Opublikowano 17 stycznia 20169 l Cholera, poniższe mnie ominęło. https://www.youtube.com/watch?v=HQv1zJ17bdI
Opublikowano 17 stycznia 20169 l o gurwa, ragus dalej nie może się podnieść z dołka, psychika tak bardzo zniszczona
Opublikowano 17 stycznia 20169 l Ja wiedzialem ze nagrody dla Wiedzmina beda sporym ciosem dla sceptykow, ale nie az takim
Opublikowano 17 stycznia 20169 l o gurwa, ragus dalej nie może się podnieść z dołka, psychika tak bardzo zniszczona Jakbyś miał jedynego przedstawiciela jrpg i w dodatku jedną z garstki dobrych gierek na martwej kąsoli to też byś to bronił ze wszystkich sił i podgryzał od dołu konkurencję.
Opublikowano 17 stycznia 20169 l o gurwa, ragus dalej nie może się podnieść z dołka, psychika tak bardzo zniszczona Jakbyś miał jedynego przedstawiciela jrpg i w dodatku jedną z garstki dobrych gierek na martwej kąsoli to też byś to bronił ze wszystkich sił i podgryzał od dołu konkurencję. uh uh uh uh Kiedyśkupiędor jak zawsze najbardziej zorientowany w gierkach, w które nie grał.
Opublikowano 17 stycznia 20169 l paliodor jak tam w3 ogolnie fajnie sie grało? ładne skellige co nie? prawie jak skyrim
Opublikowano 17 stycznia 20169 l paliodor jak tam w3 ogolnie fajnie sie grało? ładne skellige co nie? prawie jak skyrim Na razie pochłaniam książki, po ograniu W1 zdecydowałem,że wpierw sobie wszystkie przeczytam i będzie jeszcze lepszy klimacik i wczucie. Nawet pre-order anulowałem z tego powodu bo po co ma mi gierka na półce leżeć jak i tak jakiś czas w nią nie zagram. A to,że oprócz giercowania mam też i inne zajęcia to troszkę mi to zajmuje prawie jak skyrim TESy się skończyły na Morrowindzie, im nowsza część tym bardziej uproszczona. Ale dla zabawy z modami bym to może zainstalował.
Opublikowano 17 stycznia 20169 l to z łaski swojej skończ pier.dolic o tym co jest lepsze czy gorsze skoro nie masz o tym zielonego pojęcia, blachowy mendrek się znalazł
Opublikowano 17 stycznia 20169 l https://youtu.be/Zm0Hx368LD8 tak było nie zrozumiałem idei rzucania dychy w bilonie na cover Xenoblade ;/ Edytowane 17 stycznia 20169 l przez nobody
Opublikowano 17 stycznia 20169 l to z łaski swojej skończ pier.dolic o tym co jest lepsze czy gorsze skoro nie masz o tym zielonego pojęcia, blachowy mendrek się znalazł Blubi co się tak spinasz, nie o takich pierdołach ludzie tutaj gadają wiec wrzuć na luz XD Z tego co widzę to ból dupy to mają najbardziej fani Xeno i Bloodborna bo multiplatforma od polaczków ich rozgromiła w poszczególnych kategoriach.
Opublikowano 17 stycznia 20169 l ja to mam w du,pie to tylko giereczki dla dzieci, po prostu mam uczulenie na bullshit
Opublikowano 17 stycznia 20169 l Gdzieś połowa postów z tego forum to bullshit więc nic nowego. Ja tutaj niemal wszystko traktuję z przymrużeniem oka.
Opublikowano 17 stycznia 20169 l https://youtu.be/Zm0Hx368LD8 tak było nie zrozumiałem idei rzucania dychy w bilonie na cover Xenoblade ;/ no ja też ... zawsze myślałem że rzucanie kasy to zniewaga przynajmniej tak w wkp mi mówili
Opublikowano 17 stycznia 20169 l Z tego co widzę to ból dupy to mają najbardziej fani Xeno i Bloodborna bo multiplatforma od polaczków ich rozgromiła w poszczególnych kategoriach. no trochę bekowa argumentacja, że multiplatforma wygrała goty w jakichś branżowych plebiscytach, po zeszłym roku, gdzie na wiiu wyszły dwa sztosy w swoich gatunkach, a goty dostało dragon age, z którego teraz ciśnie się bekę w zestawieniu z wiedźminem węszę nową branżową tradycję wygrywania przez multiplatformy goty, o ile nie pojawi się jakiś przehajpowany ex cinematic experience jak w 2013 na ps3
Opublikowano 17 stycznia 20169 l Po pierwsze to proszę o bana dla ragusa za offtop. Wracając do tematu to odpaliłem sobie ostatnio Battlefield Bad Company 2, które dostałem za DARMO od moldara w zabawie, w której razem z resztą forumowej szlachty partycypujemy, rozpieszczając się nawzajem darmowymi tytułami i śmiejąc się z konsolorzy płacących po 250zł za gierki. Wszystko to w akompaniamencie muzyki klasycznej oraz lampki Lagavulin i cygara. Odnośnie Battlefielda: Na czerwono zaznaczona informacja którą konsolowcy chcąc nie chcąc muszą podświadomie ignorować aby przetrwać. Uświadomię was tylko, że poza 30 klatkowym gettem istnieje wspaniała kraina, gdzie vsync jest tylko ograniczeniem, którego można się pozbyć jednym kliknięciem: Wszystko to oczywiście na jedynych akceptowalnych ustawieniach dla cywilizowanego człowieka Oraz jedynym sensownym setupie do grania w gry FPP. Komfor mechanicznej klawiatury połączony z najwyższą precyzją DeathAddera, niskim sensitivity i dużą podkładką sprawiają, że nasi najwyższy poziom trudności staje się farsą, która może zaskoczyć jedynie plebejusza męczącego się na padzie
Opublikowano 18 stycznia 20169 l https://youtu.be/Zm0Hx368LD8 tak było Naliczyłem 5,29zł rzucone w xeno, tyle ile jest wart ta archaiczna popelina
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Ej kurcze ragus, bo sie pogniewamy, tylko 5,29 za jednego z najlepszych jrpgow ostatnich lat? :[