Opublikowano 14 grudnia 20159 l na wiiu nie ma zadnej gry dla kogos kto nie lubi ubierac sie w ciuchy siostry i to w 60 fps z obowiązkowym split screenem. a nie jakieś parodie arcade w cinematic 30
Opublikowano 14 grudnia 20159 l na wiiu nie ma zadnej gry dla kogos kto nie lubi ubierac sie w ciuchy siostry i to w 60 fps z obowiązkowym split screenem. a nie jakieś parodie arcade w cinematic 30 A ty kupiłeś ps4.
Opublikowano 14 grudnia 20159 l mogłem mieć wii u już dawno, ale bardziej przypadł mi do gustu backup z 3ds. do tego miecha Bayo 2 i remaster Wind Wakera z 2014, to było za mało jak na wydatek rzędu 1.5 tysiaka. koniec przyszłych wakacji będzie najlepszą porą 4me
Opublikowano 14 grudnia 20159 l daddy to fps_doug, era youtuberów przed youtubem, purepwnage i athenewins dziwne, że nikt na forum o gierkach o nich nie słyszał Edytowane 14 grudnia 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 14 grudnia 20159 l mogłem mieć wii u już dawno, ale bardziej przypadł mi do gustu backup z 3ds. do tego miecha Bayo 2 i remaster Wind Wakera z 2014, to było za mało jak na wydatek rzędu 1.5 tysiaka. koniec przyszłych wakacji będzie najlepszą porą 4me 1,500 zł? Troche duzo nobody, ja kupilem swoje wii u premium 32gb z 2 letnia gwarancja za 600zł rok temu. Troche na wyrost a cena imho.
Opublikowano 14 grudnia 20159 l ile? O.o gdzie bym nie widział nówki 32 gb zaczynały się od ok. 1000 zł. poza tym wliczyłem pro controllera, WW HD i dyptyk Bayo. nigdy jeszcze nie kupiłem używanej konsoli, a gry preferuje w folii. szczególnie takie.
Opublikowano 14 grudnia 20159 l to gry nintendo i za 3 lata nie stanieją więc nie widzę sensu czekać wręcz za 3 lata możesz miec tylko pod górkę
Opublikowano 14 grudnia 20159 l chodzi mi o obniżkę samej konsoli wraz z premierą nx w przyszłym roku, na razie i tak mam wystarczająco backlogu z ps3 i nds/3dsa. a problem chorych cen nie dotyczy amazona i kanadyjskich sklepów.
Opublikowano 14 grudnia 20159 l A jaką fabułę ma fantom pejn? xD na dobrą sparwę, nie ma czego z niej spoilerować.
Opublikowano 14 grudnia 20159 l Zapoznawać się z tą serią od końca? To już wolałbym ruchać Chcesz powiedzieć, że nie grałeś w żadnego mgsa koneserze? xD
Opublikowano 17 stycznia 20169 l https://youtu.be/Zm0Hx368LD8 tak było Edytowane 17 stycznia 20169 l przez ragus