v2 ale tym razem stawiałem opór i mecz trwał 40 min.

Przyjemnie się w to gra ale widać że gra zrobiona jest bardziej do 2v2 i 3v3 aniżeli solówek. Podejrzewam że mecz 1v1 ciągnąłby się niemiłosiernie długo.

Opublikowano

Wchodzę na twitcha, znalazłem pierwsze Halo Wars, a tam graczowi w menu pokazuje prawie tysiąc graczy online. Nieźle.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy trailer od Blur'a, na razie tylko z Twitcha:

https://www.twitch.tv/rtxballroomd/v/75845794?t=3h21m40s

EDYTA: O maj gad jaki dobry  :fsg:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Szkoda tylko że Halo Wars: Definitive Edition w edycji Ultimate będzie w postaci kodu, a nie będzie na płycie. Tak przynajmniej podaje Amazon.com.

Tak czy inaczej, składam pre-order jak tylko się pojawi.

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

A na co komu plyta jak i tak bedzie sie mialo HW2. Zreszta watpie zeby remaster wyszedl osobno na plycie. Raczej tylko cyfrowa dystrybucja.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Opublikowano

Będzie miazga. Widać, że idą w identyczne klimaty jak w jedynce. Jak to dobrze rozegrają, to może być najlepiej opowiedziana historia ze wszystkich gier w uniwersum Halo. Powinni w te same nuty uderzyć w Halo 6.

PS. Podobno w Multi mają być Promrtheanie *_*

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Chyba nie było tych artów:

HW2C-Scarabs.png

Halo%2Bwars%2B2%2Bresearch%2Bbase%2Bconc

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Świetnie te jednostki wyglądają. Gdzie to w ogóle znalazłeś?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

• 1 miesiąc temu...