Opublikowano 15 września 20159 l Postanowilem zalozyc temat o laskach w muzie z tych klimatow. Mozna by bylo pogadac o kobietach ktore sa na wokalach w zespolach rockowych/metalowych i podeslac linki do kawalkow. Jako ze to zakladalem to ide na pierwszy ogien:
Opublikowano 15 września 20159 l Mia Matsumiya z Kayo Dot... o jenysiu, do dziś pamiętam jej skrzypce. I nogi. Laura z Kylesy przy bliższym poznaniu bardzo spoko. Jeszcze nie wiem jaka jest Julie Christmas, ale zakładam, że też spoko.
Opublikowano 15 września 20159 l Nie wiem czy to jest rock metal czy brudgranie, ale Hayley fajna kobieta.
Opublikowano 15 września 20159 l Maria Brink ma świetny głos i nieźle prosperujący zespół. Jeśli chodzi o wygląd: trochę za duże cycki i wygląda jak po detoksie. Tę wariatkę kochałbym całym sercem (i nie tylko). Lzzy Hale mogłaby mnie pogryźć <3 Babes in Toyland, cały girlsband w moim ulubionym stylu grania, czyli grungu. Kat Bjelland też w moim typie blondynki. 1/2 Taylor Momsen z The Pretty Reckless. Rasowa sucz. Ślinię się na nią jak żyd na pieniądze. Zespół raczej słabiutki, więc wrzucę cover. 2/2 Edytowane 15 września 20159 l przez WezyrBiałegostoku
Opublikowano 16 września 20159 l evanescence - check, paramore - check, brakuje tylko królowej hardkoru avril lavigne
Opublikowano 16 września 20159 l Po pierwsze Lucia z kmfdm <3 Ładnie śpiewa także PJ Harvey, mogłaby w końcu nagrać coś nowego. Edit: jeszcze oczywiście Nic Endo z Atari Teenage Riot jest przyjemna babka. Edytowane 16 września 20159 l przez Totamten
Opublikowano 16 września 20159 l No co jest z wami je.bane lewaczki. Łysa lesba murzynmurzynmurzynka. Nie wiem czy wege, ale śpiewa o ziemniaczkach