Skocz do zawartości

Pokemon - Karcianka

Featured Replies

Opublikowano

Wjebałem się na mine i kupiłem sobie ten zestaw, 4 boostery miały być w środku, no i były, ale tylko 2 z nowego dodatku.

Przechwytywanie.JPG

Chociaż coś poleciało na otarcie łez

Przechwytywanie2.JPG

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 152,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, jestem po dwóch dniach EUIC, czyli mojego pierwszego dużego eventu pokemonowego. Wrzucili mnie od razu na głęboką wodę, bo poszedłem jako floor judge na mastersów pierwszego dnia, ale dałem rad

• Żeby nie było, że trollowałem    

• Znowu sie wkreciłem przez jednego forumowicza i kupiłem juz chyba z 300 paczek xd

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Pięknie prezentują się te kapcioszki, ale na tym etapie już jestem praktycznie pewien, że w Pokemonach postawiono wszystko na Trading i kompletnie olano Game.

Nie no ligi i turnieje ciągle są, Skończyło się tylko casualowe zbieranie kart tak jak u mnie, że raz na jakiś czas kupowałem paczki czy jakies pojedyńcze karty. Za granica to z palet pojebusy ściągają jak jest dostawa i się leja o karty. U nas to juz nawet sklepy skalpują i nie kupisz nic w sugerowanych cenach.

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał(a):

Za granica to z palet pojebusy ściągają jak jest dostawa i się leja o karty.

Taaaa, widziałem nawet jak whale zabierał dzieciakowi z rąk pudła z kartami, kompletne zezwierzęcenie. :/

Powiedziałbym, że warto wprowadzać jakieś limity, ale niestety balonik jest obecnie tak napompowany, że Nintendo pewnie zaciera jedynie rączki i liczy pieniądze.

Opublikowano

a mi wróciła karta z gradingu, ale niestety szału ni ma.

IMG_9275.JPG