Jump to content

FIFA 16 Ultimate Team

Labtec

Recommended Posts

@easye

Ja ściągałem wersje na androida i nie było żadnych problemów (samsung z androidem 4.4.2). Może masz jakaś nie wspieraną wersję OS ?

Po 2 dniach się udało zrobić całkiem sensowny team oparty na ligue 1: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=h8MSJ4manLWAl:FFA16PS4.

Opłaca się grać ten nowy tryb "draft". Po 4 wygranych meczach dostałem 1 złotą paczkę premium + 1 specjalną (12 złotych rzadkich zawodników). Później tylko transfery i można budować konkretną pakę do zwykłego FUTa :)

Edited by karmaster

Sprobuj odinstalowac I zainstalowac ponownie tez u mnie byly problemy z aplikacja na Lumi. Z tego co ludzie pisza na forum to problem jest znany wiec napewno to z czasem naprawia, w poprzedniej edycji rynek na smatfonach nie dzialal.

Tryb draftu to jest ogien zamiast na paczki wydawac mozna kupic token do draftu a szanse na wylosowanie czegos lepszego wzrastaja, no i mozna pograc naprawde "fajnymi" zawodnikami, Legendami ktorzy kosztuja miliony doslownie

• Downvote 1

a zalogowałeś się na to samo konto origin na webbapp co na konsoli?

Tak, na ten sam mail itp. :<

Ja raz sprobowalem Draft, sezon ale offline. Wygralem 2 pierwsze mecze i 3 dostalem :( / zgarnalem za to 2 paczki zlote i 1 zlota premium.

Te zetony do draftu dostaje sie co jakis czas? Czy jest tylko 1 na start a pozniej trzeba placic te 15000 monet albo 300 pointsow?

Trzeba, można jeszcze w paczce dostać jak się ma fart. Ja wczoraj podczas kilku ostatnich godzin EA access postanowiłem po handlować. W godzinę z 15k zrobiłem 25k a przy tym bawilem się klawo. Dzisiaj kupuje fulla i buduje pierwszy złoty skład. Postawie na ligę Bbva z Vietto w napadzie i Krychowiaku na pomocy. Obu już mam, na resztę będę miał 25k więc cos się złoży. Skład od fitness mam srebrny z Championship 2 (4 tysiące) wygralem 10 ligę, można pograć z przyjemnością, w 15 srebrne karty były niegrywalne. Mega gra. Po robocie jadę po swoją kopie i nocka będzie owocna

Dla mnie FUT po raz pierwszy od bardzo dawna jest jeszcze lepszy niz sezony (glownie tez przez zmienione trempo w ostatniej aktualizacji). Wkrecilem sie jak pare lat temu i bez meczu w sezonie po prostu mam straony dzien. Skleilem juz swoj sklad Serie A, z Dzeko, Felipe Andersonem, Blaszczykowskim, Szczesnym - kazdy mecz jest trudny, ale najwazniejsze, ze w tym roku nawet z koksami mozna spokojnie powalczyc !

Edited by easye
  • Upvote 1