Opublikowano 10 grudnia 20159 l W tym temacie śmiejemy się z casuli, graphic whorse, konsolorzy, januszy i Playstation. Zapraszam do zabawy by powiększyć sobie e-penisa w żałosnej, elitystycznej atmosferze. I klasyk:
Opublikowano 11 grudnia 20159 l PC szanowalem za czasów herosów III, age of empires, diablo, star craft, hokus pokus rozowa pantera, wacki itp. Teraz to meeeeh...
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Konsole szanowałem za czasów Gran Turismo, Metal Gear Solid, Crasha, Tekkena, Resident Evil, Silent Hill. Teraz to meh
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Jedna petarda po 2 latach na rynku. Takie dobre te playstation. Posiadanie innego sprzętu w 2015 roku niż PC+WiiU to jest jakieś nieporozumienie.
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Konsole szanowałem za czasów Gran Turismo, Metal Gear Solid, Crasha, Tekkena, Resident Evil, Silent Hill. Teraz to meh to jest V gen. dlaczego nie VI?
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Ja czuję się elitą gierek, bo gram od kiedy tylko pamiętam. Mam tak wysublimowany gust growy, że na każdym sprzęcie wiem co dobre i nawet z raków potrafię wymówić te warte grania. Oczywiście NIGDY nie będę taką czołówką jak Żurom, ale nie można mieć wszystkiego
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Konsole szanowałem za czasów Gran Turismo, Metal Gear Solid, Crasha, Tekkena, Resident Evil, Silent Hill. Teraz to meh to jest V gen. dlaczego nie VI? VI też i VII nawet
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Ragus jaki tytuł masz na myśli, pisząc o petardzie? God of War 3 HD no przecież BB
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Sorry, nie mam ps4 (całe szczęście) i nie śledzę niusow. Dzisiaj jednak wszedłem na ppe i tam piszą o gta vice city, ze można kupić za 60 złotych i grać na ps4. Serio Sony takie durne? Jak bym miał wybierać next gena, to bym brał xone. I piszę to jako posiadacz wszystkich platform Sony (poza pocketstation). Po prostu należy im sie karny kut.as za dojenie.
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Nie no lepsze jest playstation xd Oczywiście, tylko plejstejszyn, tylko grafika, tylko The Order A za 3 generacje konsol Sony może będzie nawet tak: Edytowane 11 grudnia 20159 l przez UberAdi
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Nowa generacja zacznie się kiedy my tak powiemy.* *dotyczy sytuacji gdy nie widziało sie GTX980 w akcji.
Opublikowano 11 grudnia 20159 l @Adi I ile trzeba wydać na takiego kompa? W 10k się zmieszczę czy jednak szykować 15? :kaz:
Opublikowano 11 grudnia 20159 l @Adi I ile trzeba wydać na takiego kompa? W 10k się zmieszczę czy jednak szykować 15? :kaz: Szykuj się na 15. 10 na kompa i 5 na zapas węgla żeby go zasilić
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Coraz wiecej ziomków z ktorymi gralem na konsolach widuje na Steamie bo powoli zdaja sobie sprawe gdzie jest prawdziwa kolejna generacja grania O ile wczesniej prym wiodły x360 i PS3 a PC zaliczyl powazny spadek, teraz sytuacja sie odwraca i PC gaming sie pieknie podnosi z kolan. Ah jak dobrze miec PC i konsole Nintendo, kwintesencja grania
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Szczególnie po fenomenalnej sprzedaży konsol widać, jak się sytuacja odwraca xD
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Szczególnie po fenomenalnej sprzedaży konsol widać, jak się sytuacja odwraca xD Konsole stały się mainstreamową rozrywką dla szarej masy, jest się z czego cieszyć, rzeczywiście Dzieci muszą coś dostawać pod choinkę i na komunie, Janushe w telewizji zobaczą reklamę z nowym drejkiem i krzyczą "GRAŻYNA, NIE BĘDZIE NOWEJ PRALKI, KUPUJEMY PLEJSTEJSZYN" a świadomi gracze odchodzą na PC
Opublikowano 12 grudnia 20159 l I ci sami swiadomi gracze potem graja w LOLa czy DOTE, rzeczywiscie ELYTA. Jak ma sie z tego zrobic kolejne CW, tylko ze pietro nizej, to powoli przestaje widziec sens tego tematu.
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Kiedyś granie było dla elit, dla wybrańców. Wtedy chciano żeby gry były dla wszystkich. Teraz gry są powiedzmy dla wszystkich i chcemy żeby były znowu dla wybrańców. Taka sytuacja. Wolę grać na SNES, MG, DC i nie chodzi tu o możliwości obecnych sprzętów tylko o gry a w zasadzie ich brak. Brak im tego czegoś, duszy, są po prostu dla wszystkich a nie tak jak kiedyś od pasjonatów dla pasjonatów. Rzekłem. Edytowane 12 grudnia 20159 l przez czapa
Opublikowano 12 grudnia 20159 l I ci sami swiadomi gracze potem graja w LOLa czy DOTE, rzeczywiscie ELYTA. Jak ma sie z tego zrobic kolejne CW, tylko ze pietro nizej, to powoli przestaje widziec sens tego tematu. Ale proszę mi tu nie generalizowac, gracze online to zupełnie odrębna kategoria. Na PC jest duża grupa ludzi którzy skupiają się na 1 grze i mają po 4-5 tys. godzin przegranych albo więcej. Velius pisał o graczach konsolowych którzy nie znajdują już na konsolach tej magii co kiedyś. Ten temat zapowiada się na coś takiego jak czapa napisał, pasjonaci vs janusze. W najgorszym wypadku skończy się na PC vs reszta
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Sam zaczales generalizowac piszac ze konsole sa dla gimbow i januszy, pomijajac fakt ze to wlasnie w docie czy lolu znajdziesz najwieksza baze gimberow jaka istnieje w internecie.
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milion gierek w kolekcji KUPOWANIE BUNDLI ZA DOLARA Z MILIONEM GIEREK :fsg: KOLEDZY Z FORUMKA ODDAJĄCY GIERKI ZA DARMO DARMOWY HAJS OD GABENA NA KOLEJNE GIERKI POSIADANIE SMOKA POD MASKĄ :banderas: GRANIE W FULL HD NA ULTRA W 60 FPS Z 4 METRÓW NA 21 CALACH WIECZNA BEKA Z KONSOLORZY :yao: >2015 >nie bycie Master Race