Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Witcher

Featured Replies

Opublikowano

spier.dolą to, to pewne. 

chyba ze to bedzie mini serial cg podobny do a night to remember z głosami z gier, to bym to jakoś przełknął

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Polski film o polskim bohaterze, kręcony i grany przez Polaków a Ty musiałeś nazwę tematu dać po angielsku :facepalmz:

• wyczuwam niezłą kaszane 

• a ja nie, bo mogą pierdolnąć pg13 dla hajsu

Opublikowano

Ja tam czekam, nawet jak bedzie 7/10 to bede happy. Wiedzmin ma mega w ch.uj potencjał. A to jak po wiedzmin 2 zachcialo mi sie podjarany obejrzec serial. No po wejsciu smoka 3 dni wymiotowałem i mialem biegunke. Takze mysle ze powinno byc okej. Film kręcony na ukraine wiec ciecie jesli chodzi o miejscówke mam nadzieje ze bedzie mialo odbicie w kwestii zdjeć i efektów specjalnych. Takze ja bym nie skreslal za szybko

Aha no i muza zeby byla na poziomie chociaz tej z gierki ;)

Opublikowano

budzet jest ok, klimat wiedzmaka buduje cos innego niz efektowne walki ze smokami

Opublikowano

masz przecież budżet spory ponad 20 mln złotych jak na film kręcony w polsce i ukrainie to powinno spokojnie wystarczyć na naprawdę dobry film, przecież wiedzmin to nie jest skala jak w władca pierscieni 10 odcinkową gre o tron zrobili za 60mln więc spokojna głowa

budżet ma wynosić 20-30mln, ale dolarów :lapka:

Podczas dzisiejszej wizyty w Dzień Dobry TVN Tomasz Bagiński, reżyser filmu, zdradził, że jego budżet będzie sięgać 20-30 mln dolarów. Jeśli im się uda, będzie to ogromna kwota, jakiej w Polsce nie miał do dyspozycji jeszcze żaden film.

http://naekranie.pl/aktualnosci/wiedzmin-budzet-glowny-aktor-i-inne-szczegoly-758824

Masz racje, je.błem się w tamtym poscie ale miałem na mysli dulary w końcu odnosiłem się do Gry o Tron, której budżet też jest dolarach.

:cool: :czesc: