Opublikowano 19 listopada 202519 lis Prawdziwy biznesman waży w sklepiehttp://twitter.com/Geo_AW/status/1990183828774932725Hm, czemu się nie embeduje
Opublikowano 19 listopada 202519 lis W Pokemonach już się nie da z tego co kojarzę. Japońskie za to można wykrywaczem metalu
Opublikowano 21 listopada 202521 lis A była podobna fotka, jak ktoś w rossmannie czy empiku ważył. Ale tak jak Szwed napisał, metoda już nie działa.
Opublikowano 17 lutego17 lut No i już po Pokémon Europe International Championships 2026 w Londynie! To był wyczerpujący weekend, a ja już drugi rok z rzędu miałem okazję być jednym z kilkuset sędziów na tym wydarzeniu, które było też największym eventem Pokémon na Zachodzie (co pewnie przebije NAIC, ale to nic, cieszmy się, póki możemy). Ale wracając do karcianki: było prawie 5000 graczy we wszystkich kategoriach, z czego ponad 4000 w kategorii Masters (czyli 16+).Pomimo tego, że meta jest już strasznie nudna i męcząca (praktycznie od premiery Phantasmala nic się nie zmieniło – mieliśmy grać z Ascended Heroes ale przesunięto jego legalność), to i tak było fajnie. Na wspomnienie zasługuje jeden z naszych Seniorów (środkowa kategoria wiekowa), w której Maurycy, nasz senior z Katowic, zajął drugie miejsce! Tak wysoko na internationalsach chyba jeszcze nikt z naszych nie był.Co poza tym? Mnóstwo side eventów, różnych aktywności, cosplayerek i tak dalej – nie można było się nudzić. Cholera, chciałbym pojechać jeszcze na Mistrzostwa Świata w San Francisco, ale pewnie w tym roku się nie uda.Standardowo trochę zdjęć: Edytowane 17 lutego17 lut przez Szwed
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W dniu 17.02.2026 o 18:08, Szwed napisał(a):No i już po Pokémon Europe International Championships 2026 w Londynie! To był wyczerpujący weekend, a ja już drugi rok z rzędu miałem okazję być jednym z kilkuset sędziów na tym wydarzeniu, które było też największym eventem Pokémon na Zachodzie (co pewnie przebije NAIC, ale to nic, cieszmy się, póki możemy). Ale wracając do karcianki: było prawie 5000 graczy we wszystkich kategoriach, z czego ponad 4000 w kategorii Masters (czyli 16+).Pomimo tego, że meta jest już strasznie nudna i męcząca (praktycznie od premiery Phantasmala nic się nie zmieniło – mieliśmy grać z Ascended Heroes ale przesunięto jego legalność), to i tak było fajnie. Na wspomnienie zasługuje jeden z naszych Seniorów (środkowa kategoria wiekowa), w której Maurycy, nasz senior z Katowic, zajął drugie miejsce! Tak wysoko na internationalsach chyba jeszcze nikt z naszych nie był.Co poza tym? Mnóstwo side eventów, różnych aktywności, cosplayerek i tak dalej – nie można było się nudzić. Cholera, chciałbym pojechać jeszcze na Mistrzostwa Świata w San Francisco, ale pewnie w tym roku się nie uda.Standardowo trochę zdjęć:Polecasz jakieś decki nie za milion monet? Myślę, zeby zlozyc jakas talie i pograc w lokalnym sklepie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. O ile Ci się nie spieszy to poczekaj do 10 kwietnia bo jest rotacja i dopiero wtedy się wyklaruje co u nas będzie dobre (niby Japończycy już grają, ale ich meta jest zawsze inna niż u nas).Ale chciał nie chciał pewnie dalej Dragapult ex będzie na górze rankingów.Jak chcesz totalnie tani deck to złóż sobie Festival Lead Box.Wszystkie decki znajdziesz na limitless.com, tam warto przejrzeć co jest grane na turniejach.