Opublikowano 4 marca 20169 l Premiera 2016 Nowa część Paper Mario, przypomina Sticker Stars (mapa z misjami).
Opublikowano 4 marca 20169 l 2 Gdzie jest pełnoprawny Mario na wiiu (galaxy, sunshine, 64...) a nie tylko te zapchajdziury.
Opublikowano 4 marca 20169 l Autor 2 Gdzie jest pełnoprawny Mario na wiiu (galaxy, sunshine, 64...) a nie tylko te zapchajdziury. już nie będzie, trzeba się cieszyć z tego co się ma i tyle, nic nie zrobisz chociaż pewnie zaraz przyjdzie HUUURRR DUUURRRR Figaro i zbeszta wszystkich, bo PRZECIEZ HURRR DURR 3D WORLD
Opublikowano 4 marca 20169 l No dla mnie śmieszne jest powiedzenie "pełnoprawny" Mario. Co to w ogóle znaczy? Mario 3D World to pełnoprawna odsłona Mario. I kropka.
Opublikowano 4 marca 20169 l Po co kombinują? Sticker Star zostało słusznie zbesztane. Nie mogą zrobić czegoś w stylu Paper Mario z N64 i Thousand Year Door?
Opublikowano 4 marca 20169 l Autor No dla mnie śmieszne jest powiedzenie "pełnoprawny" Mario. Co to w ogóle znaczy? Mario 3D World to pełnoprawna odsłona Mario. I kropka. Pełnoprawna, ale nie pełnoprawny trójwymiarowy marian z otwartymi poziomami, poczuciem przygody, hubem, super powerupami, brakiem ograniczenia czasu i tak dalej. Mam Ci podawać definicje SM64/Sunshine/Galaxy? Srsly figaro? Ile razy to juz przerabialismy, hm? 3D World jest rozwinieniem idei 3D Landa, ale to nie jest pełnoprawny, trójwymiarowy Marian z krwi i kości. A do tego paper mario również podchodzę z dystansem, nie poświęcili mu nawet 2 minut i wygląda tradycyjnie na skleconą w pośpiechu zapchaj dziurę cholernie podobną do sticker starsa. Ale zobaczymy jak to będzie, jak pokażą kolejne materiały
Opublikowano 4 marca 20169 l Po co kombinują? Sticker Star zostało słusznie zbesztane. Nie mogą zrobić czegoś w stylu Paper Mario z N64 i Thousand Year Door? Uwielbiam pierwsze dwie części Papera i chciałbym grę w tym stylu, ale odpowiem: zarówno Super Paper Mario jak i Sticker Stars sprzedały się lepiej niż te RPGi
Opublikowano 5 marca 20169 l Może dlatego że liczba użytkowników tych platform jest znacznie większa? GC i N64 - łączna suma sprzedanych konsol 55mln Wii i 3DS - 160mln
Opublikowano 5 marca 20169 l No cóż sam się napaliłem na klasyczną odsłonę z GaCka a tu psik.utas, na razie mnie średnio nowa odsłona rusza bo i Sticker Star choć śliczna w wykonaniu tak gameplayowo wydmuszka że jak Cię mogę. Aż żal patrzeć na to zwłaszcza jak świetnie intelligent System wyrobiło się przy Fire Emblem.
Opublikowano 6 marca 20169 l Czy mi się wydaje czy Miyamoto na starość ma jakieś wachania w inteligencji a na Kensuke Tanabe nie mogę patrzeć. Sp.ierdolił serię Metroid i wychodzi teraz Multiplayerowa szmira i s.(pipi)ił Paper Mario (w sumie na życzenie Miyamoto). Ja j.ebie Ninny w ostatnich latach stało się drugim Square-Enix jeśli mowa o kilku seriach.......na pierwszy rzut przychodzi mi do głowy iście z Amerykanizowanie FF w postaci gównianej XIII-tki a Nintendo robi teraz dokładnie to samo...... Edytowane 6 marca 20169 l przez chrno-x
Opublikowano 7 marca 20169 l Autor Krótkie info z notki prasowej: Paper Mario: Color Splash: Paper Mario powraca na Wii U! W tej pełnej akcji przygodówce z Wyspy Pryzmatu (Prism Island) są wysysane kolory, a Paper Mario wykorzysta swój Barwny Młotek (Paint Hammer), aby przywrócić wyspie jej dawne barwy. Gra zostanie wydana w 2016 roku.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Może i tak, ale to prawdopodobnie ostatni ex na WiiU, więc biorę na premierę
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Wyglada interesujaco. Nie mam za bardzo pojecia jak sie w to bedzie gralo. Nigdy z Paper Mario nie mialem do czynienia. Na pewno sprawdze jak tylko wyjdzie.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Autor Nie wygląda tak źle jak myślałem, również pewnie wezmę Day One.