Opublikowano 23 października 20159 l Carolek ja Cie mialem wieczorem na zielono, teraz jestem offline.
Opublikowano 24 października 20159 l Nice. Dzieki takim kartom Ability Cancel ma sens. Ragus ile grasz juz w pokemony? Orientujesz sie co nieco na temat Black and White? Chcialem zapytac dlaczego kody i boosterki do tego sa obecnie takie drogie? Sa tam jakies niedopstene rarytasy czy co? Mało, od sierpnia. Teraz trochę więcej bo mam przerwę od "dużych" gier. A kody są drogie, pewnie dlatego, że tych boosterków nie ma w sklepie w grze.
Opublikowano 24 października 20159 l Zachęciliście mnie do gry. Nick to tradycyjnie xtomashx . Dodawajcie
Opublikowano 24 października 20159 l Kojarze chyba invite na PSN z tym nickiem, ale to bylo zanim sprzedalem PS4 i nie zdarzylem dodac xD
Opublikowano 24 października 20159 l Salamence? Brak Energy u Veliusa? Zawsze szanowałem Dlatego właśnie je,bać theme decki. Wystarczyło, żebyś miał jedną thunder energię, żeby zabić mi Swablu/Fletchlinga Mancentrciem i gra jest twoja. Rzuty monetą też były kozackie xD Edytowane 24 października 20159 l przez ragus
Opublikowano 24 października 20159 l Ale mam za(pipi)isty avatar jak jest przekrecony w druga strone PETARDA Wstawiam obiecane zdjęcie figurki
Opublikowano 24 października 20159 l Kij z figurką, to był tylko pretekst do pokazania mojego Full Art Trainera . Figurka i tak wraca do szafy. Edytowane 24 października 20159 l przez ragus
Opublikowano 24 października 20159 l Widzialem jak koles gral w pokemonsy online i mial kupe full artów. Jednak robi to roznice wizualna przy grze i nie dziwie sie ze ludzie na nie poluja. Kiedy jeszcze zagramy cos theme deckami?
Opublikowano 24 października 20159 l Jutro od 16 mogę grać, dzisiaj już ciężko będzie. Theme decki srim decki. Kiedy gramy customy?
Opublikowano 24 października 20159 l Jak ogarne co chce zlozyc i czy korzystac z guide'a czy samemu sobie zlozyc fail deck
Opublikowano 24 października 20159 l Daj spokój, ja mam deck na pale robiony pewnie i tak wygrasz xD Zero taktyki, synergi itd,
Opublikowano 24 października 20159 l Ja jeszcze z komputerem trenuje ;p Cały czas theme deck i chcę rozwalić każdego z ligi złotej, platynowej i city champions na 4 gwiazdki (bo po razie już dostali cała 36). Za każdego będzie booster więc jeszcze 34 mam do zgarnięcia, a później będę myślał nad customem ;]
Opublikowano 24 października 20159 l Ja cos jutro moge ale pewnie po 19. Theme decki albo moj nowy przetestuje sobie czy ma w ogole sens ;p
Opublikowano 24 października 20159 l O ile zayebista jest ta gra, o tyle daje 100% wiecej fun'u jak sie gra z kims z forumka i mozna pogadac o strategiach albo co sie otworzylo z paczki.
Opublikowano 24 października 20159 l Dajcie jakieś dokładniejsze namiary na miejsca gdzie kupujecie boostery. Na ebayu znajduje mi tylko fizyczne.
Opublikowano 24 października 20159 l "Pokemon code online" Ewentualnie jak Cie interesuje jakis konkretny booster to jego nazwa + "code". Potem dajesz CALY SWIAT, albo worldwide + free shipping only i masz jak na tacy.
Opublikowano 24 października 20159 l Czy te tematyczne boostery dają też karty z innych setów? Bo widzę np base xy 10x po 3 dolce.
Opublikowano 24 października 20159 l Dzięki, na pewno się zainteresuję. Btw. mam jedną sztukę Shadow Circle do oddania, mogę Ci ją dać za byle co, dalej zainteresowany?