Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FIFA 16 Ultimate Team

Featured Replies

Opublikowano

powinno byc ok - http://www.futhead.com/16/squads/11426590/

jesli nie to napisze

3-5-2

gk - perin

cb - jesus x mauricio x manolas

cdm - nainggolan (kot!) x medel

lm - perisic

rm - berardi

cam - pereyra

st - palacio x balotelli

• Odpowiedzi 134
  • Wyświetleń 50,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak sie gra noobki!

• Sprobuj odinstalowac I zainstalowac ponownie tez u mnie byly problemy z aplikacja na Lumi. Z tego co ludzie pisza na forum to problem jest znany wiec napewno to z czasem naprawia, w poprzedniej edycji

• Dla mnie FUT po raz pierwszy od bardzo dawna jest jeszcze lepszy niz sezony (glownie tez przez zmienione trempo w ostatniej aktualizacji). Wkrecilem sie jak pare lat temu i bez meczu w sezonie po pros

Opublikowano

Boki napewno i Medel jest chyba mocno niski, ja takimi grac nie lubie. Pereyra jest spoko, ale ja jestem fanem Mertensa. No i przydalby sie z jeden dobry napastnik np Dybala.

Opublikowano

Na lewą flankę Felipe Anderson no i w składzie Serie A nie mieć Dybali to grzech... na CDM obok Nainggolana może być też Khedira Albo Marchisio

Opublikowano

Do ataku chcialem kupic teveza, ale super mario strzela przynajmniej jedna bramke w kazdym meczu i zal mi go zmieniac.

Co do reszty to przypominam, ze zaczynam od zera i nie mam xxx k coinsow do wydania. uzbieralem teraz 20k i mozna powoli cos zmieniac.

ewentualnie myslalem o zmianie na laliga/bpl, ale chyba rozsadniejszym rozwiazaniem bedzie uzbieranie przynajmniej 100k na seriea i dopiero zmiana.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mam fife 16, pomyslalem ogolnie ze pogram sobie drafty. Tylko nie bylo mnie stac wiec robilem sobie konta i gralem darmowe drafta lecz wkoncu dostalem blokade i ze teraz jak zaloze konto nowe to nie moge na nim grac w UTA. I teraz moje pytanie czy w fifie 17 tez bedzie ta  blokada? Oraz jak poodlaczam swoje wszystkie konta EA od kont PSN?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

pytanie z ciekawości - w jakiej division graliście najwyżej?

w sumie dwa - macie też sporo lagów?

gram laligą z bonusami głównie w d3: degea/bravo-alba, pique/pepe, godin, alves-iniesta/kross, busquets/modric, silva/koke, isco/racitic-martinez/griezmann), benzema

Opublikowano

pytanie z ciekawości - w jakiej division graliście najwyżej?

w sumie dwa - macie też sporo lagów?

gram laligą z bonusami głównie w d3: degea/bravo-alba, pique/pepe, godin, alves-iniesta/kross, busquets/modric, silva/koke, isco/racitic-martinez/griezmann), benzema

ma PS4 ostatnio nie schodzę z 2 ligi, a dwa razy nawet awansowalem do 1. niestety tylko na sezon

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie takie pytanko gram w FUT na dwóch konsolach na PS4 mam ugrane trochę kasy i chciałbym przenieść na ONE tą kasę da się tak zrobić? grę mam zarejestrowaną na jednym i tym samym mailu jak gram na jednej konsoli to punkty doświadczenia sumują się.