Opublikowano 25 grudnia 20159 l No dobra, to umawiamy się na wieczór ? Messer jest również chętny więc mamy komplet. Słupek grasz ? Ja i Messer już możemy. Kubson najwyżej później dołączy. Edytowane 25 grudnia 20159 l przez Ins
Opublikowano 28 listopada 20168 l Tutaj napiszę bo dużo ludu zagląda: byliby chętni na maraton z gearsami na insane? Części 1,2 i 3. Akurat przejdę gdzieś w przeciągu 2 tygodni wszystkie części na hardzie, a potem bym wskoczył z ludźmi i pognasherował na najwyzszym poziomie trudnosci, a i horde bym troche poszpilał też jakby ktos chciał.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Tutaj napiszę bo dużo ludu zagląda: byliby chętni na maraton z gearsami na insane? Części 1,2 i 3. Akurat przejdę gdzieś w przeciągu 2 tygodni wszystkie części na hardzie, a potem bym wskoczył z ludźmi i pognasherował na najwyzszym poziomie trudnosci, a i horde bym troche poszpilał też jakby ktos chciał. Ja się pisze! Odzywaj się jak tylko będziesz chciał zacząć.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Jako że na GoW 1 i 2 na pewno bedziesz miał chętnego to piszę się na trójeczkę.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Tez moge pograc jak bede mial czas. Wyslij cie zapro do znajomych Edytowane 28 listopada 20168 l przez Brolly PL
Opublikowano 30 listopada 20168 l Też się piszę na granie w Gow 1,2,3 i 4 (multi, horda, copp fabuły) Możecie wysłać zaproszenie. Mój gt- DamianPRQc
Opublikowano 30 listopada 20168 l Ja chciałbym przejść Gearsy 1 w coopie na poziomie Insane. Ktoś chętny?
Opublikowano 14 lipca 20177 l Szukam 2-3 osób chętnych do pomocy i zrobienia ribbonow. Termin ustawki to niedziela o 15. Ktoś chętny?