Skocz do zawartości

One Punch Man

Featured Replies

• Odpowiedzi 308
  • Wyświetleń 82,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Drugi sezon anime w przyszłym roku  http://pl.ign.com/one-punch-man/7493/news/2-sezon-anime-one-punch-man-powstanie-w-2017-roku

• Nigdy nie oglądałeś Dragon Balla?    

• skoro w bajce sie wszystko powtarza to dyskusja tez sie powtarza, nie da sie teog uniknac

Opublikowano

tylko co oni tam pokaza, jak w mandze same cielaki do bicia

Opublikowano

no to troche wku rwia za razem ze kazdy oponent jest na jednego luja ale i dodaje uroku ;)

Opublikowano

Jak w drugim sezonie ma być to co w pierwszym to niech go nie robią.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ale to anime jest fajne :D wczoraj łyknąłem 4 odcinki na raz a to mi się dawno nie zdarzyło. Świetne jest wyłapywanie rzeczy z których się naśmiewają.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no-kuewa

to chyba największe animowe zaskoczenie ostatnio

sam to oglądałem z 5 razy

Opublikowano
  • Autor

No ja ostatnio maraton pocisnalem i drugi raz cala serie obejrzalem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

hej nie wiem czy wiecie ale jest mała seria poboczna OPM

nie przypominam sobie żeby ktoś dawał linka

tutaj macie 6 odcinków które głównie omawiają sprawy które sie działy między odcinkami głównego anime i pokazują poboczne rzeczy i poboczne postacie

http://gogoanime.io/category/one-punch-man-specials

a tu jeden odcinek pokazujący wczesne czasy saitamy

http://gogoanime.io/category/one-punch-man-road-to-hero

wszystko to jest spokojniejsze, więcej gadania i troche komedii niż walki, ale i tak miło sie ogląda

jeśli już było i wiecie o tym to sory, ale ja dopiero dziś to znalazłem

Edytowane przez Yano

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

O matulu, nowy post w temacie, oby info o drugim sezonie...

<info o drugim sezonie>

Cudownie. :banderas:

Opublikowano

O, gif to jest idealne podsumowanie tego anime - ogladasz, ogladasz i potem reflektujesz sie, ze to wszystko sie powtarza.

Opublikowano

Tylko zobaczylem nick Mejm w temacie i od razu przeczuwalem ze cos o powtarzalnosci w poscie bedzie, mialbym jeszcze punkty dodatkowe w tej wyimaginowanej zgadywance gdybys o attack on titan cos wspomnial. ;x

Opublikowano

Juz 2-3 strony temu toczyla sie batalia gdzie lecialy (pipi)e muje i (pipi)nki, nie sadze ze trzeba to przerabiac po raz drugi. Nie podoba sie to sie nie podoba, w przypadku Mejma jednak nie widze potrzeby wracac tu co 2 strony i o tym przypominac skoro juz dosc klarowanie sie wyrazil w statusach i w temacie co sadzi o tej chinskiej bajce.

Opublikowano

skoro w bajce sie wszystko powtarza to dyskusja tez sie powtarza, nie da sie teog uniknac

Opublikowano
  • Autor

mejm jest juz stary i nie kuma konwencji

Opublikowano

co nie zmienia faktu że łan pancz mena poprostu świetnie się ogląda. i to się powtórzy w drugim sezonie.