Opublikowano 18 stycznia 20169 l wyjdzie persona i wszyscy zapomną o tej żałosnej produkcji. Dating simulator? To ja już wolę podążać za czerwonym śladem w wiedźminie.
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Najmocniejszy ex od Sony, czyli Danganronpa na PC PC to: Wysokie rozdzielczosci, czyli tak zwana "prawdziwa nowa generacja", granie w stabilnych 60/120 lub 144 klatkach na sekunde zaleznie od gry i preferencji, mozliwosc ulepszania sprzetu bez kupna nowego, mnóstwo peryferiów i akcesorii gamingowych z customizacja dla kazdego, wsteczna kompatybilnosc z kazda starsza gra, emulatory konsol, zabójczo niskie ceny, stabilne i darmowe granie online na platformie Steam, duzo gier z gatunku MOBA, duzo gier z gatunku MMORPG, refundy za zakupy cyfrowe, bundlowane gierki, mnóstwow innowacyjnych tytułów, lepsze multiplatformy, CUDOWNE community...mozna tak wymieniac do białego rana, ale pojawienie sie Dangana na PC to juz nokaut na deski. Zamkniecie CW to rozważne posuniecie w obecnej sytuacji Edytowane 18 stycznia 20169 l przez Velius
Opublikowano 18 stycznia 20169 l No niestety niebieskie pomioty latają z bolącą sra,czką bo statusach i próbują wmówić ludziom, że SF V to eks na ps4 xD
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Nawet Sony się zbłaźniło wciskając ten znaczek "PS4 Console Exclusive " A prawda jest taka prosta i brutalna XD Najmocniejszy ex od Sony, czyli Danganronpa na PC Dwójka też ma wyjść,a poza tym Spike Chunsoft wspomina również,że planują wrzucić na platformę grubusa inne gierki ale póki co cisza jeśli chodzi o konkrety. Edytowane 19 stycznia 20169 l przez Paliodor
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Wygląda na to, że pora przerzucić się na smoka + Nintendo. Myślałem, że już poprzedniej generacji pozycja PC była mocna, ale to w tej blacha zbiera większość tytułów konkurencji. Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Zapraszamy, bramy PC master race otwarte dla wszystkich. Tutaj panuje taka kultura: Gdzie w innych obozach jak Sony moze byc troche mniej przyjaznie
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Ktory to rok? 1995? Ten gośc z obrazka ma wlasnie nowego rig'a i zmienil aparycje bardziej pasujaca do obecnej dominacji PC na rynku
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Ten gif taki stary,a nadal aktualny. No może poza wyjątkiem Star Citizen,który nadal jest imo jedną wielką zagadką.
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Ten star citizen to taki pecetowy last guardian z różnicą, że zapowiada się na dobrą grę
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Zawsze sie usmiecham jak widze ten gif, szczegolnie Star Citizen i Gabe Newel (ten najazd kamery na wyrzezbiony brzuch xdd) poprawiaja mi humor. 4k gaming tez dobra opcja, co prawda pewnie 1% steama ma mozliwosc zobaczyc, no ale jest. A w rzeczywistosci PCCR czeka na zimowa/letnia wyprzedaz jakis indykow jak na zbawienie i polowa pewnie prawilnego Wiedzmina nie ograla :[ mimo pisania ze: "Wiesia szanuje bo PC najlepsza wersja"
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Steamowe wyprzedaże to wisienka na torcie jeśli chodzi o pc, można za grosze dorwać masę świetnych tytułów. Co nie oznacza,że nie kupuje się gierek na premierę. Moi znajomi jeśli tylko tytuł jest bardzo dobry to biorą premierówki.Też mi się to zdarza ale generalnie to nie mam ciśnienia na ogrywanie czegoś day1 i równie dobrze mogę to zrobić po miesiącu czy po roku. Imo ciężko szacować sprzedaż gier na blaszaki bo trzeba by było zliczać ilość ze steam/gog/origina/ubiplay czy też masy sklepów oferujących klucze do gier, a wątpię,że to takie proste. Jednakże widząc ilość zapowiedzi, a także coraz większą liczbę portów bądź premier japońskich gier równocześnie bądź troszkę później po konsolowych wersjach to myślę,że kasę na tym wydawcy/devi zarabiają ok. W innym wypadku nikomu by się nie chciało portować takie Ys/Talesy/Valkyrie/Street Fighter itd na blachę. Edytowane 19 stycznia 20169 l przez Paliodor
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Zawsze sie usmiecham jak widze ten gif, szczegolnie Star Citizen i Gabe Newel (ten najazd kamery na wyrzezbiony brzuch xdd) poprawiaja mi humor. 4k gaming tez dobra opcja, co prawda pewnie 1% steama ma mozliwosc zobaczyc, no ale jest. A w rzeczywistosci PCCR czeka na zimowa/letnia wyprzedaz jakis indykow jak na zbawienie i polowa pewnie prawilnego Wiedzmina nie ograla :[ mimo pisania ze: "Wiesia szanuje bo PC najlepsza wersja" Zawsze sie usmiecham jak widze ból pupki o ten gif Steam wyprzedaze to swietne gry w swietnych cenach, a do tego mega community forumkowe i rozdawanie sobie prezentów. Nie ma sensu tutaj probowac przez łzy goryczy krytykowac czegos tak wspanialego, moge jedynie zaprosic do wspolnej zabawy w najlepszym eksluzywnym gronie graczy, czyli na PC Wiedzmina jak ktos nie ogral to tylko dlatego ze na PC jest zalew i multum innych gier. Na konsolach sa 2 gry na kwartal to taki Wiedzmin dla kogos kto ma jedna konsole to jak 100zł na tacy pod kosciolem
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Gdzie dokladnie skrytykowalem wyprzedaz czy tez wasza nowa grupe od prezentow? Nie nie kolego, ja tutaj krytykuje mindset typow ktorzy sie zwia master race a potem cebuluja na ostro co sie da jak gruby przypnie wirtualne obnizki w wypozyczalni, bo za pelna cene smierdza im te super-extra goty pixelowe gierki na zderzaczach hadronow za 5k
Opublikowano 20 stycznia 20169 l No ale jak mogą płacić mniej to logiczne, że będą czekać aż gra będzie kosztować mniej przynajmniej dają zarobić devom a nie, że kupią używkę za 160zł po dwóch tygodniach od premiery i dadzą zarobić sebastianowi, który grę kupił na premiere a potem gra trafi jeszcze w 8 innych rąk i wielce szczęsliwy, hehe je.bać mindset cebulowych rycerzy blachy. Bansai gierki na WiiU to gdzie kupujesz?
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Same nowki w folii, chyba ze jakis komplet sie trafi po dobrej cenie, jako stulejarz plejstejszon pewnie nie wiesz ze z wii u sprawa jest taka, ze ma ujowa dystrybucje w tym kraju wiec jak nie mozna nigdzie znalezc nowek no to trzeba brac co jest. Ja kolego wszystkie gry ktore mnie interesuja staram sie na premiere brac i wspomoc devow wiec nie sraj ogniem w moja strone, bo ty typie tylko bronisz wszystko na lewo i prawo co nie ma zwiazku z Sony a jak na ironie tylko ich platforme posiadasz, czyms takim gardze jeszcze bardziej niz typami ktore pisza ze X gierka fajna ale poczekam na wyprzedaz pol roku, taki to mimo wszystko przynajmniej kupi i zagra, a nie bedzie tylko teoretykowal na forum
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Oho, przed chwilą było "1% stemowców ma 4K", a jak już zarzuty w drugą stronę to "JA kupuję nówki w folii"
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Ja kolego wszystkie gry ktore mnie interesuja staram sie na premiere brac i wspomoc devow wiec nie sraj ogniem w moja strone, bo ty typie tylko bronisz wszystko na lewo i prawo co nie ma zwiazku z Sony a jak na ironie tyko ich platforme posiadasz, czyms takim gardze jeszcze bardziej niz typami ktore pisza ze X gierka fajna ale poczekam na wyprzedaz pol roku, taki to mimo wszystko przynajmniej kupi i zagra, a nie bedzie tylko teoretykowal na forum Bardzo fajnie ze kupujesz na premiere wszystkie gierki, i mówie to na poważnie, lubie takich ludzi i to sie chwali bo dev musi zarobic zeby wyszly klejne pozycje, ale jestes w mniejszosci bo ludzie dalej kupuja konta od sebixów za 150zł współdzielone zeby tylko przycebulic 30zł na allegro, ludzie dalej robia skladki na gierki po 2-4 osoby zeby przycebuli cene, ludzie dalej tworza zamkniete community i fora gdzie masz skladki i wspolne kupowanie gry cyfrowej na playstation store a potem przekazywanie sobie konta na ogrywanie...gorsza patologia niz czekanie na obnizki u grubasa i kupowanie bundli, bo przynajmniej KASA Z BUNDLE idzie na jakies domy dziecka czy głodne dzieci, podczas gdy konsolowe cebule kitraja kase dla siebie. A pozatym nie rozumiem bo najpierw mówisz o blaszkach w ogólnym rozumieniu, ze cebule, ze zderzacze za 5k, ze Cie to denerwuje...a jak bluber zaczął mowic ze w konsolowym gaju nie jest tak bardzo lepiej to piszesz ze TY kupujesz na premiere. No i fajnie ale jak juz wspominalem, jestes w mniejszosci, tak jak pewnie i ja jestem w mniejszosci bo kupuje gierke na PC jak mnie interesuje na premiere za full cene, ale albo rozmawiamy o ogóle, albo przytaczamy indywidualnych bohaterów z każdego obozu. Edytowane 20 stycznia 20169 l przez Velius