Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Wjebałem się na mine i kupiłem sobie ten zestaw, 4 boostery miały być w środku, no i były, ale tylko 2 z nowego dodatku.Chociaż coś poleciało na otarcie łez
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Pięknie prezentują się te kapcioszki, ale na tym etapie już jestem praktycznie pewien, że w Pokemonach postawiono wszystko na Trading i kompletnie olano Game.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):Pięknie prezentują się te kapcioszki, ale na tym etapie już jestem praktycznie pewien, że w Pokemonach postawiono wszystko na Trading i kompletnie olano Game.Nie no ligi i turnieje ciągle są, Skończyło się tylko casualowe zbieranie kart tak jak u mnie, że raz na jakiś czas kupowałem paczki czy jakies pojedyńcze karty. Za granica to z palet pojebusy ściągają jak jest dostawa i się leja o karty. U nas to juz nawet sklepy skalpują i nie kupisz nic w sugerowanych cenach.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 1 minutę temu, Shen napisał(a):Za granica to z palet pojebusy ściągają jak jest dostawa i się leja o karty.Taaaa, widziałem nawet jak whale zabierał dzieciakowi z rąk pudła z kartami, kompletne zezwierzęcenie. :/Powiedziałbym, że warto wprowadzać jakieś limity, ale niestety balonik jest obecnie tak napompowany, że Nintendo pewnie zaciera jedynie rączki i liczy pieniądze.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. ETB w dobrej cenie, na allegro od 339zł się zaczynająhttps://www.empik.com/karty-pokemon-tcg-scarlet-violet-destined-rivals-elite-trainer-box-the-pokemon-company-international,p1605015549,zabawki-p