Skocz do zawartości

Elitystyczne tasowanko

Featured Replies

Opublikowano

W tym temacie śmiejemy się z casuli, graphic whorse, konsolorzy, januszy i Playstation. Zapraszam do zabawy by powiększyć sobie e-penisa w żałosnej, elitystycznej atmosferze.

maxresdefault.jpg

4nyOzM4.jpg

fAGziB1.png

maxresdefault.jpg

I klasyk:

xW2jQMe.jpg

• Odpowiedzi 160
  • Wyświetleń 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

Milion gierek w kolekcji   KUPOWANIE BUNDLI ZA DOLARA Z MILIONEM GIEREK :fsg:     KOLEDZY Z FORUMKA ODDAJĄCY GIERKI ZA DARMO     DARMOWY HAJS OD GABENA NA KOLEJNE GIERKI     POS

• Ok: Super 3D World Kart 8 Super Maker Bayonetta 2 Super Smash Bros

• Konsole szanowałem za czasów Gran Turismo, Metal Gear Solid, Crasha, Tekkena, Resident Evil, Silent Hill. Teraz to meh

Opublikowano

PC szanowalem za czasów herosów III, age of empires, diablo, star craft, hokus pokus rozowa pantera, wacki itp. Teraz to meeeeh...

Opublikowano

Nie no lepsze jest playstation xd

Opublikowano

Konsole szanowałem za czasów Gran Turismo, Metal Gear Solid, Crasha, Tekkena, Resident Evil, Silent Hill. Teraz to meh

Opublikowano

Jedna petarda po 2 latach na rynku. Takie dobre te playstation. Posiadanie innego sprzętu w 2015 roku niż PC+WiiU to jest jakieś nieporozumienie.

Opublikowano

Konsole szanowałem za czasów Gran Turismo, Metal Gear Solid, Crasha, Tekkena, Resident Evil, Silent Hill. Teraz to meh

to jest V gen. dlaczego nie VI?

Opublikowano

Ja czuję się elitą gierek, bo gram od kiedy tylko pamiętam. Mam tak wysublimowany gust growy, że na każdym sprzęcie wiem co dobre i nawet z raków potrafię wymówić te warte grania. Oczywiście NIGDY nie będę taką czołówką jak Żurom, ale nie można mieć wszystkiego :(

Opublikowano

to jest V gen. dlaczego nie VI?

VI też i VII nawet

Opublikowano

Ragus jaki tytuł masz na myśli, pisząc o petardzie?

God of War 3 HD

no przecież BB

Opublikowano

Sorry, nie mam ps4 (całe szczęście) i nie śledzę niusow. Dzisiaj jednak wszedłem na ppe i tam piszą o gta vice city, ze można kupić za 60 złotych i grać na ps4. Serio Sony takie durne? ;)

Jak bym miał wybierać next gena, to bym brał xone. I piszę to jako posiadacz wszystkich platform Sony (poza pocketstation).

Po prostu należy im sie karny kut.as za dojenie.

Opublikowano

Nie no lepsze jest playstation xd

Oczywiście, tylko plejstejszyn, tylko grafika, tylko The Order

A za 3 generacje konsol Sony może będzie nawet tak:

:kaz:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

@Adi

I ile trzeba wydać na takiego kompa? W 10k się zmieszczę czy jednak szykować 15? :kaz: :kaz: :kaz: 

Opublikowano

@Adi

I ile trzeba wydać na takiego kompa? W 10k się zmieszczę czy jednak szykować 15? :kaz: :kaz: :kaz:

Szykuj się na 15. 10 na kompa i 5 na zapas węgla żeby go zasilić  :master:  :master:  :master:

Opublikowano

Coraz wiecej ziomków z ktorymi gralem na konsolach widuje na Steamie bo powoli zdaja sobie sprawe gdzie jest prawdziwa kolejna generacja grania :) O ile wczesniej prym wiodły x360 i PS3 a PC zaliczyl powazny spadek, teraz sytuacja sie odwraca i PC gaming sie pieknie podnosi z kolan. Ah jak dobrze miec PC i konsole Nintendo, kwintesencja grania :banderas:

Opublikowano

Szczególnie po fenomenalnej sprzedaży konsol widać, jak się sytuacja odwraca xD

Konsole stały się mainstreamową rozrywką dla szarej masy, jest się z czego cieszyć, rzeczywiście :yao:  Dzieci muszą coś dostawać pod choinkę i na komunie, Janushe w telewizji zobaczą reklamę z nowym drejkiem i krzyczą "GRAŻYNA, NIE BĘDZIE NOWEJ PRALKI, KUPUJEMY PLEJSTEJSZYN" a świadomi gracze odchodzą na PC  :reggie:

Opublikowano

I ci sami swiadomi gracze potem graja w LOLa czy DOTE, rzeczywiscie ELYTA. :yao:

Jak ma sie z tego zrobic kolejne CW, tylko ze pietro nizej, to powoli przestaje widziec sens tego tematu.

Opublikowano

Kiedyś granie było dla elit, dla wybrańców. Wtedy chciano żeby gry były dla wszystkich. Teraz gry są powiedzmy dla wszystkich i chcemy żeby były znowu dla wybrańców. Taka sytuacja. Wolę grać na SNES, MG, DC i nie chodzi tu o możliwości obecnych sprzętów tylko o gry a w zasadzie ich brak. Brak im tego czegoś, duszy, są po prostu dla wszystkich a nie tak jak kiedyś od pasjonatów dla pasjonatów. Rzekłem.

Edytowane przez czapa

Opublikowano

I ci sami swiadomi gracze potem graja w LOLa czy DOTE, rzeczywiscie ELYTA. :yao:

Jak ma sie z tego zrobic kolejne CW, tylko ze pietro nizej, to powoli przestaje widziec sens tego tematu.

Ale proszę mi tu nie generalizowac, gracze online to zupełnie odrębna kategoria. Na PC jest duża grupa ludzi którzy skupiają się na 1 grze i mają po 4-5 tys. godzin przegranych albo więcej. Velius pisał o graczach konsolowych którzy nie znajdują już na konsolach tej magii co kiedyś.

Ten temat zapowiada się na coś takiego jak czapa napisał, pasjonaci vs janusze. W najgorszym wypadku skończy się na PC vs reszta  :newell:

Opublikowano

Sam zaczales generalizowac piszac ze konsole sa dla gimbow i januszy, pomijajac fakt ze to wlasnie w docie czy lolu znajdziesz najwieksza baze gimberow jaka istnieje w internecie.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Milion gierek w kolekcji :banderas:
sjWZBaS.png

KUPOWANIE BUNDLI ZA DOLARA Z MILIONEM GIEREK :fsg: :fsg: :fsg:

gallery_8505_1244_180091.png

KOLEDZY Z FORUMKA ODDAJĄCY GIERKI ZA DARMO :ogor:

Wt8sNAh.png

DARMOWY HAJS OD GABENA NA KOLEJNE GIERKI :obama:

Tsb80Uk.png

POSIADANIE SMOKA POD MASKĄ :banderas: :banderas: :banderas:

Mg3bCQO.jpg

GRANIE W FULL HD NA ULTRA W 60 FPS Z 4 METRÓW NA 21 CALACH

xfGxAOq.png