Skocz do zawartości

Elitystyczne tasowanko

Featured Replies

Opublikowano

Zmieńcie nazwe tematu na "Bansai masakruje stulejarzy".

:banderas:

• Odpowiedzi 160
  • Wyświetleń 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

Milion gierek w kolekcji   KUPOWANIE BUNDLI ZA DOLARA Z MILIONEM GIEREK :fsg:     KOLEDZY Z FORUMKA ODDAJĄCY GIERKI ZA DARMO     DARMOWY HAJS OD GABENA NA KOLEJNE GIERKI     POS

• Ok: Super 3D World Kart 8 Super Maker Bayonetta 2 Super Smash Bros

• Konsole szanowałem za czasów Gran Turismo, Metal Gear Solid, Crasha, Tekkena, Resident Evil, Silent Hill. Teraz to meh

Opublikowano

Kiedy nastapil ten moment, ze gier na premiere nie kupuje sie juz dla siebie i swoich potrzeb ale dlatego zeby kogos wspierac? Bo jest tak smieszny w ch.uj, ze to chyba ze skeczu jakiegos polskiego kabaretu albo ulotki polskiej akcji humanitarnej.

Opublikowano

Zmieńcie nazwe tematu na "Bansai masakruje stulejarzy".

:banderas:

Odezwało się złodziejskie nasienie z torrentów :yao:

Opublikowano

a jak bluber zaczął mowic ze w konsolowym gaju nie jest tak bardzo lepiej to piszesz ze TY kupujesz na premiere.

Spytal sie mnie osobiscie przeciez

Bansai gierki na WiiU to gdzie kupujesz?

No to mu odpisalem jak to po mojej stronie barykady wyglada :hi:

@Mejm

Jedno nie wyklucza drugiego, ale nie bede tego tlumaczyc typowi ktory nawet w gierki nie gra xd

Opublikowano

U, walka! * bierze popcorn *

Ale i tak musicie uważać, komórki mogą zniszczyć graczy...

Opublikowano

Uuu Bansia jak zabolala du.pka, ze do kupowania (za pieniadze z tatomatu) gier na premiere musi dorabiac sobie teorie :yao:

Opublikowano

to ciebie ewidentnie cos piecze skoro musisz tutaj cos o tatomacie wymyslac xD

Opublikowano

Spytal sie mnie osobiscie przeciez

Zapytałem lekko prowokująco a tutaj epicki bóldupki doświadczyłem, no nie wiem co tak słabo.

Opublikowano

* zjada popcorn *

Ech, nuda... idę pograć sobie w coś. * wychodzi *

Opublikowano

Czyli Ci co kupują gierki na premierę są lepszego sortu od tych, co sobie na spokojnie ograją na chłodno jakiś czas później, a to, że przy okazji się trafi na promocji automatycznie wrzuca Cię do gorszego sortu?

Opublikowano

Czyli Ci co kupują gierki na premierę są lepszego sortu od tych, co sobie na spokojnie ograją na chłodno jakiś czas później, a to, że przy okazji się trafi na promocji automatycznie wrzuca Cię do gorszego sortu?

Wrzuca cie automatycznie do gorszego sortu jesli w miedzy czasie jarales sie ta gra i pisales jaka ona jest za(pipi)ista i ze takie perelki tylko na PC :cool:

Opublikowano

Bansai jaki console fighter. "Konsole są super bo biorę sobie gry na premierę a PC to (pipi) bo ludzie kupują gry na wyprzedażach" xD I jeszcze suteq o jakiejś masakrze coś piszę. No rzeczywiście, Bansai masakruje, blacharze na kolanach, beka [ZOBACZ MEMY]

Wiesz, że piszesz posty w imieniu tych wszystkich cebulaków zrzucających się na gry w 4 jak żule pod sklepem na pół litra? "Graczy" łykających każdy dobrze rozreklamowany crap pokazując tym samym wielkim korporacjom transparent z napisem "PROSIMY WKŁADAĆ PENIS GŁĘBIEJ DLA NAS". Tych którzy wystawiają grę na allegro zanim ją jeszcze dostaną a później przez nią biegną bo w poniedziałek wysyłka?

A, że ty kupujesz gry na WiiU na premiere albo ustawiasz sobie pudełeczka na półce to co? Nikogo to nie obchodzi, odnoszę się do "ogółu" tak jak i ty się wcześniej odniosłeś prawda?  :Coolface:

Opublikowano

Zauważyłem, że im ktoś więcej gra na wii u tym mu szybciej pęka dupa. Przypadek?

Opublikowano

Bonzaj jedziesz ze stulejarzami.

Blubi ma bul dupy bo okradlem jego ulubionego developera. No jak mi przykro.

NOT :cool:

Opublikowano

Wiesz, że piszesz posty w imieniu tych wszystkich cebulaków zrzucających się na gry w 4 jak żule pod sklepem na pół litra?

Ladnie napisane Adi, pozwolisz ze odniose sie tylko do zacytowanej czesci, bo juz mi sie powoli nudzi :cool:

Ta 4ka zuli i tak da wiecej zarobic devom niz 1 pececiarz ktory za 1$ w cebundle kupi giereczke i bedzie sie tym szczycil :Coolface:

Zauważyłem, że im ktoś więcej gra na wii u tym mu szybciej pęka dupa. Przypadek?

Ta konsolka chyba sprawia ze czlowiek jest bardziej wrazliwy, dzisiaj dla rownowagi bede musial PS4 odpalic i w gierke z plusa zagrac.

Opublikowano

Nie, tego far cry 4 przeciez. :cool:

Opublikowano

zobacz w co oni tam grają, się nie dziwie w sumie

okradlem jego ulubionego developera. No jak mi przykro.

gierki na wii też prawilnie kupujesz z torrenta?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Tak. Po piątaku ludzie sprzedaja na allegro. Nie wiedziales?

Wszystko legit. :cool:

Ale boli. :banderas:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No ze nie ma ich na playstation.

Opublikowano

Tak. Po piątaku ludzie sprzedaja na allegro. Nie wiedziales?

Wszystko legit. :cool:

pic or didn't happen :cool:

• 1 rok później...
Opublikowano

Wyglada na to ze to jest dobre miejsce, na dlugo oczekiwany post, takze odkopuje. Bedzie moze nieco dlugo, bo inaczej sie nie da, te gry sa tak odmienne i tak rozne doswiadczenie oferuja, ze samo wystawienie metki z ocena to kpina.

W co gralem w 2017 ?

Na pierwszym miejscu rzecz jasna Mesjasz Gravity Rush 2, kto nie gral ten nie zrozumie, tytul absolutnie unikatowy jesli chodzi o biblioteke PS4, w temacie gry opisalem wrazenia szerzej, rzecz jasna gra nie ustrzegla sie malych mankamentow, tym niemniej wciaga jak bagno.10-/10

Drugie miejsce Horizon Zero Dawn, nie bez powodu jeden z czarnych koni tego roku, co prawda gra faktycznie jest polaczeniem dobrych rozwiazan z innych serii, nie jest zadna rewolucja, ale robi to samo co inni, tylko lepiej, dwa ze oferuje unikatowy setting i ciekawa fabule. Podstawa gry czyli walka z maszynami i eksploracja to najwyzsza polka, tak jak oprawa graficzna i swiat przedstawiony, minusem jest walka z ludzmi i czasami animacje,9+/10.

Ostatnie miejsce na podium oddaje po namysle Personie 5, mimo oczywistych wad, ta gra po prostu jest unikatem w gatunku, bibliotece PS4 jak GR2, mozna gre podsumowac jako survivalowe Pokemony + symulator nastolatka z unikatowa zdolnoscia, wreszcie ta gra nie wyglada jak jakis Waz z Nokii czy inne gow no z 3DS, Palace cos soba reprezentuja i sa obok postaci drugoplanowych chyba cichym glownym wygranym tej odslony, design Person otwiera drzwi do percepcji umyslu, fabula zgadzam sie ze fabula gry czerpie garsciami z schematow/motywow,scen znanych z anime, Death Note, Mirai Nikki to az krzyczy ZLODZIEJ ale co z tego, opowiada wlasna historie i robi to znakomicie, lepszy taki Light Yagami niz zaden. Gra wsysa i nie pozwala grac w cos innego, wiec  moze raz czy dwa razy nuzyc, niektore pomysly rozegralbym inaczej ale 9+/10.

Nier Automata, nie az tak mocne uderzenie jak sie spodziewalem,znakomity slasher+rpg, muzyka, historia,  ale postaci juz nie tak bardzo, puste lokacje szybko mecza, system walki staje sie powtarzalny, niewykorzystany potencjal czuc na kazdym kroku, po prostu to jest b dobra gra, ktora trafia w moje gusta, ale jest niszowa, zrozumiem jak ktos napisze ze sie odbil 9/10.

Kolejna pozycja remaster The Last of US, wreszcie 60FPS, pierwsze natywne 4K, niby to samo ale  nie to samo, i znowu siedze jak kiedys na fotelu po obejrzeniu cutscenki , zainstalowalem, gralem singla, poszedlem spac, wstalem i ukonczylem, i  od razu mecze multi ( ostatnie miejsca ale wspieram mentalnie ) tak to wygladalo w moim przypadku. Je.bana przedostatnia sekwencja z zarazonymi wkurza jak wkurzala. 9/10

Rainbow Six Siege,  grom z najmniej spodziewanej strony, a wezme taki inny C S a tutaj taktyczna walka gdzie wiecej sie mysli niz strzela, patenty sa swietne, styl gry to zaden CS bo wszedzie mozna przylepic minke, raczej taki hmmm Operation Flashpoint bardziej wlasnie, gre kupilem cyfrowo co okazalo sie strzalem w dziesiatke, bo czesto gram 2-3 mecze na koniec sesji z innymi grami. Emocje wcale nie mniejsze niz w jakims Bloodborne, tutaj uwaga ze wiele zalezy od wspolgraczy bo jak sie zle trafi to moze byc srednio 9/10.

For Honor , pozny zakup tutaj nie ukonczylem nawet wszystkich kampanii, ogolnie od razu widac ze system walki to sztos i ojacieniemoge, mamy zaslony z 3 stron, ataki na zaslone, parry, rzuty, przelamanie, skille, gra sie mega ciekawie, wiadomix az chcialoby sie normalnego RPG jak Skyrim, ale jak nie ma to nie ma, co ciekawe .... bardzo czesto bywa frustrujaca z  powodu systemu walki, bo malpia zrecznosc jest niezbedna, taki quick time event rush bym powiedzial.8+/10

Kolejna kategoria to gry ktore tylko nadgryzlem, Bloodborne, Wiedzmin 3,MGS5, Infamous, recki jesli beda to pozniej, choc z wymienionych dzielo BB zdecydowanie najlepsze.

Fallout 4 i Skyrim, razem bo na jednej promocji kupione, jak wyzej, musze ukonczyc.

Teraz beda gry w ktore gram co op ze znajomymi na kanapie, Fifa 18 - nie oceniam bo ostatnia co gralem to chyba 07 czy tam 08, najpopularniejsza gra towarzyska, must have krotko mowiac.

, Mortal Kombat XL - w zasadzie z Mortali gralem tylko MK vs DC na 360, wiec dla mnie nowosc, gra jako bijatyka sztos, ciezko ocenic decyzje o podziale postaci na 3 specjalizacje, to jest plus i minus moim zdaniem bo nie moge grac moim Skorpionem jak gralem, ale ogolnie sztos.

,Saint Seiya Soldiers Soul - gra na podst. anime z takim tytulem, sa wszystkie klasyczne 4 sagi i najwazniejsze postaci, zdecydowanie najlepsza z tych battle bijatyk, wcale nie tak malo ludzi gra online, i tutaj najwieksza wada od razu, brak balansu postaci, spryciarze sobie takie cuda na kiju powymyslali ze glowa mala.

, Battlefront 2 i 1- najpierw stwierdzilem ze wale BF2 i biore jedynke po taniosci, pozniej sie przelamalem i dwojka za 250 zetta chyba wpadla, coz, jestem fanem sagi, nie racjonalizuje zakupu, gra mi sie przyjemnie, sciganie sie z kumplem kto lepszy wynik w misji nabije dobra zabawa, dwojka to top grafiki ever.

Dlugo bo dlugo, inaczej sie nie da, kazda z tych gier to temat moim zdaniem na mature, dotrwales do konca masz nagrode

Spoiler

Znalezione obrazy dla zapytania scalebound